Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 103
- chevron_right
jaaa, tieshaam atraak sagaidiit to vasaru un visiem sanaakt kopaa vienaa labaa meetingaa... autinji loti daudz te smuki
jaa tiesi ta, savu veco adnieku pamatigi sadiraju to pogu del! otreiz tadu kludu nepielausuAgris rakstīja:glitii gliiti :) par pogaams, labs, es jau ar dogmam teicu, ka vainu peerkot jaastaas kaadas pogas aizmuguree, vai arii jaanorauj esoshaas.. vienaam naaksies raut pogas nost, jo ar taam jau veco dreebinieku riktiigi sadiiraaju
...
tiesi taa! autinji te salasijusies tiesam smuki jaa butu loti jauki ka visi varetu nolasities vienkopus, bet reali tas visticamakais ka nau iespejams, attalumu deljKV_ rakstīja:jaaa, tieshaam atraak sagaidiit to vasaru un visiem sanaakt kopaa vienaa labaa meetingaa... autinji loti daudz te smuki
...
izstaas ka pac esi uz salas ja? man tagad uz salu tikai julijaa
tiko parlasot savu topiku pamaniju ka neesmu ielicis so linku, ped pirmaja lappuse runaju ta ka kjipa butu ielicis! tad nu tie kas bus parlasijusi tie sapratis par ko iet runa! (karoc sis ir tas otrais links-ar cipu) http://www.youtube.com/watch?v=8rfs2fvzXYk
...
Jā es ar ar vienām džinsām, kam ravējslēdzējs kabatā esmu paskrāpēis āduAgris rakstīja:glitii gliiti :) par pogaams, labs, es jau ar dogmam teicu, ka vainu peerkot jaastaas kaadas pogas aizmuguree, vai arii jaanorauj esoshaas.. vienaam naaksies raut pogas nost, jo ar taam jau veco dreebinieku riktiigi sadiiraaju
Tagad ļoti akurāti kāpju iekšā ar viņām
Un beņķi vnk dievīgi
jaa tas 60mph varteikt ari ir tie 100kmhintis rakstīja:grūti saskatīt 100km/h atzīmi, bet laikam tā sanāk biki aiz 60 MPH atzīmes, ja?
thnaksGirts rakstīja:MMMM benki otreiz uz viniem neskatisos taa jau var ar sieklam aizrities
P.S tisam super
es jau ari censos cik vien pratigi varu, kapt ieksa/ara tagatuteo rakstīja:Jā es ar ar vienām džinsām, kam ravējslēdzējs kabatā esmu paskrāpēis āduAgris rakstīja:glitii gliiti :) par pogaams, labs, es jau ar dogmam teicu, ka vainu peerkot jaastaas kaadas pogas aizmuguree, vai arii jaanorauj esoshaas.. vienaam naaksies raut pogas nost, jo ar taam jau veco dreebinieku riktiigi sadiiraaju
Tagad ļoti akurāti kāpju iekšā ar viņām
Un beņķi vnk dievīgi
...
eh, sodien gribeju salabot sikuminus sturei un beigas izvesras par lieluminju! bija parpluisusi lente, un citi tie slipringi neder sisj sturei, kontaktu del, tad nu no diviem vienadiem slipringiem meginaju taisit vienu veselu, un tad jau beigas redzes kas no ta bus izdevies bet pagaidam izskatas cerigi
ps varbut kadam liksies, ka vienkarsak butu dabut citu slipringu, tad teiksu ta, ka tiesi sij sturei paredzeto sadabut ir diezgan sarezgits pasakums
ari kads kadrs no procesa
ps varbut kadam liksies, ka vienkarsak butu dabut citu slipringu, tad teiksu ta, ka tiesi sij sturei paredzeto sadabut ir diezgan sarezgits pasakums
ari kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 103