Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 43
- chevron_right
Tu gan ātrs, visu paspēj
Kada zina?byrbyr rakstīja:Tu gan ātrs, visu paspēj
lūk ar kura kūtiņu esmu samājies uz biķernieku ielas
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
MAIZE rakstīja:lūk ar kura kūtiņu esmu samājies uz biķernieku ielas
Kūtiņa?
tev vienu lapu atpakaļ uz treilera ir zila kūtiņa ar rūsinātu bagažnieku, vai tad nav tava? jo es ar viņu samidžinājos uz biķerniekiem, biju ar coupePacha rakstīja:MAIZE rakstīja:lūk ar kura kūtiņu esmu samājies uz biķernieku ielas
Kūtiņa?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Pacham vispār ir kompakts...MAIZE rakstīja:tev vienu lapu atpakaļ uz treilera ir zila kūtiņa ar rūsinātu bagažnieku, vai tad nav tava? jo es ar viņu samidžinājos uz biķerniekiem, biju ar coupePacha rakstīja:MAIZE rakstīja:lūk ar kura kūtiņu esmu samājies uz biķernieku ielas
Kūtiņa?
VistiešākajāPacha rakstīja:Kada zina?byrbyr rakstīja:Tu gan ātrs, visu paspēj
byrbyr rakstīja:VistiešākajāPacha rakstīja:Kada zina?byrbyr rakstīja:Tu gan ātrs, visu paspēj
Paskaidrojiet, jaunais cilvēk
Nē, mans ikdienas auto ir kompaktsMAIZE rakstīja:tev vienu lapu atpakaļ uz treilera ir zila kūtiņa ar rūsinātu bagažnieku, vai tad nav tava? jo es ar viņu samidžinājos uz biķerniekiem, biju ar coupePacha rakstīja:MAIZE rakstīja:lūk ar kura kūtiņu esmu samājies uz biķernieku ielas
Kūtiņa?
Tas ar ko samidžinājies, ir Kaspars Svīkulis Ex Regnāra kūtiņa :)
Tā arī saproti, jopcikPacha rakstīja:byrbyr rakstīja:VistiešākajāPacha rakstīja: Kada zina?
Paskaidrojiet, jaunais cilvēk
byrbyr rakstīja:
Tā arī saproti, jopcik
ooooooookk
Tu jau pats zini, cik daudz man ir darbs.. Jāatrod ari 1h laika savam frankenšteinam
Uzlikti M moldingi, bik svaigāki, par to paldies - mario2005
Un vēl šis tas.. Par to, pagaidām, dzeltenā prese klusē
Un vēl šis tas.. Par to, pagaidām, dzeltenā prese klusē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Pacha - 11 Jūn 2015, 00:16, kopā labots 2 reizes.
Zaļā pērle!
Pamazām, līdz 7dienai, mainās auto vizuālaia stāvoklis.
Tiek aplīmēts, ļoti ceru, ka tuvakajās dienās tiks uzlikta hidroliskā rocene un pabeigts auto vizuālais izskats..
Ja paspēšu laikus, tad arī "uzinstalēt" poly aizmugurējās tilta bukses.
Viss atdurās manā maka biezumā.. Cenšos maksimāli auto salikt, lai patiešām būtu street klases cienīgs.
Uz šo posmu:
pirmo reizi plēsīšu jaunas riepas trasē..
Jāsaprot, ka ir, braukt ar svaigām riepām.. Roka neceļas porkt lietotas pa kosmosu..
Uz doto momentu šādi:
#advancedmotorsport , #poweredbysiikais
Tiek aplīmēts, ļoti ceru, ka tuvakajās dienās tiks uzlikta hidroliskā rocene un pabeigts auto vizuālais izskats..
Ja paspēšu laikus, tad arī "uzinstalēt" poly aizmugurējās tilta bukses.
Viss atdurās manā maka biezumā.. Cenšos maksimāli auto salikt, lai patiešām būtu street klases cienīgs.
Uz šo posmu:
pirmo reizi plēsīšu jaunas riepas trasē..
Jāsaprot, ka ir, braukt ar svaigām riepām.. Roka neceļas porkt lietotas pa kosmosu..
Uz doto momentu šādi:
#advancedmotorsport , #poweredbysiikais
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sorry, bet bez uzlīmēm izskatījās labāk....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 43