Manējais un 2.0 vanos
Nē,ne tik strauji pārslēgt
TIEK PĀRDOTS!
Pēdējais labojis Rolands - 13 Nov 2011, 13:13, kopā labots 3 reizes.
KO VIETAA?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
e36 protams 2.5 vai 2.8
un kadu virzbuvi ? atkal kupeju vai soreiz kaut ko citu ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kupeju,nu ja patrāpīsies kāds īpasi glīts sedans,tad ņemsu to :)
P.S.vai nu arī piedāvājiet kāds labu 2.5 vai 2.8 moturu,pretī došu savu
P.S.vai nu arī piedāvājiet kāds labu 2.5 vai 2.8 moturu,pretī došu savu
Pirms kāda laika, izteicu, ja man tāds patrāpītos, tad ņemtu :)
Tad nu jāpainteresējās ...
Kā tur ar tiem caurumiem - grīdā/sliekšņos?
Kas īsti ar to kārbu? (otro robu)
Kā ar iespējām satikties, no kurienes esi, vai kur vari atrasties, pats esmu no Iecavas.
Cik nopratu, pārdod, jo jauda pa maz .. bet jābūt vēl kādam iemeslam ? :)
Tad nu jāpainteresējās ...
Kā tur ar tiem caurumiem - grīdā/sliekšņos?
Kas īsti ar to kārbu? (otro robu)
Kā ar iespējām satikties, no kurienes esi, vai kur vari atrasties, pats esmu no Iecavas.
Cik nopratu, pārdod, jo jauda pa maz .. bet jābūt vēl kādam iemeslam ? :)
Nu grīda sametināta,slieksņi arī,skatē neviena aizrādijuma par to :) bik rūsiņa utt :)
Tur sinhrazitori beigti,bet nu ja liek ar jūtam,nevis spēku,tad viss slēdzas bez liekim trokņiem,respektīvi strauji likt nevajag :)
Esmu no Ādažiem,sodien esmu pieejams parējas darbadienās pēc 17:00 :)
Jauda pietiekami itkā,bet gribas ko niknāku,gan motora,gan vizualā ziņā un ziemā tpt ar viņu nebraukšu,tā kaut kā :)
Tur sinhrazitori beigti,bet nu ja liek ar jūtam,nevis spēku,tad viss slēdzas bez liekim trokņiem,respektīvi strauji likt nevajag :)
Esmu no Ādažiem,sodien esmu pieejams parējas darbadienās pēc 17:00 :)
Jauda pietiekami itkā,bet gribas ko niknāku,gan motora,gan vizualā ziņā un ziemā tpt ar viņu nebraukšu,tā kaut kā :)
Man dzimšanas diena tuvojās, varēji vismaz man stūri uzdāvināt.
Vēl jau nevar zinat vai vsp pārdošu ja nesanāks,tad pa ziemu celšu augšā M stylo
P.S. man atkal tuvojas v/d
P.S. man atkal tuvojas v/d
hmm nu ādaži tā visai patālu no manis.. :S .. bet nu skatīsos, kas un kā un uz weekendu varbūt varam kko sadomāt
Weekandā strādaju,atkrīt šitas variants
Es pirms pārdevu auto samainīju tieši kreisās puses spārnu un brilli,kā tev veicasFakinels rakstīja:Drošvien kad tā varētu but,nekas,pa ziemu tpt tiks mainīti spārni,kapots uttuteo rakstīja:Locījuma vieta nesāks pūt?
Paldies tev
Pēdējais labojis Rolands - 30 Okt 2011, 17:52, kopā labots 1 reizi.
PALAGI!
Liec bildes caur e36.lv!
Liec bildes caur e36.lv!
kādi tev palagi,liku jau caur e36.lv
mazliet paniekojos
Pēdējais labojis Rolands - 30 Okt 2011, 21:55, kopā labots 2 reizes.
To be continue?
shodien ko lidzigu ar savu veidoju... izrādās is arī ar r15 ratiem pa asfaltu slīd nenormāli labi, prasās trešajā spraust, kad iegriežas iepatikās...
sorry, par offtopic, bet jā turpinājums būs vēl?
sorry, par offtopic, bet jā turpinājums būs vēl?