martinez bumbieris
tu tak zini ka paarbauda pirkstu kameer veel nav nonjemts, nevis kad nonjemts. ganjau netaa uzdrukaaji ja?Vitalx325 rakstīja:pern gaju riga skati: pateica ka jamaina labais stures pirksts, bet it ka nekadus sitienus vai brivkustibas nejutu. Labi aizbraucu uz majam, pa celam pakeru jaunu pirkstu veikala, nonemu veco-tas izradijas bez jebkadiem defektiem, tik pat ka jauns , vnk viniem vajag lai tu aizbrauc 2ro reizi, bet neko nevar darit
nedrukaju neko jo nav jegas vinim kaut ko radit, kad es viniem pateicu ka pirksts esot bijis kartiba vini man ierakstija samainit vejstiklu uz nakosho skati del plaisas pasazhiera puse , karoch nav jegas...
Pa šo laiku nekas īpaši nav sadarīts,šis tas samainīts ritošajā,tā teikt lai būtu viss kā pienākas.
Bet principā lielāko slimībenes laiku mans bumbuks nostāvēja pie siika servisā,tika noaminīta jau 3 kardāna mufta,priekšējā plaukta pakaļējās bukses un kamēr siikais fleksēja man dzinēja galvu es uzliku to bremžu trubiņu,kas TA vīram nepatika un uzliku pagaidu ziemenes.
Bet principā pie siika pabija visu šo laiku,jo izpūta blīvi un plus pie pārbaudes vēl atrada mikro plaisu 3 cilndrā :(
tad nu sākās skraidīšana pa Rīgu lai atrastu sakarīgu m50b25 vanos galvu. Cenu amplitūda neaprakstāma Beigu beigās tika ieķerta m50b25 galva bez vanosa no viena power lietotāja. ar nemieru gaidījām atbildi no spečukiem,protams siikajam izdevās mani iznest cauri,zvanot un sakot ka jāmeklē striķis bet beigu beigās šo 6dien aizdevos līdzi siikajam uz olaini un ar dogMas un Podziņas palīdzību viss tika salikts pa vietām. P.S. Mājās biju tik 4 no rīta,bet toties ar savu auto
Bet principā lielāko slimībenes laiku mans bumbuks nostāvēja pie siika servisā,tika noaminīta jau 3 kardāna mufta,priekšējā plaukta pakaļējās bukses un kamēr siikais fleksēja man dzinēja galvu es uzliku to bremžu trubiņu,kas TA vīram nepatika un uzliku pagaidu ziemenes.
Bet principā pie siika pabija visu šo laiku,jo izpūta blīvi un plus pie pārbaudes vēl atrada mikro plaisu 3 cilndrā :(
tad nu sākās skraidīšana pa Rīgu lai atrastu sakarīgu m50b25 vanos galvu. Cenu amplitūda neaprakstāma Beigu beigās tika ieķerta m50b25 galva bez vanosa no viena power lietotāja. ar nemieru gaidījām atbildi no spečukiem,protams siikajam izdevās mani iznest cauri,zvanot un sakot ka jāmeklē striķis bet beigu beigās šo 6dien aizdevos līdzi siikajam uz olaini un ar dogMas un Podziņas palīdzību viss tika salikts pa vietām. P.S. Mājās biju tik 4 no rīta,bet toties ar savu auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
labs darbs kas padarīts
būs ar uz vasaras pusi pie siikā jāiegriežas uz kompensatoru maiņu
būs ar uz vasaras pusi pie siikā jāiegriežas uz kompensatoru maiņu
DĀRGS Prieks-kompensatori!
Martinez- bikses pilnas laimes, kad atkal ar savu auto var ripot!?
Martinez- bikses pilnas laimes, kad atkal ar savu auto var ripot!?
apsveicu ar veiksmigu dzineja remontu
paldies!
Bet ar to remontu pietika,lai būtu āķis lūpā būs jāmeklē atkal garāža lēnā garā un jāiepērk kkādi motoru komponenti un jāeksperimentē
Bet ar to remontu pietika,lai būtu āķis lūpā būs jāmeklē atkal garāža lēnā garā un jāiepērk kkādi motoru komponenti un jāeksperimentē
coupe 2.8
ar ko tieshi taisies eksperimentet?
pavisam aizmirsās šinī svētku drudzī pateikt ka izieta TA 22.12.12. un jauno nakļeni iedeva līdz 07.01.13. jākrāj nauda tgd nākošai TA ar dubulto nodokli
coupe 2.8
kkā sen neesmu neko rakstījis! Bet arī nekas īpašs nav padarīts!
Aiz gara laika sapi*** meistarībā un izdomāju nopūst pagriezienu,sanāca pa tumšu,tgd būs jātīra nost
Iepirkts lietots vanos pa 5Ls (kā kaķi maisā ) Aizbraukts pie siika uz servi un ar siika&Hoodija palīdzību samainīts (tik īsti nesapratu,kurš tur kuru algo un māca ) pie reizes konstatēts,ka nezkāpēc ūdenssūknis ir atskrūvējies,kas deva papildus graboņu visā pasākumā+izmesta ārā viena šaiba no vanos,jo nonācām pie slēdziena,ka viņa man lieka
Vismaz dzenis no kapot apakšas ir pazudis
Aiz gara laika sapi*** meistarībā un izdomāju nopūst pagriezienu,sanāca pa tumšu,tgd būs jātīra nost
Iepirkts lietots vanos pa 5Ls (kā kaķi maisā ) Aizbraukts pie siika uz servi un ar siika&Hoodija palīdzību samainīts (tik īsti nesapratu,kurš tur kuru algo un māca ) pie reizes konstatēts,ka nezkāpēc ūdenssūknis ir atskrūvējies,kas deva papildus graboņu visā pasākumā+izmesta ārā viena šaiba no vanos,jo nonācām pie slēdziena,ka viņa man lieka
Vismaz dzenis no kapot apakšas ir pazudis
Pēdējais labojis Martinez - 09 Feb 2012, 11:20, kopā labots 1 reizi.
coupe 2.8
Apsveicu
Atrasts bagāžnieka neslēgšanās iemesls! Iepriekšējais saimnieks jau ir kko ķimerējies,bet cik kvaletatīvi to darījis nevaru spriest,jo neesmu elektriķis,bet nu izskatījās drausmīgi,brīnums ka vēl nebij nosvilis bumbuks!
bet nu kā jau teicu neesmu elektriķis,tāpēc visu tāpat vnk savienoju un satinu ar izoleni,bet nu vajadzētu sarunāt kādu kas varētu to visu laikam pa smuko salodēt un noizolēt,jo tgd paverot bagāžnieku paveras pretīgs skats ar zilo izoleni Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
atradu vēl divas bilžas no siika servisa apmeklējuma
coupe 2.8
vadi bijuši sataisīti labi, bet kā redzi viņi parlokās jaunā vietā. ja tos savienojumus var datbūt tākāk no locijuma vietas, vsilabāk iekš bagāžnieka vāka, tad vismaz ilgāk viss būtu kārtībā :)
a moš varbūt vispār var kkā tipa to gabalu amputēt,tipa iekšā pie spārna un otrā pusē bagāžnieka vākā un ielodēt vai kā pilnīgi jaunus vadus tai posmā? Ko domājat par kko tādu? Vai sataisīt uz štekera principu?
coupe 2.8
Njā, man arī tur locījuma vietā vari pārlūzuši gandrīz visi. Bet nu dabūts cits ļoti labs vads, atliek tikai skaisti ievilkt un savienot!
ta ir slimiba