540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 56
- chevron_right
Sen nekas nav rakstīts, pa šo laiku uzlikta M54b30 ieplūdes sadalene , par to liels paldies dogma!
Kad gāja, tad gāja labi, līdz beidzot nomira beidzot tas , kas čakarējās un smuki sāka strādāt tukšgaita, bet īsti uz prieksu auto negāja, šodien Yanks prasmīgi pieslēdza pie sava pc atrada kas pa vainu -beigts kloķenes devējs, kurš jau sezonas atklāšanā autiņam tukšgaitas rpm čakarēja, varbūt gaitu arī, bet likās ka iet ok, varbūt braucu par maz ar e36.
Nu neko rīt atkal jaukšu ieplūdes kolektoru nost, gan jau pa nedēļu būs rūcējs, vel radusies ideja kur varētu iemānīt oem kartera ventilācijas eļļas atdalītāju, hvz moš pie viena čakara jāmēģina iemānīt arī tas..
Kad gāja, tad gāja labi, līdz beidzot nomira beidzot tas , kas čakarējās un smuki sāka strādāt tukšgaita, bet īsti uz prieksu auto negāja, šodien Yanks prasmīgi pieslēdza pie sava pc atrada kas pa vainu -beigts kloķenes devējs, kurš jau sezonas atklāšanā autiņam tukšgaitas rpm čakarēja, varbūt gaitu arī, bet likās ka iet ok, varbūt braucu par maz ar e36.
Nu neko rīt atkal jaukšu ieplūdes kolektoru nost, gan jau pa nedēļu būs rūcējs, vel radusies ideja kur varētu iemānīt oem kartera ventilācijas eļļas atdalītāju, hvz moš pie viena čakara jāmēģina iemānīt arī tas..
e36
Pastāsti, kā ir, kad saliec visu kā nākas!

Šodien sadabūts oem kartera ventilācijas eļļas atdalītājs, iepirkta šlauka ,līkumi piemērīts kolektors visam vieta pietiek, sagaidīšu kloķenes devēju, tad likšu kopā..
Tātad kopumā uzlabojumi kas veikti no pirmās reizes kad tika uzliktas droseles:
* Var nomainīt eļļas filtru, nenojaucot droseļus
* droseles pozīcijas sensors uzstādīts, pareizi
* uzlikta filtra kaste ar visu gaisa ķērēju, gaisa mērītāja korpusu
* Tiks uztaisīta normāla kartera ventilācija, līdz šim tam nebiju pievērsis lielu uzmanību, bet kad pēc ziemas kad mājā biju uz galda pucējis droseļus, pēc 600km, noņemot kolektoru uz droseļiem normāli eļļas nosēdumi bija uzauguši, kuru dēļ man citreiz nenoslēdžas doseļi, būtība nekas daudz manā topikā nemainās, bet gluži sliktāks no tehniskā izpildījuma ar nepaliek..
Tātad kopumā uzlabojumi kas veikti no pirmās reizes kad tika uzliktas droseles:
* Var nomainīt eļļas filtru, nenojaucot droseļus
* droseles pozīcijas sensors uzstādīts, pareizi
* uzlikta filtra kaste ar visu gaisa ķērēju, gaisa mērītāja korpusu
* Tiks uztaisīta normāla kartera ventilācija, līdz šim tam nebiju pievērsis lielu uzmanību, bet kad pēc ziemas kad mājā biju uz galda pucējis droseļus, pēc 600km, noņemot kolektoru uz droseļiem normāli eļļas nosēdumi bija uzauguši, kuru dēļ man citreiz nenoslēdžas doseļi, būtība nekas daudz manā topikā nemainās, bet gluži sliktāks no tehniskā izpildījuma ar nepaliek..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Es drošvien jau sen būtu sadzīvojis ar visām tām blakusparādībām dēļ droselēm...
Malacis, ka cīnies. 
Gaidu test draivu 
Tici man ka citreiz gribās laist viņas pa gaisu..Nixon rakstīja:Es drošvien jau sen būtu sadzīvojis ar visām tām blakusparādībām dēļ droselēm...Malacis, ka cīnies.
dogMa rakstīja:Gaidu test draivu
Periodā jūnija beigas- jūlija sākums pieripošu, ļoti ceru ka uzliekot kloķenes devēju rūks kā puķe!
e36
Nav jau miera cilvēkam, šorīt pēc garas darba nakts salikta kartera ventilācija, būs vel savienojumos hamuti, pagaidām tā lai var ātri izjaukt saliku, beidzot ar šlaukām viss ir skaidrībā.. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Eh, domāju uzlikšu kloķenes devēju būs lielā braukšana, rīt parīt būs klāt devējs par to kārtējo reizi paldies Klavinam..
Stāsts sākas no jauna pēc svētkiem ņemu nost droseļus, meklēju meistaru, kas varēs m52 droseles pozīcijas sensora alumīnija korpusu, piemetināt pie M3 droseļiem, izmeiģinājuma setups, uz uber krutās līmes aizgāja pie dieviem, tagad zinu ka viss strādās, visam vieta pietiks, var taisīt pa cieto, pie viena kārtīgi satīrīšu droseļus, novāķšu pārs liekās lietas nost, varē'tu 'būt pēdējā reize kad es viņus jaucu, ja ,protams, sanāks atrast kas var zolīdi sametināt mazu alumīja detaļu, ja kādam meistars iesakāms tad droši uzmetiet man info.
Stāsts sākas no jauna pēc svētkiem ņemu nost droseļus, meklēju meistaru, kas varēs m52 droseles pozīcijas sensora alumīnija korpusu, piemetināt pie M3 droseļiem, izmeiģinājuma setups, uz uber krutās līmes aizgāja pie dieviem, tagad zinu ka viss strādās, visam vieta pietiks, var taisīt pa cieto, pie viena kārtīgi satīrīšu droseļus, novāķšu pārs liekās lietas nost, varē'tu 'būt pēdējā reize kad es viņus jaucu, ja ,protams, sanāks atrast kas var zolīdi sametināt mazu alumīja detaļu, ja kādam meistars iesakāms tad droši uzmetiet man info.
e36
nuuuuuu, nesaki gan ka bus pedejaa reize njemt droseles nost
tas tev kaa hobijs, vines peerk e36, tu njem nost un liec atpakal droseles

tas tev kaa hobijs, vines peerk e36, tu njem nost un liec atpakal droseles
...
toč kaut kāda apsēstība ar droselēm 
Nē nu svētā doma ir ka beidzot visi nedaudzie sīkumi būs izfīčoti sasitībā ar droseļiem ..Armando rakstīja:nuuuuuu, nesaki gan ka bus pedejaa reize njemt droseles nost![]()
tas tev kaa hobijs, vines peerk e36, tu njem nost un liec atpakal droseles![]()
yanks rakstīja:toč kaut kāda apsēstība ar droselēm
Man jau viņas līdz nierei..
e36
D. Piebalga darbnīcu zini? Man sencis tur metinā, bet šķiet, ka, ja kāds atnes alumīniju metināt, tad cits čalis to parasti uzņemās... Zinu, ka metina labi un pa lēto arī. 
var sīkāk kur un kas? varbūt kādreiz noder 
Gravas iela 4, Kocēnos. TTmotorsport metina alumīniju
tas jau nav v8, kapēc tev rakstīts 540i? ja nemaldos tāds pats motors kā man.
tas ir viņa nickname.Nemakulis rakstīja:tas jau nav v8, kapēc tev rakstīts 540i? ja nemaldos tāds pats motors kā man.
Long story..Nemakulis rakstīja:tas jau nav v8, kapēc tev rakstīts 540i? ja nemaldos tāds pats motors kā man.
http://lv.bavariancar.lv/forum/showthread.php?t=14933
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34