matissc 323i sedan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
sagribejas piechurat lampas, izdomaju, ka sen nav bijushas man tadas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vismaz kaut kas savādāks.
Tuvos lukturus nevajadzeja piechurat-manuprat ir bik pa daudz tad piechuratas! Miglaas un talajos,un ir ok.
Instagram - Sandis_e36
mazinsh update, ko gribeju izdarit jau uzreiz kad nopirku auto, bet nebij kautkaa sanaacis.
pa dienu atstaju masinu uz TORNADOR cleanu
no iepriekseja saimnieka benkji bij palikushi baigi plekjaini un griida bij palikusi galig neizsuucama(vareja redzet, ka nebij ipashi iesprindzis ar salona tirishanu)
tikko no darba braucot savaacu auto un vismaz priecinsh mazinsh
vienigi nezinu vai shitais bij iistais laiks, kad to darit, jo nezinu kaa tgd dabut to mitrumu visu araa
zhel, ka nav bildes, kaadi bij prieksejie benkji pirmstam
pa dienu atstaju masinu uz TORNADOR cleanu
no iepriekseja saimnieka benkji bij palikushi baigi plekjaini un griida bij palikusi galig neizsuucama(vareja redzet, ka nebij ipashi iesprindzis ar salona tirishanu)
tikko no darba braucot savaacu auto un vismaz priecinsh mazinsh
vienigi nezinu vai shitais bij iistais laiks, kad to darit, jo nezinu kaa tgd dabut to mitrumu visu araa
zhel, ka nav bildes, kaadi bij prieksejie benkji pirmstam
un kur to Cesis var izdarit?kadas cenas?
uz pavasari ari ir doma ko tadu izdarit.
ir čalis bik ārpus Cēsim kas tīra un paršuj salonus . cenas labas kvalitate mega PM varu iedot numuru
Sveiki!
Te vecais Ipasnieks
Nu varu noveeleet tev tik to labaako , jo skatos ka par auto ruupejas un uzpassee !!!
Noveelu lai viss izdodas.....
Te vecais Ipasnieks
Nu varu noveeleet tev tik to labaako , jo skatos ka par auto ruupejas un uzpassee !!!
es taisiju sinhro-c moikaamarens rakstīja:un kur to Cesis var izdarit?kadas cenas?
viens no moiscikiem pazistams, rupigi strada, ari uz mazgaashanu
Paldies!!serax rakstīja:Sveiki!
Te vecais Ipasnieks
Pulti savaakt tgd nezinu kad sanaaks..tajas dienaas, kad darba darisanas esmu Riga, nesanak braukt gar Tevim un labak to nedarit, jo Maponi salikti visas mashinas
tapec tavu auto biezi tur redzumatissc rakstīja:es taisiju sinhro-c moikaamarens rakstīja:un kur to Cesis var izdarit?kadas cenas?
viens no moiscikiem pazistams, rupigi strada, ari uz mazgaashanu
nu mehanikjis ari viens man tur coms
kad tur vel bija pit stops,tad biju prakse tur,tagad daudz kas mainjies,cik esmu noverojis.
taja laika tur viens labs moisciks stradaja,masinu ta izlaizija,ka nebija kur piesieties.
taja laika tur viens labs moisciks stradaja,masinu ta izlaizija,ka nebija kur piesieties.
Paldies!!matissc rakstīja:serax rakstīja:Sveiki!
Te vecais Ipasnieks
Pulti savaakt tgd nezinu kad sanaaks..tajas dienaas, kad darba darisanas esmu Riga, nesanak braukt gar Tevim un labak to nedarit, jo Maponi salikti visas mashinas [/quote
OK !!! kad buus laiks dod zinju !!!
Es vienam autiņam pēc ķimiskās tīrišana ar mitrumu cīnījos tā:
Iedzinu autiņu garāžā, un pavēru visus 4 logus 5mm uz leju,
tad starp sēdekļiem vidus konsolē iespiedu elektrisko sildītāju (pūtēju)
uz otrā robiņa, durvis ciet un tā 3 naktis pamainot silditāja virzienu uz priekšu ta aizmuguri
un mitrums kā nebijis.
Iedzinu autiņu garāžā, un pavēru visus 4 logus 5mm uz leju,
tad starp sēdekļiem vidus konsolē iespiedu elektrisko sildītāju (pūtēju)
uz otrā robiņa, durvis ciet un tā 3 naktis pamainot silditāja virzienu uz priekšu ta aizmuguri
un mitrums kā nebijis.
jā! ļoti gudri atstāt ieslēgtu sildītāju uz nakti! super ieteikums
Ja bailes ka nodegs sēdi klāt.
es ciinos taa, kad ir iespeja, atstaju auto ruucot un pechku uz pilnu
Sodien aizdziits notonet logus
Pie reizes nahrenizeeta telefona antenas blocka, kas bij uzmonteeta pakalejam logam
Bildeets ar NOKIA C1
Pie reizes nahrenizeeta telefona antenas blocka, kas bij uzmonteeta pakalejam logam
Bildeets ar NOKIA C1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right