Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 18
- chevron_right
nakosajam jau jabut ir 2,79 mazaja korpusa no 318tds un tad jau iet 2,93 no 2,8 motora!
a un ja saki ka bezmazvaj ar 4 var nolikt spidiku tad tew ir 2.56 jo es savam arii biju uzlicis pameginat papilsetu braukajot aukstak pa 3 robu netiku ta uz 50km braukaju ar otro un treso robu! a kad braucu uz 110km ar 4 atrumu spidometra pat 3 tukstosi apgriezienu nebija!Rom4iks_328 rakstīja:iespejams kad nee! nedaudz augstaki cipari ir!
Kā vispār ir ar garāku reduktoru ikdienā, ir jūtams jaudas zudums? Un vai tur tā ekonomija vispār veidojas? Brīžiem gribas mēģināt ko garāku uzstellēt, lai pa pilsētu varētu mazāk slēgāties, bet domāju vai ir labums no tā, vai arī tikai sliktāk paliek?
domāju ka lielākai daļai visefektīvāt ir tāds kā orģināli nāk. tos 2.50 var mēģināt krāmēt 2.8 un 2.5. mazjaudīgie domāju ka mocīsies :)
traki jau nemociisies tas mazlitrazhas auto! jo pa shoseju tiesham ir eko braucot! nu piekriitu takeshi kad pilseetaa braucot pietiek ar 3 robu a un man 5 roba ir 4000 apgriezieni pie pilna spidometra! taka par maximalo atrumu tiesham nezinu stipri virs 300km/h! taka gribu nomainiit to mega lielo reduktoru jo braukaju uz riigu ne pasportot neko nevar izdariit!
lieliem motoriem salidzinot ar orginalo paliek gurgenaks bet piemeram es biju uzlicis savam 318tds tad lai izkustetos daudz vairak gaziite jadod! respektivbi tas pats ka ritenim uzliec 18 atrumu un megini uzsakt braukt salidzinosi ja stavetu ritenim 3 artums!oshels638 rakstīja:Kā vispār ir ar garāku reduktoru ikdienā, ir jūtams jaudas zudums? Un vai tur tā ekonomija vispār veidojas? Brīžiem gribas mēģināt ko garāku uzstellēt, lai pa pilsētu varētu mazāk slēgāties, bet domāju vai ir labums no tā, vai arī tikai sliktāk paliek?
Rom4iks_328 rakstīja:traki jau nemociisies tas mazlitrazhas auto! jo pa shoseju tiesham ir eko braucot! nu piekriitu takeshi kad pilseetaa braucot pietiek ar 3 robu a un man 5 roba ir 4000 apgriezieni pie pilna spidometra! taka par maximalo atrumu tiesham nezinu stipri virs 300km/h! taka gribu nomainiit to mega lielo reduktoru jo braukaju uz riigu ne pasportot neko nevar izdariit!
DeDz iN CoOl
sodien nedaudz parshavu par striipu izgriezu 3 robu liidz galam un ieliku netisham otraja roba
Nu nekam trakam jau nevajadzeetu notikt Vieniigi ja strauji atlaizh sajuugu var ar pieri stiklaa traapiit
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
itka traks nekas nenotika bet pats skats jau labs kad tahometrs uz otru galu aizgriezas
Paga paga ar tām ziemas riepām! Tu zini kādu laiku sola nākamnedēļ!?!
kopts sedaninsh
smuks,smuks sedaninjs
pec tas pirmas bildes spriezot liekas ka iederetos vel aizmugureja loga uzlika,bet tas protams ir gaumes jaut.!
tad sanak par to reduktoru ka 2.56 nak orginali 2.5tds?
pec tas pirmas bildes spriezot liekas ka iederetos vel aizmugureja loga uzlika,bet tas protams ir gaumes jaut.!
tad sanak par to reduktoru ka 2.56 nak orginali 2.5tds?
reduktors ir no 2.5tds par attieciibu japaskatas uz reduktora jo tiesham shokaa esmu par to kad mega gars reduktors!
reduktors gadijuma nebija pat kaut kads 4.15 vai 3.75?
tad saules vareetu tiit ar kadu 3 drosi!! nav nav sie iistie cipari..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 18
- chevron_right