Zeltinsh 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right

nē, nē. Uzvalks tiek atstāts mājās! 

Šis tas atkal ir padarīts.
Šobrīd cītīgi tiek savesta kārtībā grīda, lai pēc tam nav galīgi kapi.
Lielos vilcienos biju gaidījis daudz smagāku skatu, bet jāaizmetina tikai aizmugurē lūku vietas, kur vienai ir apkārt vēl papildus plāksne jānomaina. Ar pērējo tīri apstrādāt pareizi un būs čotka!
Atpakaļ tiks klāta melnā grīda.
Un vairāk bildes ar auto kopskatu būs tikai tad, kad nomainīšu ķīniešu lampas priekšā!
Šobrīd cītīgi tiek savesta kārtībā grīda, lai pēc tam nav galīgi kapi.
Lielos vilcienos biju gaidījis daudz smagāku skatu, bet jāaizmetina tikai aizmugurē lūku vietas, kur vienai ir apkārt vēl papildus plāksne jānomaina. Ar pērējo tīri apstrādāt pareizi un būs čotka!

Atpakaļ tiks klāta melnā grīda.
Un vairāk bildes ar auto kopskatu būs tikai tad, kad nomainīšu ķīniešu lampas priekšā!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tik tikko pagajshned savedu savu gridu kartiba, viss puveklis tika nahrenizets, viss sapucets, aizpusts, noblivets!;)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

KV_ rakstīja:gridas jataisa
Ir ir jātaisa. Tāpēc tas arī tiek darīts. Kamēr nav galīgi kapi, tikmēr jātaisa. Tie korķu caurumi ir izsisti ārā, jo no turienes tā rūsa visvairāk arī iet kaut kur. Īsti grīdā bija tikai viens caurums, kuru skatē pat nepamanītu.

Ir ko darīt vismaz!

Varu derēt, ka pusei forumiešu auto būtu tāds skats noņemot paklāju!

tak si grida izskatas vel samera labi :) ir redzets ka uz pacelaja celj auto augsa a vins neceljas a pacelajs vnk iet uz augsu caur slieksien
taka veiksmi darbos
taka veiksmi darbos

Tur un Tad!
P.S. Pie PBSHB!

P.S. Pie PBSHB!

Hehe vakar pēc sabraucienazeltinsh rakstīja:kur un kad?

Tu gan sanjemies esi 

Ja viss izdosies, tad būsi pārsteigts arī par šīs nedēļas pārvērtībām!Veiksmigais55555 rakstīja:Tu gan sanjemies esi

Flanchus nevajag? Man lidz 22 jatiek no vinjiem valja, 23 jalido prom 

domāju, ka 40mm ir pa traku biš!Veiksmigais55555 rakstīja:Flanchus nevajag? Man lidz 22 jatiek no vinjiem valja, 23 jalido prom

Nu nekas, riepa arku apedis 

paldies dievam man tik trakas arkas nav, ka riepa nostrīķētu.
un tā jau lai tos piecīša et20 sty5 dabūtu aizmugurē ar baloniem es dabūju prātīgi ar lomiku un dēlīti valcēt arkas. 

Nu skaties ar to arku
Ko ta tu tur tadu iesacis esi? melnu gridu liec? :)

arī. Bet sākotnēji jāapstrādā grīda un jātiek vaļā jau no esošās rusas.

'Vēl šis tas izdarīts. :)
Fotogrāfēju ar kurpi, tādēļ no coment par kvalitāti!
Iegādāta arī cita dvēsele.

Fotogrāfēju ar kurpi, tādēļ no coment par kvalitāti!

Iegādāta arī cita dvēsele.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right