FREEKA vagons-328i
Vieniigais kas nepatiik man ,tie ir relinji uz jumta! Bez vinjiem e36 tourings izskataas daudz slaidaaks un sportiskaaks
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Skaidrs, baigi cerēju ka vel būsFreeks rakstīja:Jup 1dien coms dzen uz CSDD parrakstitjurcis rakstīja:Super.. Gribas redzēt kopskatu,... velviena skaista kūtiņa top.. :)
P.s. e46. tauringu jau pārdevi.. ?
P.s. Bet šis nu būs krasava.. vajadzēs tauringus sabildēs kādā fotosesijā.. :)
Es uzskatu ka tas ir gaumes jautājums ar daudziem esmu runājis citi grib noņemt citi tieši uzlikt. :)Orkaans rakstīja:Vieniigais kas nepatiik man ,tie ir relinji uz jumta! Bez vinjiem e36 tourings izskataas daudz slaidaaks un sportiskaaks
SMuks. pagriezienus biš gaišākus tomēr priekšā liktu!
P.S. Jumta reliņa pa pirmo, man piedur!
P.S. Jumta reliņa pa pirmo, man piedur!
Njaa kad nebiju vel relinus uzlicis izskatijas ta patizli kad uzliku konstateju ja vagons tad bez reliniem nevar
Jup Imola redstreetrat rakstīja:Jā nu patiešām labs darbiņš padarīts krāsa Imola rot??
viņš 100% piekrīt tew un izsaka to ar +M3 vai dažādi +36; +1 vai visādi citādi...
man touringi patiik tikai ar relinjiem!
Super darbs padarīts! Rezultāts!!
izskatas tikai numura palikni gan vareji uzlikt butu pabeigtibas izskats bamperim savadak uz skruvem kaut ka ne taaFreeks rakstīja:Nu ko ziemai beidzoties lenam beidzas ari mans garadarbs,bet lai saglabata gala iznakuma intrigu visos sikumos vel neradisu kas un ka
Protams vel darba daudz,bet nu jau var redzet galu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tourings pa pirmo
paliknis bija vinu man aiznemas uz neadosanu useris Z-streetKLAVINS rakstīja:izskatas tikai numura palikni gan vareji uzlikt butu pabeigtibas izskats bamperim savadak uz skruvem kaut ka ne taaFreeks rakstīja:Nu ko ziemai beidzoties lenam beidzas ari mans garadarbs,bet lai saglabata gala iznakuma intrigu visos sikumos vel neradisu kas un ka
Protams vel darba daudz,bet nu jau var redzet galu
Tagad izskatās tiešām labi
Tik tā kartera ventilācijas truba un numurzīme bojā skatu
Bet noteikti tik uzņēmīga saimnieka rokās tā nebūs problēma
Lai labi ripo!
Tik tā kartera ventilācijas truba un numurzīme bojā skatu
Bet noteikti tik uzņēmīga saimnieka rokās tā nebūs problēma
Lai labi ripo!
Manuprāt šis Tourings būs vnk BOMBA... Krāsu salikums ļoti smuks Nu, protams, vēl nedaudz pie optikas u.c. sīkumiem jāpiestrādā, bet tas ir sīkums. Man patikt!