Reinis_320i coupe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
Nu jā, no sākuma forši, bet beigās ieraugot, ka nav bloķa, visu video nobeidza
Tā gan sākums jau daudzsološ bija . Bloķis,kā bankā , jāliek .
BMW - Best Motorsport Weapon
Uzliksi blokji un tad saaksi domaat par motora mainju Jo shim vairs nepietiks jauda abus ritenjus uz asfalta iegriezt
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tieši tā, šobrīd saskaros ar tieši šo problēmuOrkaans rakstīja:Uzliksi blokji un tad saaksi domaat par motora mainju Jo shim vairs nepietiks jauda abus ritenjus uz asfalta iegriezt
]Tātad nelies UPDATE .
Šodien izdomāju noņemt aizmugurējos moldingus,priekšējo brilli, un pie bagāžnieka atslēgas moldingu.
Priekšā brille bij aprūsējusi,pie arkām. Uzsistas visādas buktes, utt. Nokrāsoju hromētās nāsis uz matētām , tā pat izdarījos arī ar moldingiem. Moldingi bij skrāpēti un ar buktēm, ar smilšpapīru pakāpeniski visas buktītes,skrāpējumus izņēmu,un skaisti nokrāsoju matētus.
Bildes izteiks visu .
Šodien izdomāju noņemt aizmugurējos moldingus,priekšējo brilli, un pie bagāžnieka atslēgas moldingu.
Priekšā brille bij aprūsējusi,pie arkām. Uzsistas visādas buktes, utt. Nokrāsoju hromētās nāsis uz matētām , tā pat izdarījos arī ar moldingiem. Moldingi bij skrāpēti un ar buktēm, ar smilšpapīru pakāpeniski visas buktītes,skrāpējumus izņēmu,un skaisti nokrāsoju matētus.
Bildes izteiks visu .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
īsti nesaprotu kas tur brillei gatavs ?
Vel bik ir kur piekasīties .
P.S.nesaku, ka man ir 100% čotka, bet tāpat ir kur piesiet aci .
P.S.nesaku, ka man ir 100% čotka, bet tāpat ir kur piesiet aci .
Čības
Ko jūs sakat par šādu preikšējā bampera uzliku .?
Tie tak domāti klāt pie M bampera lūpas. Kautkā šādi. Nezinu kā būtu pie stock.
Vareetu izskatiities diezgan diivaini spliteri uz parastaa bampera, bet nu nekas nav neiespeejams.
Vienreiz dzīvē redzēēju uz stock bamper..
Nuuu.. grūti spriest, jo pats bembis nebija diezko labā stāvoklī + sēdinājums bija diezgan uz augšu
Uzmet - paprovē kā izskatās, ieliec bildes.. man arī bija līdzīga ideja, bet nevar saprast
Nuuu.. grūti spriest, jo pats bembis nebija diezko labā stāvoklī + sēdinājums bija diezgan uz augšu
Uzmet - paprovē kā izskatās, ieliec bildes.. man arī bija līdzīga ideja, bet nevar saprast
Uz priekšu, liec tik virsū! Man patīk cilvēki, kas atļaujas eksperimentēt
STUDENTS rakstīja:Vienreiz dzīvē redzēēju uz stock bamper..
Tad jau manīsim ,kas tur būs.
Šodien bagāžniekā kko izravēju. Izstāstat , kas tas ir .?!!
Vai tik tas nebuus HiFi sistemas bloks?!
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right