Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 65
- chevron_right
Whaaaaaa
Kaa jau jums visiem bikses mizejiem un pielidejiem
Kaa jau jums visiem bikses mizejiem un pielidejiem
ar kompatu pa brugji
Kapēc pielīdējam uzreiz jābūt biksēs mīzējam? :domiigais_dinozaurs:
Sabīn a kā gatavojies savām pirmajām gonkām uz LT?
Šodien kaut ko papildus skrūvēsi savam auto?
kādi plāni ko ņemt līdzi? cik daudz riepas ņemsi?
Uhh nju traki, jo šodien tieši līdz 14:00 bij jāiesniedz prakses atskaite gatava, tad nu veiksmīgi esmu pabeigusi un iesniegusi, naktis negulētas uutt bet nju tas ir izdarīts un viss ir paspēts!! Atliek vien vēl pāris eksāmeni un aizstāvēšanaRENIO rakstīja:Sabīn a kā gatavojies savām pirmajām gonkām uz LT?
Tagad var mierīgāk uzelpot un nju vakar jau visa diena bij gatavojoties, un šodien mazliet vēlāk došos uz garāžu skatīšos tad jau kuras labāk ņemt riepas uuutt... plānoju apmēram 8 paņemt, bet nju skatīsies ar mehāniķu palīdzību izškutosim kas ko kā labāk
Un protams arī būs jāpadzīvojas pa servisu, jāskatās kapēc tosola truba vakar treniņā atšāva vaļā uun vēl šādas tādas lietiņas jāapskatās vai ir kārtībā pirms LT
Kaut kas mazliet no vakardienas treniņa un plus sveiciens Lietuvai
varbūt tad iepazīstini mūs visus ar savu komandu, boxiem, kur ķīlē auto, uutt!
Visu cieņu.
erda rakstīja:varbūt tad iepazīstini mūs visus ar savu komandu, boxiem, kur ķīlē auto, uutt!
hahahahaaa
Pa lielam viens vārds - Sīkais
paldies!!byrbyr rakstīja:Visu cieņu.
Vienkārši domāju visiem ir interesanti pasekot līdzi kas un kā notiek
Sabinchix rakstīja:erda rakstīja:varbūt tad iepazīstini mūs visus ar savu komandu, boxiem, kur ķīlē auto, uutt!
hahahahaaa
Pa lielam viens vārds - Sīkais
paldies!!byrbyr rakstīja:Visu cieņu.
mmm.,cik neinteresanti!
Tāpēc siikais vairs neceļ klausuli!
Labi, lai tev labi veicās LT!
lasiju par tevi ko saka Lietuviesi, GAZAS.LT
lai veicas drifta...
lai veicas drifta...
E36///M3 1996.coupe S50B32
Hā, erda bilde!
Es ir slavens L
Es ir slavens L
Tātad mazais reports no mana lieliskā piedzīvojuma - brauciena uz LT driftu! Pēc negulētās nakts dēļ tehniskajām ķibelēm, kas gadijās negaidot tieši pirms bembja likšanu uz treiļa mūs gaidīja ilgais brauciens uz Viļņu uz driftiņu.
Ceļš turp bij labs, viss ok, atbraucām izkrāmējāmies un lecu iekšā mašīnā uz pirmajiem treniņiem. Trase godīgi pateikšu bij diezgan grūta priekš manis. Pamazām pamazām trenējos un švaki no sākuma gāja, tad pēctam, kad noklausījos manas "drifta mammas" Kristine Stanevica, Regnārs Mozga un Edijs Lukins-Siikais (PALDIES liels šiem cilvēkiem) ieteikumos un skaidrojumos ko daru nepareizi un kas būtu jādara, lai izdotos kā vajag, kāpu atpakaļ bembī un gāzu ārā visu no sevis ko spēju. Sāka beidzot sanākt izņemt līkumus kā vajag un pamazām savienot kopā visu trasi. Tad nu pienāca kvalifikācijas braucieni un stress bija nereāls. Nju darīju cik spēju, pirmajos divos braucienos diemžēl sagriezos un trešajā uz beigām mazliet iztaisnojos, diemžēl! Protams nobraucot no trases bija asaras acīs, jo neizdevās 100% nobraukt kā varēju, bet nju nekas. Tā kā tās man bija tikai otrās sacensības es esmu ļoti priecīga un gadarīta par saviem acīmredzamajiem sasniegumiem.
Milzīgu paldies vēlējos pateikt manam mīļajam šoferītim Peteris Anspoks, kuram arī tāpat kā man sanāca negulēta nakts, palīdzot man tikt galā ar negaidītajām tehniskajām ķibelēm pirms izbraukšanas un pēctam visu ceļu vēl paciest mūs trīs trakās beibes mašīnā ! Kā arī palides Madara Dumbre un Kristenai, par superīgo kompāniju un atbalstu braucienā un sacensību laikā!!! Un paldies Jelgavas čaļiem, kuri arī piedalījās driftiņā (nezinu īsti vārdus), bet kuri pēc pirmā treniņa, kad atbraucu uz tehnisko parku, rezot ka man ir ķibeles uzreiz nāca klāt un ļoti operatīvi palīdzēja visu nokārtot! Un paldies visiem pārējiem, kas morāli mani atbalstīja no attāluma
Pamazām sāku attīstīt sev lapu facebokaa, tapēc ja kādam ir interese droši sekojiet tur jo te tik bieži visu nesarakstīs
https://www.facebook.com/sabinedrift
Ceļš turp bij labs, viss ok, atbraucām izkrāmējāmies un lecu iekšā mašīnā uz pirmajiem treniņiem. Trase godīgi pateikšu bij diezgan grūta priekš manis. Pamazām pamazām trenējos un švaki no sākuma gāja, tad pēctam, kad noklausījos manas "drifta mammas" Kristine Stanevica, Regnārs Mozga un Edijs Lukins-Siikais (PALDIES liels šiem cilvēkiem) ieteikumos un skaidrojumos ko daru nepareizi un kas būtu jādara, lai izdotos kā vajag, kāpu atpakaļ bembī un gāzu ārā visu no sevis ko spēju. Sāka beidzot sanākt izņemt līkumus kā vajag un pamazām savienot kopā visu trasi. Tad nu pienāca kvalifikācijas braucieni un stress bija nereāls. Nju darīju cik spēju, pirmajos divos braucienos diemžēl sagriezos un trešajā uz beigām mazliet iztaisnojos, diemžēl! Protams nobraucot no trases bija asaras acīs, jo neizdevās 100% nobraukt kā varēju, bet nju nekas. Tā kā tās man bija tikai otrās sacensības es esmu ļoti priecīga un gadarīta par saviem acīmredzamajiem sasniegumiem.
Milzīgu paldies vēlējos pateikt manam mīļajam šoferītim Peteris Anspoks, kuram arī tāpat kā man sanāca negulēta nakts, palīdzot man tikt galā ar negaidītajām tehniskajām ķibelēm pirms izbraukšanas un pēctam visu ceļu vēl paciest mūs trīs trakās beibes mašīnā ! Kā arī palides Madara Dumbre un Kristenai, par superīgo kompāniju un atbalstu braucienā un sacensību laikā!!! Un paldies Jelgavas čaļiem, kuri arī piedalījās driftiņā (nezinu īsti vārdus), bet kuri pēc pirmā treniņa, kad atbraucu uz tehnisko parku, rezot ka man ir ķibeles uzreiz nāca klāt un ļoti operatīvi palīdzēja visu nokārtot! Un paldies visiem pārējiem, kas morāli mani atbalstīja no attāluma
Pamazām sāku attīstīt sev lapu facebokaa, tapēc ja kādam ir interese droši sekojiet tur jo te tik bieži visu nesarakstīs
https://www.facebook.com/sabinedrift
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nomazgāsi man mašīnu?
visu cieņu vairāk tādas apņēmīgas meitenes
Reku nakts negaidītais piedzīvojums pirms izbraukšanas uz LT - plkst. 1:30 naktī...pēc 2,5h bij jau jāizbrauc bet skats bij šāds, un tieši pirms tā prieciņš nomazgājot savu mazulīti...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pazaudet tas bailes un nedaudz vairak drosmes un bus ok.un tahniku nedaudz jaudigaaku
ar kompatu pa brugji
Paldies, centīšos cik spēšu un tiekšos tālāk uz saviem mērķiem!!cipruss18 rakstīja:Pazaudet tas bailes un nedaudz vairak drosmes un bus ok.un tahniku nedaudz jaudigaaku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 65