Mans e36 320i (Calypsorot metallic)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
smuki jau ir tgd :)
kad liki buferi virsu tad vilki vinju uz augshu un tad skruveji klaat tas 4 skruves? jo izskatas ka vins tev ta nedaudz uz leju sanacis
kad liki buferi virsu tad vilki vinju uz augshu un tad skruveji klaat tas 4 skruves? jo izskatas ka vins tev ta nedaudz uz leju sanacis
itkaa viss tika dariits,kaa tam jabuut,bet varbuut taa tik izskatas..ka tas bufers uz lejuKV_ rakstīja:smuki jau ir tgd :)
Instagram - Sandis_e36
sodien beidzot viss tiiks salikts liidz galam+uzlikti jaunie diski! un tad jau atraadiishu vinjuu arii te..
vakar sauliitee gozejoties uztaisiju divas fotkas.
vakar sauliitee gozejoties uztaisiju divas fotkas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
kas darās ar sliekšņiem?
tad nu sodien beidzot tika uzinstaleeti slieksnji un samazgaats e36 pie Arcika (home edition)
riit beidzot tiks ieliktas nieres un uzlikti diski! un buus gatavs Vasaras sezonai,bet protams,buus shaadi taadi uzlabojumi,bet tie tiks veikti nesteidzoties!
riit beidzot tiks ieliktas nieres un uzlikti diski! un buus gatavs Vasaras sezonai,bet protams,buus shaadi taadi uzlabojumi,bet tie tiks veikti nesteidzoties!
Instagram - Sandis_e36
Baigi patīk šī krāsa
vel paliek pakaļējais bampers M
vel paliek pakaļējais bampers M
man personiigi spogulus prasaas kaa est....
smuks ekseplaars...
smuks ekseplaars...
Numura palikni vajag citu! Šis sarkanburtainais visu skatu bojā
Vēl nedaudz būs M3 replika
Labi darbini padariiti, vel diskus uzlikt un buus pavisam smuki!
Nu tad beidzot viss ir salikts un var teikt,ka mans e36 ir gatavs.
es nez,man liekas,ka dziive izskatas sexigaaks..
es nez,man liekas,ka dziive izskatas sexigaaks..
Instagram - Sandis_e36
Ir ok
Tikai spārna moldingu vajag
zinu,otraa pusee arii nav,tpc ka tie klipshi jauni japerk! bet buus..Burns rakstīja:Ir ok
Instagram - Sandis_e36
gala rezultats labs
Jāā galā naiss.. Diskus citus tagad prasās.
Pirms doshanas celjaa uz dragrace atklashanu,tik uztaisitas dazhas fotkas ar Bmw Valmiera biedriem..
bet protams,ka nav visi,kaa jau vienmeer... shos varetu nosaukt par aktiivakajiem,mani ieskaitot!
bet protams,ka nav visi,kaa jau vienmeer... shos varetu nosaukt par aktiivakajiem,mani ieskaitot!
Instagram - Sandis_e36
white angel arii vai tad ir BMW Valmiera??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right