328i sweet sensation
Auto nodots vēl gādīgākās rokās, lai kalpo godam
P.s. drīzumā būs bildes ar jauno braucamo.
P.s. drīzumā būs bildes ar jauno braucamo.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
nē..nu, man nav ko teikt!
kad dīzeļa kvēpi pagaisuši, laiks dzidrākai degvielai un lielākam zirgu skaitam
Tad nu pēc īsa pārtraukuma esmu atpakaļ ielās, bet nu jau ar klusībā loloto sapni 2.8, auto (http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=1194) jums zināms tāpēc nav ko gari stāstīt.
īsumā par izdarīto: nomazgāts un uzstellēta golfa lūpa(neko darīt šitais ir jāizslimo ), un subis ielikts.
Nākotnes plāni: uz ziemu mēģināt "iekonservēt" pašreizējo rūsu lai pavasarī pamatīgāk ķertos klāt, jāskatās kādā stāvoklī būs pakaļējās arkas, reduktors, pusasis resnās. Iesākumam pietiks.
Un daži snapi:
Tad nu pēc īsa pārtraukuma esmu atpakaļ ielās, bet nu jau ar klusībā loloto sapni 2.8, auto (http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=1194) jums zināms tāpēc nav ko gari stāstīt.
īsumā par izdarīto: nomazgāts un uzstellēta golfa lūpa(neko darīt šitais ir jāizslimo ), un subis ielikts.
Nākotnes plāni: uz ziemu mēģināt "iekonservēt" pašreizējo rūsu lai pavasarī pamatīgāk ķertos klāt, jāskatās kādā stāvoklī būs pakaļējās arkas, reduktors, pusasis resnās. Iesākumam pietiks.
Un daži snapi:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kompots - 04 Mai 2014, 15:13, kopā labots 1 reizi.
Tourings bija labāks it visā, tik cik tas tds.
mans ieteikums,ja liek lupu tad auto ir jasedina
jo pashlaik izskatas ka purns pie zemes un parejais ir gaisaa
jo pashlaik izskatas ka purns pie zemes un parejais ir gaisaa
ar kompatu pa brugji
Ui.. Izskatās, ka labs auto ticis nomainīts uz ko bēdīgāku. Neticu, ka kāda kupeja vēl uz šīs "baltās pasaules" vēl ir labāka par Tavu exTouringu. Vismaz bleķi bija dzīvi. Izskatijās dzīvi.
Kaut nu piepildītos vēlmes un nebūtu jāviļās
Kaut nu piepildītos vēlmes un nebūtu jāviļās
Nezinu kāpēc, bet šie diski konkrētajam auto manuprāt ir vienkārši Kopumā derīgs paskats
Nevar nepiekrist. Auto patiešām ir ļoti skatāms.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
manas domas jau zini!
par touringu!
par touringu!
Sveikts ar jauno auto,izskatas labi,roku pielikt un būs
Veiksmi darbos.
Veiksmi darbos.
Instagram--- toms_ko
thiskorsa rakstīja:Ui.. Izskatās, ka labs auto ticis nomainīts uz ko bēdīgāku
kāpēc?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
..jau bildē ieraugot to vienu aizmugurējo arku, šermuļi pārskrēja pār kauliem. Ceru, ka tikai krāsa palupusi.
Tā ir tikai krāsa pacēlusies.
es jau Tev pateicu visu sejas grāmatā
malacis par nomaiņu uz šo kapli savedīs kartībā tehniskos kasjakus un tad vizuālos un būs kā vajag
malacis par nomaiņu uz šo kapli savedīs kartībā tehniskos kasjakus un tad vizuālos un būs kā vajag
pakaleja arka
labi, ka Tu pateici
ņem nost to lūpu
Galvenais jau lai nav kkas traki ielaists, pārējais ir labojams. Un ja vēl tas ir tas, ko pats ir gribējis(par pašu auto), tad tik veiksmi darbos
Dizki izskatās tiešām labi pie šīs krāsas. Varbūt vajag vairāk bilžu, bet patreiz neko sliktu neredzu ar šo lūpu.
Galvenais netaisi "ratstyle"! Mums te tādu jau gana
Dizki izskatās tiešām labi pie šīs krāsas. Varbūt vajag vairāk bilžu, bet patreiz neko sliktu neredzu ar šo lūpu.
Galvenais netaisi "ratstyle"! Mums te tādu jau gana
Ridlihs rakstīja:es jau Tev pateicu visu sejas grāmatā
ĻOTI viegli ir uzrakstīt un iedomāties perspektīvā, kad labošu to un krāsošu to, un būs viss čikiniekā!
Rūsa=slimību, kurai vajadzēs daudz naudas, laika un nervu!
Runājot vispārīgi,
man arī likās, ka viss ir ;labojam un darāms 4gadīgam trases autiņam, bet par cik neatvēlu savu visu peso tikai mašīnai, tad novērst visus kasīšus vienlaicīgi nevar, bet ja kādu atliec, tas kļūst dziļāks, lielāks un postošāks (par ruslanu)!
Protams, ar kādu mērķi ņēmi mašīnu, ja ar domu, ka pabraukāsi sezonu un dosi tālāk, tad jau tur nekas vairāk nenopūs, bet ja gribi frišināt un tā lai labi izskatās un pašam sirdsmiers + pa ziemu braukāties, tad ceļš būs ejams garš!
Bet visu laiku svarīgākais, lai pašam prieks un lepnums par to ar ko pārvietojies!