m4z melnais sedans
+1
Tavu sētu pirmo izstumšu!Archizlv rakstīja:Nu taa luupa vairaak peec sniega shkuura izskataas, gatavojies ziemai?
sānos kaut ko piemeistero un tad uzreiz būs cits skats
šaubos vai kautko taisīšu viņai vel,uzliku tik joka pēc paskatīties!nebiju domājis ka tik traka braukšana būs,uz guļošajiem arī strīķējas!Error rakstīja:sānos kaut ko piemeistero un tad uzreiz būs cits skats
Es jau ieteiktu, arī joka pēc noņemt .. bet nu, katram savsm4z rakstīja: šaubos vai kautko taisīšu viņai vel,uzliku tik joka pēc paskatīties!nebiju domājis ka tik traka braukšana būs,uz guļošajiem arī strīķējas!
jau noņemta!sometreet rakstīja:Es jau ieteiktu, arī joka pēc noņemt .. bet nu, katram savsm4z rakstīja: šaubos vai kautko taisīšu viņai vel,uzliku tik joka pēc paskatīties!nebiju domājis ka tik traka braukšana būs,uz guļošajiem arī strīķējas!
tā ir abrazīvā pasta ko parasti izmanto pēc pulēšanas ar ūdens smilšpapīru, bet var izmantot arī vienkāršai pulēšanai.Viņas ir kautkādu 3 veidu (rupjumu) Es ņēmu 3M firmas.FriiiK rakstīja:kas ta pa vielu ko tu tur liki virsuu lai buutu spidiigs :) ??
Uzstelē m buferim paredzēto lūpu
Nepatīk, kā izskatās m buferi bez lūpas
m4z rakstīja:tā ir abrazīvā pasta ko parasti izmanto pēc pulēšanas ar ūdens smilšpapīru, bet var izmantot arī vienkāršai pulēšanai.Viņas ir kautkādu 3 veidu (rupjumu) Es ņēmu 3M firmas.FriiiK rakstīja:kas ta pa vielu ko tu tur liki virsuu lai buutu spidiigs :) ??
vinja tak ir labaka kaa parasts vasks ja ?
e36.lv
Friik, nejauc pulēšanu ar vaskošanu. Tās ir pavisam dažādas lietas
kautkad jau noteikti uzlikšu, tagad tas nav primārais. :)chaboska rakstīja:Uzstelē m buferim paredzēto lūpu
tas gan!marux rakstīja:Friik, nejauc pulēšanu ar vaskošanu. Tās ir pavisam dažādas lietas
Topiks aizstumts jau uz 2trās lapas pašu apakšu
šodien tika bišk paskruvēts,nomainīts šarnīrs,stūres pirksts un degvielas filtrs.bija paredzēts ka motora klabošo padušku arī, bija jau pasūtīta grosā bet šie kļūdas pēc aizsūtija atpakaļ,jagaida lidz 1dienai.Konkrēti zb
pa šo laiku vel viskautkas ir sadarīts, bet tie ir sīkumi paša labsajūtai un lai viss būtu kā jabūt, bet tādus neuzskaitīšu!
bet stūres pirksta maiņa bija vnk padebīla un kaitinoša,viss ierūsējis.ārā negrib nākt,vaļā negrib nākt.bet gan jau saprotat šitās čakarēšanās!
šodien tika bišk paskruvēts,nomainīts šarnīrs,stūres pirksts un degvielas filtrs.bija paredzēts ka motora klabošo padušku arī, bija jau pasūtīta grosā bet šie kļūdas pēc aizsūtija atpakaļ,jagaida lidz 1dienai.Konkrēti zb
pa šo laiku vel viskautkas ir sadarīts, bet tie ir sīkumi paša labsajūtai un lai viss būtu kā jabūt, bet tādus neuzskaitīšu!
bet stūres pirksta maiņa bija vnk padebīla un kaitinoša,viss ierūsējis.ārā negrib nākt,vaļā negrib nākt.bet gan jau saprotat šitās čakarēšanās!
Sveiki tauta.ilgi nekas nav rakstīts, bet tā īsti pa lielam nekas nav darīts lai visu laiku rakstītu šeit.
Pa šo laiku viskautkas sadarīts, pārsvarā tehniskie remontiņi.Sāku gatavot priekš TA, nākam nedēļ jaiet!
Pirms divām nedēļām noklājās "pečkas" motoriņš, sāka sprūst.Nomainiju to un nu ir cita lieta!savādāk logus nevarēja atkausēt!
Nedaudz vizuāli pamainīties dabuja, lai gan citiem nepatiks(tas mani nesatrauc) uzliku zvaigznītes ar normālu iznesumu un uzliku ziemenes, jo vasarenes bija plikas kā spoguļi!
Te divi telefon snapi! Nākamais plānos notonēt aizmugurē logus, uzlikt priekšā orģinālo lūpu un tādā garā!
Un beidzot pieķerties un uztaisīt cilvēcīgu izpūtēju, ar divām smukām trubām.
P.S. diski būs jānokrāso pa jaunu, krāsa aplupusi dažās vietās!
Pa šo laiku viskautkas sadarīts, pārsvarā tehniskie remontiņi.Sāku gatavot priekš TA, nākam nedēļ jaiet!
Pirms divām nedēļām noklājās "pečkas" motoriņš, sāka sprūst.Nomainiju to un nu ir cita lieta!savādāk logus nevarēja atkausēt!
Nedaudz vizuāli pamainīties dabuja, lai gan citiem nepatiks(tas mani nesatrauc) uzliku zvaigznītes ar normālu iznesumu un uzliku ziemenes, jo vasarenes bija plikas kā spoguļi!
Te divi telefon snapi! Nākamais plānos notonēt aizmugurē logus, uzlikt priekšā orģinālo lūpu un tādā garā!
Un beidzot pieķerties un uztaisīt cilvēcīgu izpūtēju, ar divām smukām trubām.
P.S. diski būs jānokrāso pa jaunu, krāsa aplupusi dažās vietās!
Pēdējais labojis uteo - 02 Nov 2011, 15:17, kopā labots 1 reizi.
es jau zināju ka daudziem nepatiks, bet man pašam patīk kā izskatās, tapēc vienalga
Bandit edition- way to go
bet vispār, kapēc šeit nav pārgriests pulkstenis uz atpakaļu!
Pagājušo nedēļ ticis pie cita izpūtēja, labāk izskatās un tonis daudz daudz patīkamāks.Šodien ieta T.A. un tiku izbrāķēts! 2nieks par nepietiekamu stāvbremzes stiprumu un vel nepatika ka uz kartera eļļas pilīte sakrājusies! tuvākajās dienās tiks novērsts viss un izieta T.A.
Te dažas bildes labākā kvalitātē.
Uzlikti stulbie atstarotāji priekš apskates, kad dabūšu apskati tiks norauti.
Te dažas bildes labākā kvalitātē.
Uzlikti stulbie atstarotāji priekš apskates, kad dabūšu apskati tiks norauti.