Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 103
- chevron_right
tada skrobe uzrava ka sis tads dirsejs, durve pat vel nau iesakta krasot. vienk panemu durvi un gaju prom.
pec tam vel vina fateritis izskreja araa pateica ka man paveicas ka krasotajs nau uz vietas, jo vins baigi tempermentigs esot un pa tadu gajienu es butu dabujis pa muti no vina
nu neko pasmaidiju, nodomaju kads lohs, un gaju majas ar visam durvem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
moš krāsotājs ir daltoniķis
vajadzēja tam fāterītim patiekt ka tu pirmais viņam pa jēbeli sadotu
m4z rakstīja:vajadzēja tam fāterītim patiekt ka tu pirmais viņam pa jēbeli sadotu
Tādi nu tie krāsotāji ir,daiļrunātāji...
nekas nau sadarits, pat auto nau nomazgats
kads jaunaks kadrs, lai redzat ka auto vel dzivs un malaa nenomests
mok, nakamgad kad beidzot auto bus sakopies, ari varesu trapit kalendaraa preks 2014
kads jaunaks kadrs, lai redzat ka auto vel dzivs un malaa nenomests
mok, nakamgad kad beidzot auto bus sakopies, ari varesu trapit kalendaraa preks 2014
...
Fantastisks autiņš Tev vecīt
Cepuri nost, skaists autiņš!
teikšu godigi man patik gan tavs bmw gan tas ka tu ari viņu kop un lolo
varētu pat teikt- pedantiskuma piemērs
uzskatu, ka tev vajadzētu ne tik standartizētus diskus, vairāk kaut ko individuālāku, ar kādu krāsojumu utt, protams, tikai gaumīgi!
Man pieriebās savējam šis standarta stock looks, tādēļ tagad arī citiem to demagoģēju!
Auto protams sen jau zināms un īpašnieka attieksme tāpatām-
Man pieriebās savējam šis standarta stock looks, tādēļ tagad arī citiem to demagoģēju!
Auto protams sen jau zināms un īpašnieka attieksme tāpatām-
Man interesē tikai viens - kas tās par numurzīmēm ar BMW logotipiem?
Par auto jau vienkārši nav ko teikt.
Par auto jau vienkārši nav ko teikt.
Par numuriem ir kkur rakstīts, tie ir tādi ar kuriem var braukt pa ielu, bet skati iziet nevar, cik atminos.
paldies visiem, par labiem vardiem
Endij- jaa par diskiem esmu domajis, bet neesmu izdomajis ko, tapec tas viss tik ideju limenii.
par nummuriem, uteo, jau pareizi teica. vinji nau tik modificeti lai milichi piekasitos. vini to varetu ja tiesam gribetu, bet apskati ar viniem iziet nevar
Endij- jaa par diskiem esmu domajis, bet neesmu izdomajis ko, tapec tas viss tik ideju limenii.
par nummuriem, uteo, jau pareizi teica. vinji nau tik modificeti lai milichi piekasitos. vini to varetu ja tiesam gribetu, bet apskati ar viniem iziet nevar
...
pacoljot topiku.
sadarits nau nekas baigi nopietns, izieta skate, sis tas iesakts darit ar aizm m3 tiltu
izspiestas pilnigi visas bukses, izardits viss pilnibaa, visas detalas ari bremzu trubinju turetajus un kronsteinus ieksaitot, aizsutitas uz stuklosanu. pectam dazas tiks sutitas uz cinkosanu, dazas uz pulverkrasosanu, kuras tiesi skatisos pec struklosanas, kas un kaa atnaks un cik tiiri
talak sakrasoju m3 bremzu diskus, ar visiem suportiem, pie reizes ari vaaku nokrasoju (par to paldies lietotajam wcoast, bija neiespejami atrasat m50tu vaku sijaa valstii)
ir vel iesaktas citas lietas bet par tam citreiz, ari viens kadrs ar pusnokrasotam bremzem
sadarits nau nekas baigi nopietns, izieta skate, sis tas iesakts darit ar aizm m3 tiltu
izspiestas pilnigi visas bukses, izardits viss pilnibaa, visas detalas ari bremzu trubinju turetajus un kronsteinus ieksaitot, aizsutitas uz stuklosanu. pectam dazas tiks sutitas uz cinkosanu, dazas uz pulverkrasosanu, kuras tiesi skatisos pec struklosanas, kas un kaa atnaks un cik tiiri
talak sakrasoju m3 bremzu diskus, ar visiem suportiem, pie reizes ari vaaku nokrasoju (par to paldies lietotajam wcoast, bija neiespejami atrasat m50tu vaku sijaa valstii)
ir vel iesaktas citas lietas bet par tam citreiz, ari viens kadrs ar pusnokrasotam bremzem
...
kpc tiesi dzelteni?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34