zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 33
- chevron_right
uzreiz uz bluķiem ja? pareiz irzurkae36 rakstīja:diski uz kuts nebus
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ne uz taviem kaju pirkstiem actasu vinuTomSkarsts rakstīja:uzreiz uz bluķiem ja? pareiz irzurkae36 rakstīja:diski uz kuts nebus
Super joks, gandrīz pakritu
neaizstāvu zhurku, bet tu esi pārāk safanojies ar saviem race car utt utjpTomSkarsts rakstīja:Super joks, gandrīz pakritu
p.s. tom https://www.youtube.com/watch?v=uMr0jHzi_Vs
bet jams tak būvēja trackday auto. man bail būvēt kko trasei, ka diski jākrāso 3x, 205/40 jāmeklē, nepis nekur nav. Vēl tačka japārkrāso. Nevaru to atļauties. Trackday man nespid
Beidz piedurties. Es vismaz pabeidzu savu auto un pat ari izbraucu pa trasi atpakal gaita bet no tavas puses tikai sai foruma viena liela dirsanaTomSkarsts rakstīja:bet jams tak būvēja trackday auto. man bail būvēt kko trasei, ka diski jākrāso 3x, 205/40 jāmeklē, nepis nekur nav. Vēl tačka japārkrāso. Nevaru to atļauties. Trackday man nespid
blaaaaa, nu vecit cepuri nost. es pilnīgi sakautrējos. visu cienu
A ko tu lunim padarīsi?em.dzhii rakstīja:neaizstāvu zhurku, bet tu esi pārāk safanojies ar saviem race car utt utjpTomSkarsts rakstīja:Super joks, gandrīz pakritu
p.s. tom https://www.youtube.com/watch?v=uMr0jHzi_Vs
Loud N' Proud
TomSkarsts rakstīja:Pirmie te tapat nāks virsū ķīnas diski, jo ķip nav naudas, bet tad vēl atradīsies piķis 10x vinus krasot un mest 205/40 virsu un ripām fleksēt atsperes, bet pārējo tak poh, galvenais iestancēt, lauku mazās miklas. Viss super topikā man patīk.
Tev nav pohuj ko un kā katrs dara ar savu auto?
Tomam deretu banu iesvert uz nedelju
ar kompatu pa brugji
Tev jau iesvēra pāris reizītes. nez kurš lūdzās, lai ieliek atpakaļ :((((((((( sad storycipruss18 rakstīja:TomSkarsts rakstīja:Pirmie te tapat nāks virsū ķīnas diski, jo ķip nav naudas, bet tad vēl atradīsies piķis 10x vinus krasot un mest 205/40 virsu un ripām fleksēt atsperes, bet pārējo tak poh, galvenais iestancēt, lauku mazās miklas. Viss super topikā man patīk.
Tev nav pohuj ko un kā katrs dara ar savu auto?
Tomam deretu banu iesvert uz nedelju
Bet tiešām ir apnikusies tā #becauseracecar bļaušana katrā foruma topikā. Iedomājies, dzīvē sacīkšu auto nav vienīgais. Auto kultūras ir dažādas. Nav pareizi un nepareizi, ir atbilstoši katrai vajadzībai. Un tu pieturies, ka viņš to sauca par trackday. Ir cilvēki, kas trackday brauc ar Porsche 911, ir citi, kas ar vecu žurku. Ir cilvēki, kas trackday brauc katru nedēļas nogale, ir cilvēki, kas to izdara vienu reizi gadā. Cilvēki ir dažādi. Ja viņš būtu pateicis, ka grib to savu E36 taisīt konkurētspējīgu kaut kādā minišosejā vai citā seriālā, tad tu varētu kliegt tās savas #becauseracecar gudrības, bet tagad tu vienkārši esi apnicis lielākajai daļai foruma. Vismaz lietotājs Kars nebāž savu viedokli topikos, kur saprot, ka nekas nav saistīts ar trasi un sacīkstēm.
Tev nav no viņiem tā žēl šķirties tomēr tajā pašā zilajā sedanā pamatīgs darbs tika ieguldīts?
Tak sapuvis bija un pa virsu rusai krasa uzpūsta, ko tur žēlot, drošvien pats priecājas ka tika vaļā no tas lamatas, sametis m buferi un diskus uz kūts un dos pedal to the metal.Da1ris rakstīja:Tev nav no viņiem tā žēl šķirties tomēr tajā pašā zilajā sedanā pamatīgs darbs tika ieguldīts?
Bet nu nezinu 2,5 dīzelis pa 500 ar normālu aprīkojumu salonā , ir vainu ahueni nokauts un plīsis viss pec kārtas , vai arī otrs variants ka Tev ļoti ļoti noveicies un vins tiesām ies bēdu nezinot.
Toms ,es savu esmu atkalpojis bet tev gan deretu uzsedinat uz dietas
ar kompatu pa brugji
Bija zel jaukt ara bet nu pieredzi var gut tikai ta buvejot no lamatam skaistus auto. Ar kuti paveicas ieprieksejais ipasnieks no vacijas pirms 7 gadiem atveda un vina aizrausanas moći. Kutij vel pat virsu ir jaunas Goodyear vasaras mizas.
zurkae36 rakstīja:Bija zel jaukt ara bet nu pieredzi var gut tikai ta buvejot no lamatam skaistus auto. Ar kuti paveicas ieprieksejais ipasnieks no vacijas pirms 7 gadiem atveda un vina aizrausanas moći. Kutij vel pat virsu ir jaunas Goodyear vasaras mizas.
Tur Tev taisnība pašam ir doma paņemt kautkādu lūzni pa pāris simt eiro lai pamācītos vienkārši pa jaukt pārkrāsot paspaktalet un palikt atpakaļ kopa. Visi jau sak ar kautko mazu.
Nu tad tik jāceļ augsa un jāiet skate, un uz sezonas noslēgšanu jau jāripo ar kūti.
Pirmdien uz skati braucu lai saraksta kas jataisa prieksa visas Saras saliksu jaunas aizmugure slieksnu bukses. Un tad lidz logiem parkrasosu
zurkae36 rakstīja:Pirmdien uz skati braucu lai saraksta kas jataisa prieksa visas Saras saliksu jaunas aizmugure slieksnu bukses. Un tad lidz logiem parkrasosu
Apstrādā kārtīgi un nesasteidz krāsošanu , lai nav taka sedanam pec mēneša izlec rūsa , labak lēni un cītīgi un kārtīgi lai pec tam prieks braukt un skatīties.
Sodien gaju skati divnieki daudz bet palielam visi sikumi.
Rocene butu sagajusi ja coms ar norautu rocenei nebutu pabraucis grida viens mazs caurums jaizmetina pie reizes no ieksas kartigi visu apstradasu.
Tuvajiem stiklini jasamaina jauzliek veca sture atpakal lai ir taure. Pirkstu un aporu jau samainiju.
Rocene butu sagajusi ja coms ar norautu rocenei nebutu pabraucis grida viens mazs caurums jaizmetina pie reizes no ieksas kartigi visu apstradasu.
Tuvajiem stiklini jasamaina jauzliek veca sture atpakal lai ir taure. Pirkstu un aporu jau samainiju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas nu gan, bet tomēr, darbu ieguldīja un paņemt viena vakarā tā izķidat nu pirmie aukstumi jau rādīs,kas būs,starpcitu kā silts pielec?buba rakstīja:Tak sapuvis bija un pa virsu rusai krasa uzpūsta, ko tur žēlot, drošvien pats priecājas ka tika vaļā no tas lamatas, sametis m buferi un diskus uz kūts un dos pedal to the metal.Da1ris rakstīja:Tev nav no viņiem tā žēl šķirties tomēr tajā pašā zilajā sedanā pamatīgs darbs tika ieguldīts?
Bet nu nezinu 2,5 dīzelis pa 500 ar normālu aprīkojumu salonā , ir vainu ahueni nokauts un plīsis viss pec kārtas , vai arī otrs variants ka Tev ļoti ļoti noveicies un vins tiesām ies bēdu nezinot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 33
- chevron_right