Man pirmais-e36.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Sudraba krāsā jau ir visiem man gribas kautko savādāk. Un par citiem diskiem runājot pa visiem 100 piekrītu ka vjg citus bet man nav pagaidām tik daudz naudas lai varētu nopirkt citus jeb tādus kā gribuZzevsS rakstīja:+1blondaaa rakstīja:1. Nopirkt citus diskus
2. Ja nē ,tad pārkrāsot orģināli sudrabotajā krāsā
Nevaru atbildēt tev uz šo jaut kaut es arī gribētu to zināt jo lai tā izjatu salonu vjg lkm pacenstiesbaumanis rakstīja:nee nu kas tiesam ir jadara , lai dabutu tadu salonu ?
Šitie forši diski, ja smuki sakrāso, es gribēju šādus ņemt un melnus krāsot
Es šitos dabūju par brīvu bet tik līdz buss iespēja un nauda tad iegadasos kautkādus disku ar plauktiem
16 vai 17 šitie ?
Tikai un vienīgi OEm krāsā. Nav Style 5 uz kuriem var muļķoties ar krāsu.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tie jau nav style5! Manuprāt dēļ tā ka tumša mašīna, diski neizceltos ja arī būtu tumši.LitrsALus rakstīja:Tikai un vienīgi OEm krāsā. Nav Style 5 uz kuriem var muļķoties ar krāsu.
Ja tas gan jo gribeju vienu brid melnus bet draugs atrunāja un teica lai atstāj baltus. Bet īsti baltus man negribas
Arī domāju, ka OEM sudraba būtu vislabāk
Ja jau tik daudz ēsat par OEM sudraba krāsu tad buss tā arī janokraso :)
Lūdzu, lūdzu tiec vaļā no uzacīm mašīnai, būs daudzreiz labāk
Nesaprotu kpc jums viņas nepatīk man personīgi patīk es kad vēl nebiju nopircis šo bmw zināju ka likšu uzacis
Vakar beidzot sataisiju pagriezienus :)) Pa so menesi esmu sacinajis ka riga satregums un nedegosi pagriezieni nu nekadi neiet kopa Bet braukt var
laba atziņa
Vakar no rīta nomainīju ģeneratoru, uzliku jaunas oglites.Un vakarā redektoram satelīti izšķida.
ups laikam sajaucu!,baigi līdzigs tavam!
nummurzīmes tak nesakrītnazis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gchlc.html
Ātri gan!!
EDITED: oh, jau iepostoji, ka esi ko sajaucis
bet tas ir tas e36 .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6