E36-pycckuu
shini gadijumaa ieteiktu izbraukt ar audi 90 q kuram ir bikse un kuram ir zirneklis.atshkjiriba diena pret nakti
protams ka dod
protams ka dod
ar kompatu pa brugji
Kāpēc nereģistrē LV, ceri, ka izdosies notirgot?
viena no miļakiem e36 krasa
A prieks kam? Lai jaunais ipasnieks butu 1 Latvijaa. Ir numuri ar ko braukt un ta nav ikdienas masina, ikdiena braucu ar 530d e39 :)
Vina sen jau nestav ss.lv :)Ginekologs rakstīja:Kāpēc nereģistrē LV, ceri, ka izdosies notirgot?
Tad tomēr sanāk, ka gribi pārdot, bet nereģistrē, lai nākamais LV uz papīra būtu pirmais.
Labs brīvdienu auto,man tikai nepatīk, ka sedans un brīvdienām jau varēja būt 2.8, lai labāk griežas.
Baigi daudz tev riepu garāžā.
Labs brīvdienu auto,man tikai nepatīk, ka sedans un brīvdienām jau varēja būt 2.8, lai labāk griežas.
BEIDZOOOOT Nopirkti bbs RC 090 ar puletiem plauktiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Super Man arī tādus lūdzu:D
zer gut! nepatīk vienīgi piemīztās miglas
Vidi ir pelekie? Lietuvā nopirki viņus? tur tieši tads pats komplekts tirgojas
Vienīgi man ne visai tie spliteri,bet kopuma labi
Vienīgi man ne visai tie spliteri,bet kopuma labi
Ja aizlidoju lidz Leišiem, apskātiju- diski nesen restaureti, taisni, nav lociti, nokrasoti loti kvalitativi, puletie plaukti, ka ari loti labas riepas. Sodien no rita aizbraucu lai apskatitu, uz stenda vis ideals. Taa ka mission completed
Sitais griezas labak neka 325 192hp, un +/- ka 328, baigi labi iet, man bija loti loti daudz zhurku,zinu ka jabrauc vinjiem,tomer vajag vel paris uzlabojumu izdarit un bus tip top, prieks sedana pietiek.Ginekologs rakstīja:Tad tomēr sanāk, ka gribi pārdot, bet nereģistrē, lai nākamais LV uz papīra būtu pirmais.
Šitādā izpildījumā ļoti labi izskatās
Man patīk!
Negribi paeksperimentēt un vidus Dakārā nokrāsot?
Negribi paeksperimentēt un vidus Dakārā nokrāsot?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tikai ja tada zeltaina krasa. Ta tagad patik zhurka ar style 5, gribetos vel US aizmugurejo vaku, rizhikus,bet negribu mainit originalus veselus pagriezienus, ka ari s50b30US ( ari labs)