E36-MiroMan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
[quote="Wildutch"]Tas talismans nosvilst pie tava izputeja:D
vins jau sen nosvila un beigas vispar pazuda...kads norava
vins jau sen nosvila un beigas vispar pazuda...kads norava
Viss jau ir baigi forši, bet, bļad, tās bildes tak var arī salikt vienā postā....jo tās tāpat nav no šodienas skatoties pēc laikapstākļiem
topics par manu auto,un kada sakara man jaliek tikai sodienas bildes ar sniegu ara a???ja auto iegadats 8 menesus atpakal un atradiju,kas tika pamazam darits vasaras laika un kur bildejos,vai es tevi ne ta sapratu?citiem vairak bildes,citiem aprakstus....GunChijs rakstīja:Viss jau ir baigi forši, bet, bļad, tās bildes tak var arī salikt vienā postā....jo tās tāpat nav no šodienas skatoties pēc laikapstākļiem
Es jau ne par bilžu daudzumu, tas jau ir ok ka rādi kas un kā tiek darīt, tik te ir 4 lapas ar komentiem jau un katrā lapās ir tikpatkā komenti no tevis ar vienu bilddi katrā komentā kā tu maini atsperes pa dienu un nākamais posts kā maini atsperes naktī to tak var iemest vienā postā ar normālu aprakstu....nu katrs jau dara kā grib, bet, manuprāt, tas tīri bardaku sataisa tavā postā :nooffence:
es tevi sapratu man likas ta ertak,jo zem katras bildes apraksts izskatas pa grutu izlasams...tagad jau nebus tik daudz bildes,tikai par nakosajiem toposiem darbiem
Nav nekaadas vainas ja taa liek bildes. Vismaz aciim nav gruuti, parasti kad 100 bildes samestas vienaa rakstaa tad tizli izskataas. Lai tak cilveeks dara ko grib, un piekritiishu kad bez uzlimeem ar baltajiem diskiem un melno sviitru uz loga bij skaisti.GunChijs rakstīja:Es jau ne par bilžu daudzumu, tas jau ir ok ka rādi kas un kā tiek darīt, tik te ir 4 lapas ar komentiem jau un katrā lapās ir tikpatkā komenti no tevis ar vienu bilddi katrā komentā kā tu maini atsperes pa dienu un nākamais posts kā maini atsperes naktī to tak var iemest vienā postā ar normālu aprakstu....nu katrs jau dara kā grib, bet, manuprāt, tas tīri bardaku sataisa tavā postā :nooffence:
Powered by Minhauzens!
vnkGunChijs rakstīja:komentā kā tu maini atsperes pa dienu un nākamais posts kā maini atsperes n
kas tev smadzenītes visu šito info nevar apstrādāt vai?! man piem netraucē ka daudz bilžu un teksts pa vidu
BMW-Big Money Waste
Sarkanā priekša ļoti labi izskatās!
es vnk nevaru isti saprast,taisit tadu ielas drapaku no vinja,vai izlaizitu un turet garaza... bet vaina jau drosi vien,to ka berniba vel pakala spelejas zel tas uzlimes raut naost....stiklu prieksejo tonesu atpakal,uz skati nacas noraut balti diski?es vnm es fanojis tikai par baltiem,man vinju daudz bija...uz e30 un uz sarkana e36,bet atmazgat vinju tagad drowi vien kaut ko ar plauktu pirksu,lai uzpulet un vidus melns paliek,doma bija blekiniekus parmetinat platakus
Uz melna auto balti diski izskatās labi, nu vismaz man piedur. Bet pa lielam,tev pašam jāizvēlās kādus diskus un kādā izpildījumā tev viņus gribās, jo pa lielam te katrs tev ieteiks to ko viņš gribētu redzēt uz sava auto. Gaumes visiem ir savādākas, var klausīties ieteikumus, bet jāizvēlas tev pašam, nevis to ko visi grib.
Ielas drapaks būs lētāk, izlaizīts auto dārgāk. Skaties pēc savām iespējām, kas un kā.
Ielas drapaks būs lētāk, izlaizīts auto dārgāk. Skaties pēc savām iespējām, kas un kā.
jaa pat skate bija teicama stavokli,bet pec tam kaut kur aizgaja pa rokam,un sogad nez kapec skates vairs navFORWOX rakstīja:tricārs galīgi glīts izskatās
atceros sito melno e36 kad vel piedereja tam no ka nopirki Jelgava, tas gan izskatijas kaut kads mudaks , jo visu laiku tizli kaut ko gazeja un meiginaja iet slipi, nu ne suda nesanaca ,
kad redzeju ss.lv , ari skatijos uz sito , bet tad nevareju pardod savu auto , lai nopirktu
Bet nu izskatas ka auto nonacis labas rokas un te viss ir super
kad redzeju ss.lv , ari skatijos uz sito , bet tad nevareju pardod savu auto , lai nopirktu
Bet nu izskatas ka auto nonacis labas rokas un te viss ir super
man sanacas spontani dabut so e36,piedavaju vinjam mainju,tad man bija e34 dizelis 2.5td sedans,vins it ka bija ar mieru,bet es taja bridi biju latgale,tad jaunolaine satikamies,es izbraucu un sapratu,ka janjem vins apmaksaja manu un savu nodokli,es tikai parrakstisanu un viss...
Skaists topiks, skaisti e36, prieks bija skatiities bildes un lasiit topiku.
centisos taa ari turpinat talak,vairak darba,vairak bildesaarchijss rakstīja:Skaists topiks, skaisti e36, prieks bija skatiities bildes un lasiit topiku.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right