pirmais e36 / krivīts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Man nepatīk...pārāk plati priekš e36, uz e39 gan izskatītos sexīgi
nu ja ir par platu, bet nu lai dzeks cinas ar idejam, varbut atradis kadu neredzetu risinajumu ka dabut vinjus zem arkam
Saīsinās tiltus
es ieteiktu likt
205/40 priekšā
215/40 pakaļā,
ja brauc ar auto agresīvi un izmato kā kkādu darba auto,tad neieteiktu vispār likt šitos diskus,jo ar šādiem riepu izmēriem ir tomēr jāpiedomā pie tā kā brauc,it īpaši par apmalēm,savukārt ar platām augstām riepām tev izplēsīs arkas un auto neizskatīsies labi.
uzliec šitohttp://www.bmwpower.lv/files/member_gal ... 6_1847.jpg
un regulē sagāzumu kā gribi un varēsi arkā dabūt, tikai rati būs šitā / \
205/40 priekšā
215/40 pakaļā,
ja brauc ar auto agresīvi un izmato kā kkādu darba auto,tad neieteiktu vispār likt šitos diskus,jo ar šādiem riepu izmēriem ir tomēr jāpiedomā pie tā kā brauc,it īpaši par apmalēm,savukārt ar platām augstām riepām tev izplēsīs arkas un auto neizskatīsies labi.
uzliec šitohttp://www.bmwpower.lv/files/member_gal ... 6_1847.jpg
un regulē sagāzumu kā gribi un varēsi arkā dabūt, tikai rati būs šitā / \
Pēdējais labojis madarsv - 27 Dec 2011, 23:25, kopā labots 1 reizi.
Kas tur plats, sex vnk!uteo rakstīja:Man nepatīk...pārāk plati priekš e36, uz e39 gan izskatītos sexīgi
ja aizm. sagaztu kados 25 grados butu smuki, bet ka saja bilde aizm. diezgan nepievilciiga
Nu nav šie diski paredzēti e36. Nepatīk. Vot R18 un uz e39 vai e38 =
nezz, prieksh ikdienas auto patraku un nepraktiski ari.
šis disku lielums liks aizdomāties par attiecīgu patēriņa palielinājumu un nogurumu motoram
Diski ir smuki un uz E36 vini izskatās labi, tikai pa platu un tas ir arī viss.
Galvenais, ka pats dzīvs.
Pastāsti sīkāk, kā tas notika.
Bildē grūti saprast, izskatās ka normāli pa sānu, pakaļu ar stabu dabūjis..
Žēl
Taisīsi vai šis iet daļās?
Ganību dambja un Uriekstes ielas krustojums.Skudraa rakstīja:Galvenais, ka pats dzīvs.
Smagais kravas auto ar garo piekabi pargrieza pāri visai brauktuvei griežoties pa kreisi, taja pašā laikā es braucu taisni,un viņš man nogrieza ceļu,tapēc mēģinot izvairīties no sadursmes izslīdēju pret luksaforu un apmalēm. Luksafors tika nosists no staba.
Bojājumi apm: priekšējais bampers, miglas, visi diski pret apmali, aizm,bampers, spārns, durvis, lonžeroni galīgi pa labi aizgāja,priekšējā reste, nesapratu kas apakšā jo rats aizmugurējais vispār norauts laikam no reduktora ,grīda uzsista un vēl sīkumi kādi
šodien biju apdrošināšanā, 3 dienu laikā ekspertīze ar tāmi un tad jau redzēs ko šie izspriedīs.oshels638 rakstīja:Žēl
Padod ziņu ko nosprieda!
OCTA cietusī puse esi? Vai Kasko?
Par vainīgo fūri jau atzina?krivīts rakstīja:šodien biju apdrošināšanā, 3 dienu laikā ekspertīze ar tāmi un tad jau redzēs ko šie izspriedīs.oshels638 rakstīja:Žēl
Skaties ka Tevi neapkāš ..krivīts rakstīja:šodien biju apdrošināšanā, 3 dienu laikā ekspertīze ar tāmi un tad jau redzēs ko šie izspriedīs.oshels638 rakstīja:Žēl
OCTAKalnz rakstīja:Padod ziņu ko nosprieda!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right