E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 57
- chevron_right
Ja godīgi diezgan sakarīgi izskatās - vienīgais nesaprotu kādēļ ir oranžajiem elementiem jābūt. Galīgi neder manuprāt.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Hz, laikam cipruss visus solīja iekaustīt, ka slavē! Manuprāt tās arkas, da i kompots kopumā izskatās sviestaini, vismaz sliktāk par daudzām citām mašīnām, kas te forumā tika noliktas...
d[-_-]b
Visiem izpatikt nevar un nav vajadziba.man vienmer ir piedurushi shada tipa auto.citi grib sterilus,es gribu ar kko ,kas man piedur.tas bampers un sliekshnji parkrasosies taa pat ka viss auto lidz sezonas atklasanai.ja nepardoshu
ar kompatu pa brugji
...cipruss18 rakstīja:tas bampers un sliekshnji parkrasosies taa pat ka viss auto lidz sezonas atklasanai.ja nepardoshu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kpc tu visu laiku soli ka darīsi to,šito ,vēl sazin ko. Izdari un tad liec bildes un aprakstu,nebūs dumju apisienu ka ai,plāni mainās,lidoju prom,auto pārdodu utt,un protams izpaliks visa foruma nirgāšanās ...
Vecit bet nav ta ka nekas netiek dariits.auto ir savests tehniska kartibaa un manuprat uzlabots skats.
Par dzineja mainu un krasosanu vel tiek domats.neuzskatu ka ir kkas stulbs savedot kartiba un pardodot gut peljnju
Par dzineja mainu un krasosanu vel tiek domats.neuzskatu ka ir kkas stulbs savedot kartiba un pardodot gut peljnju
ar kompatu pa brugji
Toč nedaudz atsit sabinčika kupeju...
kka jancigi izskatas tas bampers prieksa baigi aukst salidzinajuma ar slieksnjiem
Kāpēc aizmugurējais bampers nav priekšējā bampera krāsā?
cik prasti par šo kompaktu kāds viņš ir?
600 EUR ? vai 1.1K?
600 EUR ? vai 1.1K?
man liekas, vajadzētu vēl aizmugurējo disku uzkrāsot. Ja jau random shit, tad random shit
Savedishu kartiba melnos griestus,luku un pasazhiera logu meh.tad cena bus cieti 1350 euro
ar kompatu pa brugji
Atkal jau dodies prom? O_O
Vai drīz dosies?
Vai drīz dosies?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31