Soulles e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
ja tev ir bmw karba tad tas ir 360000% nav iespejams, vienigais variants žiguļa 4robniece
Bet nu ļoti bieži cilvēkam sanāk izdarīt lietas, kas reāli lekas nereālas..
wrum, wrūūūm
isak sakot - Kad karbu mainisi ?
bosiks11 rakstīja:isak sakot - Kad karbu mainisi ?
Jāāā... Un pēc šitādu jefiņu izklaidēm tādi normāli cilvēki kā es nopērk tos bīmerus un brīnās kā tad tā gadijās iegrābties, ka čakarējas kārba! Es nesaprotu kā var kaut ko tik debīlu iedomāties darīt!? Kā vispār var lauzt mašīnu jebkā? Kur tas prieks?
tikai nesaki ka nekad neplēs savyu mašīnu, jo arī plakaniski laižot tad ir plēšanaVeeteks rakstīja:Jāāā... Un pēc šitādu jefiņu izklaidēm tādi normāli cilvēki kā es nopērk tos bīmerus un brīnās kā tad tā gadijās iegrābties, ka čakarējas kārba! Es nesaprotu kā var kaut ko tik debīlu iedomāties darīt!? Kā vispār var lauzt mašīnu jebkā? Kur tas prieks?
1. var loti elementari ielikt atpakal gaita ir ari ta karbas lauzsana es nesaku ka naw ari uz 100 km/h war un sajugs loti labi tur ieliksu video lai pieraditu vakara uzfilmesu
2. masinas lauzsana ta ir viennozimigi ari pati brauksana ir masinas lauzsana
3. bmw ir loti izturigs auto (tadel ari izvelejos bmw)
2. masinas lauzsana ta ir viennozimigi ari pati brauksana ir masinas lauzsana
3. bmw ir loti izturigs auto (tadel ari izvelejos bmw)
dari tā biežāk un drīz varēs šijā topikā redzēt pie padarītajiem darbiem- kārbas maiņa un/vai sajūga maiņa
Soulles, tu tak esi vecis ar tērauda pautiem laikam!
Viņš pierādīšot, ka var uz 100kmh ielikt atpakaļgaitā ar savu autiņu! Nu dari tā! Mēs neticam, ka tu to vari! Pierādi, ka esi gudrs!
Viņš pierādīšot, ka var uz 100kmh ielikt atpakaļgaitā ar savu autiņu! Nu dari tā! Mēs neticam, ka tu to vari! Pierādi, ka esi gudrs!
es ar savu nelieku vairak par 60 km h bet vnk ir velviens jaunskungs kurs to var un dara
(ir ir man terauda pauti )
(ir ir man terauda pauti )
nu tad ta sodien atklajas ka generators ir beigts lai ari tika nomainitas oglites rezultats bija reali uz 2 dienam kamer tas piedila un sodien ieripoju seta ar dziestosu gaismu tapec tika nekavejoties nopirkts 140 amp bosch generators kurs strada vienkrasi jauki
tas protams ir jauki, bet kad būs video ar iemešanu atpakaļ gaitā?soulles rakstīja:nu tad ta sodien atklajas ka generators ir beigts lai ari tika nomainitas oglites rezultats bija reali uz 2 dienam kamer tas piedila un sodien ieripoju seta ar dziestosu gaismu tapec tika nekavejoties nopirkts 140 amp bosch generators kurs strada vienkrasi jauki
laikam ir grūti atrast cilvēku kurš brauks aiz tevim un filmēs
video bus kadu 4 dien jo sonedelj sanacis pa daudz darbu
Eu, šodien jau ir 5diena! Ar nepacietību gaidu tavu video!
nu varu teikt 1 ka sonedelj sanaca loti saspringta nedelja un sodien lidoju prom juuraa (pa cik esmu jurnieks) nebija laika filmet video un masina tiek likta garaza uz pus gadu
pec juras ir ieplanotas dazas lietas ka 2,5 motors gazesiekarta adas salons un style 5 disk ka ari sedinajums
visiem chaw tiekamies pec pusgada
pec juras ir ieplanotas dazas lietas ka 2,5 motors gazesiekarta adas salons un style 5 disk ka ari sedinajums
visiem chaw tiekamies pec pusgada
Pēdējais labojis GM-747 - 28 Apr 2012, 13:33, kopā labots 1 reizi.
nu tad taa tagat pats esmu danija gaidu kugji bet paris minutes pirms prombrauksanas nolemu jums toer paradit ka var ielikt atpakal gaita :) lai ari atrums nv liels bet 30 km/h bus pietiekosi lai vismaz paraditu ka to var izdarit
http://www.youtube.com/watch?v=NZM4-fwd ... QK8IS3YWUZ
http://www.youtube.com/watch?v=NZM4-fwd ... QK8IS3YWUZ
Nu labi, izdarīt varbūt arī var (pats neesmu mēģinājis un pat nebija šāda lieta vispār galvā nakusi, ka vajadzētu pamēģināt)... Bet PRIEKŠ KAM TAS IR VAJADZĪGS?
tas nav vajadzigs bet ja reiz saruna gaja pa to ka man ir zigulja karba utt ka tas nav iespejams tad nlemu pieradit (Ekspertiem ) ka tas ir iespejams ja tas taks ir
liekot otrajā arī nekas labs neizklausās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8