sport vagons (^^_,)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
tu vari kritizet un teikt ko gribi ka ir sudi mesli ateja un tada gara, tapec jau forums ir tam domats lai izteiktu savas domas un ja negribetu lai kads kautko saka nebutu seit neko licis ieksa ka piemeram tu, bet tici man ir vienalga ko kads saka pac daru ko gribu un kas patik nevis to kas piemeram tew patiik!DSSD rakstīja:nu nevienam jau nepatiik kritika. Ja reiz ieliki bildi ar tiem kraamiem tad samierinies ar to
pilnīgi pareiza nostājatakeshi rakstīja:tu vari kritizet un teikt ko gribi ka ir sudi mesli ateja un tada gara, tapec jau forums ir tam domats lai izteiktu savas domas un ja negribetu lai kads kautko saka nebutu seit neko licis ieksa ka piemeram tu, bet tici man ir vienalga ko kads saka pac daru ko gribu un kas patik nevis to kas piemeram tew patiik!DSSD rakstīja:nu nevienam jau nepatiik kritika. Ja reiz ieliki bildi ar tiem kraamiem tad samierinies ar to
diski izskatās perfekti
Ta nu nenormāli ies un kāds pētīs orģināli vai nē, skats smuks un viss, nu ja jau visiem nenormāli vajag izturību, tad nez kādēļ nevienam neredzu kaut vai piemēram O.Z.racing kaltos vai ko tamlīdzīgu, es vismaz pa apmalēm un bedrēm nebraukāju. Protams orģināli būtu labāk, bet ne jau uzreiz zin diski izmetami ārā dēļ tā ka replikas
tākā zinu kā orģinālie izskatāsm tad nevēlētos šādus likt, jo nav stariem caurmumu, kas orģināli ir. tas pa lielam ir vienīgais mīnus..
Godīgi sakot, man arī tie diski kkā ne pārāk... Izskatās kkā dīvaini...
tu tos plauktus puleji , jeb vienkarsi ar smalko smilšpapīru nodevi un kapec balts vidus ?tā jau
baltus vidus jo gribejas lai ir balti! un plaukus ja ar smilspapiiru un tad meginaju pulet!
Diski ir nice Jagaida kads pavasari bus kopskats ar baltiem vidiem
nu jaaaa atrak siltu laiku!
tatad sen nekas nau rakstiits unjau kadas 2 nedelas auto brauka salikts! vel tika izvalcetas arkas aizmugureee jo disku platums trauceja bisku! ir dazas bildes bet auto ir netirs un nau sanacis normals laiks lai sabiuldetu kad darba laiks labs kad brivs laiks sudigs un list auto netirs! taka kad man trapisies es safocesu un ieliksu normalas bildes!
interesants
Nebūtu krāsojis tos disku centrus un baigi krīt acīs, ka diski tomēr nav OEM!
Kopskts interesans, kopskaitā ar to prezi uz haubes!
Izskatās, ka vajadzētu bundžu uzpulēt, tāda matēta tā krāsa izliekās!
Moš bižu un nemazgāšanas efekt?
Kopskts interesans, kopskaitā ar to prezi uz haubes!
Izskatās, ka vajadzētu bundžu uzpulēt, tāda matēta tā krāsa izliekās!
Moš bižu un nemazgāšanas efekt?
skaists vagons
prezis un čuru lukturi
sēdinājums
nomazgāt un sapulēt un būs
prezis un čuru lukturi
sēdinājums
nomazgāt un sapulēt un būs
Auto tiešām feins, un šie diski, personīgi man patīk labāk nekā OEM, tikai dēļ plaukta!
Ko var piesties ka diski nav OEM.
Forši ka cilvēki cenšas un dara kautko paši, un iemācas ar katru lietu izdarīt ar vien labāk, zinu daudz speciālistus kas ķipa baigi mehāniķi, metināt pat nejēdz.
Smuki, kautkas tāds kas nav citiem.. Redzēju dzīvē Tā turēt.
P.s. ar izjauktu autinju kad brauka kaiminji visulaiku kautko greizi neskatās.. ? Man kaimiņi visulaiku lur virsu ka katru reizi ka iebrauuc majas tad kautkas sametinats tad kautkas nogruntēts tad vel kautkas
Forši ka cilvēki cenšas un dara kautko paši, un iemācas ar katru lietu izdarīt ar vien labāk, zinu daudz speciālistus kas ķipa baigi mehāniķi, metināt pat nejēdz.
Smuki, kautkas tāds kas nav citiem.. Redzēju dzīvē Tā turēt.
P.s. ar izjauktu autinju kad brauka kaiminji visulaiku kautko greizi neskatās.. ? Man kaimiņi visulaiku lur virsu ka katru reizi ka iebrauuc majas tad kautkas sametinats tad kautkas nogruntēts tad vel kautkas
man kad bija izjaukts tad visi doma ka kautkur esmu ieskrejis!
par puleesanu doma ir varbut vasaras visu vai uz beigam jo vel ir doma so to pameginat parkrasot un tad jau visu puleet, pulejamie aparati jau itkaa ir un tad tik jamegina pulet!
bļ* cik skaista kūtiņa
piemēram man vispār netraucē ka diski nav orģinālie, galvenais ka labi izskatās. un patiešām šitā izskatās super, vismaz nebūs style5 kā lielākai daļai
piemēram man vispār netraucē ka diski nav orģinālie, galvenais ka labi izskatās. un patiešām šitā izskatās super, vismaz nebūs style5 kā lielākai daļai
liels +1 šimaupinsh rakstīja:Auto tiešām feins, un šie diski, personīgi man patīk labāk nekā OEM, tikai dēļ plaukta!
ja plauktus sapulētu, vispār būtu super
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right