Valta M3 Euro Evo (3.2)
Valt, kurš tad tevi tā pa radio izjokoja? neatzinās kas pasūtījis :D?
Man Liene Zostiņa (raidījuma vadītāja) ir ļoti laba draudzene. Viņa kopā ar savu māsu bija izdomājušas mani pamodināt un ļaut visai Latvijai paklausīties kāds es īgns, kad mani pamodina ātrāk...
šis auto kaut kā sen nav manīts.
viss kārtìbà?
viss kārtìbà?
Daļēji - auto tiek restaurēts (arī dzinējs ir ārā un izjaukts pa detaļām, lai nomainītu visas apdilušās detaļas), vienīgi tas nez kāpēc notiek ļoti, ļoti, ĻOTI lēni... Šovasar laikam vēl nebūs atpakaļ ielās.
Izskatās normāli patērēšos, bet nu M ir M un taisu sev...
a kādēļ lēni?
detaļas nevar dabūt?
detaļas nevar dabūt?
Var, bet visi drifterus skrūvē. :)
tur jau taa lieta, notiek leeni jo taisa sev un gribas izdarit kartigi, un nomainas lietas kuras varbut nebutu jamaina un tur tas laiks un nauda aizietValts rakstīja:Daļēji - auto tiek restaurēts (arī dzinējs ir ārā un izjaukts pa detaļām, lai nomainītu visas apdilušās detaļas), vienīgi tas nez kāpēc notiek ļoti, ļoti, ĻOTI lēni... Šovasar laikam vēl nebūs atpakaļ ielās.
katraa zinjaa gaidam bildes ar sadaritajam lietaam
...
Kā jau daži pamanīja sporta spēlēs, M3 ir atkal ielās!!!
Neizplūdīšu detaļās kāpēc tik ilgi, taču turpmāk tādu kavēšanos vairs nepieļaušu - nav ko jaukt attiecības ar biznesu. Tiesa, arī ieguldītais darbs un līdzekļi ir pamatīgi, jo viss dzinējs tika izjaukts un salikts kopā, izmantojot tikai pašu labāko. Pēc SMG amputēšanas bija problēmas ar otro robu, tāpēc arī ātrumkārba ir jauna. Tagad atlikusi vēl virsbūves sakopšana (mainīsim plastmasas, pāršūsim salonu, uzlabosim audio,...), jauni diski (CSL?) un šis tas ritošajā. Ceru, e36 M3 vērtība strauji augs, lai es vismaz pēc 10 gadiem spētu atgūt ieguldīto, ja izdomāšu pārdot.
Bildes gan īsti nekādas nav, tāpēc ielikšu vismaz vienu ar gala rezultātu.
Neizplūdīšu detaļās kāpēc tik ilgi, taču turpmāk tādu kavēšanos vairs nepieļaušu - nav ko jaukt attiecības ar biznesu. Tiesa, arī ieguldītais darbs un līdzekļi ir pamatīgi, jo viss dzinējs tika izjaukts un salikts kopā, izmantojot tikai pašu labāko. Pēc SMG amputēšanas bija problēmas ar otro robu, tāpēc arī ātrumkārba ir jauna. Tagad atlikusi vēl virsbūves sakopšana (mainīsim plastmasas, pāršūsim salonu, uzlabosim audio,...), jauni diski (CSL?) un šis tas ritošajā. Ceru, e36 M3 vērtība strauji augs, lai es vismaz pēc 10 gadiem spētu atgūt ieguldīto, ja izdomāšu pārdot.
Bildes gan īsti nekādas nav, tāpēc ielikšu vismaz vienu ar gala rezultātu.
Labais!
Kad izvizināsi!?
Kad izvizināsi!?
Kādu laiku būs jābrauc omes režīmā, tāpēc varu piedāvāt tikai pasēdēšanu salonā.
Auto gadījumā nemēdz stāvēt Dārzaugļu ielā?
Biju jau nobažījies, ka šo vēl ilgi nesaliks. Prieks, ka atpakaļ ielās!
Malacis ka saliki
Smukulis.
Njā.. Dārzaugļu ielā stāv kopija šim eksemplāram
Njā.. Dārzaugļu ielā stāv kopija šim eksemplāram
Ieliec kādu salona foto.
Melni vaderi?
Melni vaderi?
Sakopšu salonu un ielikšu. Alkantara.Kristaaaaps rakstīja:Ieliec kādu salona foto.
Melni vaderi?
Taa intereses peec- kam vel sheit forumaa ir emka? Buti interesanti kadreiz saskrieties un parunat par m specifiskam temam :)