dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 130
- chevron_right
tev jau mazais drifteris augOrkaans rakstīja:Ja MIIL tad saprartiis!!!!!!!!
Kad mainiiju savam motoru no 1,6 uz 2.5 maneejai vieniigais jautaajums bija "tev tieshaam to vajag?"
Atbilde bija ,ka sen to gribu , un vinja teica ,tad dari taa!!!!!!!!!!!!
Tagad meita nepaartraukti prasa , teet papbrauksi saaniski
(meitai 9 gadinji)
Kas tad tas?
Bet tā.. Šodien salikta visa aizmugurējā piekare, ievilkti Harman Kardon vadi pa smuko, kā arī dabeigts aplīmēt grīdu
Rīt plānojas iestutēt pečku, stūres stieni, vakuumņiku etc. Tā teikt, sākam ķerties klāt sīkumiem
Bet tā.. Šodien salikta visa aizmugurējā piekare, ievilkti Harman Kardon vadi pa smuko, kā arī dabeigts aplīmēt grīdu
Rīt plānojas iestutēt pečku, stūres stieni, vakuumņiku etc. Tā teikt, sākam ķerties klāt sīkumiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pečku paņēmi no mana avota?
Jap, diemžēl
Tad nu beidzot man sanāca laiks pieskriet pie kompja un apmeklēt forumu un galvenais, ka pirmais uz ko skatījos, bija šis topiks ..
Skatos tomēr esi paņēmis kupeju, manas cerības par touringu sabruka ...
Darbiņi tev visai veksmīgi iet uz priekšu
Lai veicas turpmākajos darbos un neaizmirsti meičas brālim pēc tam iedot pavizināties, kā nekā daudz tev līdz
Skatos tomēr esi paņēmis kupeju, manas cerības par touringu sabruka ...
Darbiņi tev visai veksmīgi iet uz priekšu
Lai veicas turpmākajos darbos un neaizmirsti meičas brālim pēc tam iedot pavizināties, kā nekā daudz tev līdz
Ja būtu tiesības, iedotu
Bet, protams, ka izvizināšu
Šodien tāda īsa duena, bet visādi sīkumi sadarīti.
dogMa rakstīja:Ja būtu tiesības, iedotu
Skāidrs nu tad tik pavizini =))
Uz kuru mēnesi plāno pabeigt ?? ..
Līdz šī gada beigām, bet vairāk sliecos uz decembra sākumu
Nu tad tiešām lai tev veicas, neatmet cītīgumu un nesasteidzdogMa rakstīja:Līdz šī gada beigām, bet vairāk sliecos uz decembra sākumu
Prieks par tavu apņēmību un neatlaidību, jo no vienas bundžas - otrā salasīt visu, kā nākas, nav viegls un īslaicīgs darbiņš
Ne tikai pārlikt, bet daudz ko jaunu ielikt Bet tas tā. Ir ļoti interesanti pāriet tam visam pāri
Bet, kas tad te:
Bet, kas tad te:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kastad tas!?!
Lukturu apmīzējs?
Lukturu apmīzējs?
"Intensive wash" saucas :)
Programma, kas sajauc ūdeni ar šampūnu vai kādu ķīmiju un apmīz stiklu.
Kkas tāds nāk original uz e36!?!
Jā. Vienīgo kam redzēju, tam arī nolasīju
Gribi pielasīt maksimālu komplektāciju?
Pagajšnedēļ Helsinkos(Somijā) redzēju ,līdz nejēgai piebāztu un M-pakotu ,sedanu uz pārdošanu ar tādu retumu kā navigaciju. ..un multistūri! Tādas stūres arī nāk uz e36!?!
Pagajšnedēļ Helsinkos(Somijā) redzēju ,līdz nejēgai piebāztu un M-pakotu ,sedanu uz pārdošanu ar tādu retumu kā navigaciju. ..un multistūri! Tādas stūres arī nāk uz e36!?!
Fīča jau laba, bet tolks? Ieleju normālu šķidrumu un tas pats kas ūdens + šampūns vien ir.
Es arī īpaši neatrodu tam pielietojumu, bet jajau tāda lietiņa ir-kāpēc nelikt! Mums tak patīk-jo vairāk kloķīšu un podziņu jo labāk!
Neatteiktoskorsa rakstīja:Gribi pielasīt maksimālu komplektāciju?
Tas pats, kas melni griesti Fīčā laba, bet tolks? Ja jau pa velti ienāk, kāpēc nelikt? :) + vēl iepazīsti el. shēmas etc. :)Ruu rakstīja:Fīča jau laba, bet tolks? Ieleju normālu šķidrumu un tas pats kas ūdens + šampūns vien ir.
Ne jau labāk, bet gan krāniņš garākskorsa rakstīja:Es arī īpaši neatrodu tam pielietojumu, bet jajau tāda lietiņa ir-kāpēc nelikt! Mums tak patīk-jo vairāk kloķīšu un podziņu jo labāk!
Man a i tāda fīčadogMa rakstīja:"Intensive wash" saucas :)
viņš tipa no sākuma paņem no mazā pačoka pamīž uz stikla,ta noslauka,ta pats paņem no lielā bačoka un pamīž uz stikla!
tik man tas kasjaks,ka viens apskalotājs sapisās un tāpē tgd pagaidu home made variantā tiek lietots tikai parastais skalošanas variants!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …