Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 73
- chevron_right
Podziņai ir vienkārši projekts uzfrišināt e36, lai viņi ss.lv parādas daudz labāki
Jūūū, žēl skatīties uz dažiem nolaistajiem e36 Gribās, lai visi izskatās skaisti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
uteo rakstīja:kpc ss'ā?
edit: domāju, ka savu sedanu ssā
Es arī tā padomāju.
Nē, savu mano, NEKAD nevienam netirgošu. T jau drīzāk sastādīšu viņā puķes un , lai stāv pie mājas kā piemineklis
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar no korsa's tika nopirkta salīdzinoši laba haube , teļļuks arī jau nopirkts. Vēl iepirkti no Romčika visi stok moldingi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu tad gaidām atpakaļ ielās ar jau sariktētu "purnu"
Būs Vēl daudz mazi darbiņi darāmi, visa apakša jānozieķē u.t.t. Baigi nesteidzos ziemā viņu laist ielās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es pareizi sapratu no Romčika....Podziņa rakstīja:Vakar no korsa's tika nopirkta salīdzinoši laba haube , teļļuks arī jau nopirkts. Vēl iepirkti no Romčika visi stok moldingi
Jā, pareizi Atveda un atlaidīti arī iedeva
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ, beidz vienreiz čatoties savā topicā
Tak parādi mums kaut kādas bildes arī.. katru reizi kā deg sarkans, nāku ar cerību kautko ieraudzīt arī nevis tikai lasīt:"Lai veicas" , "Paldies" un tā miljons reižu
Tak parādi mums kaut kādas bildes arī.. katru reizi kā deg sarkans, nāku ar cerību kautko ieraudzīt arī nevis tikai lasīt:"Lai veicas" , "Paldies" un tā miljons reižu
Podziņ, es Tevi apbrīnoju..
Sieviete un šitā celt autiņu!
Cepuri nost!
Un autiņš arī ļoti smuks
Sieviete un šitā celt autiņu!
Cepuri nost!
Un autiņš arī ļoti smuks
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
STUDENTS rakstīja:Podziņ, beidz vienreiz čatoties savā topicā
Kā reiz vakardien pieskrēju pie siikā un ko es redzu-Podziņa sēž uz saviem diskiem un ar smirģeli ņem nost veco krāsu!
Un tad iedomājos tieši par tavu komentu un to, ka, ja būtu līdzi foto, tad būtu baigi labais snaps: blonda meiča, ar gariem matiem, lakotiem nagiem , sēž uz diska un ar urbi rokās tos pucē!
Pic's or it didn't happenerda rakstīja:STUDENTS rakstīja:Podziņ, beidz vienreiz čatoties savā topicā
Kā reiz vakardien pieskrēju pie siikā un ko es redzu-Podziņa sēž uz saviem diskiem un ar smirģeli ņem nost veco krāsu!
Un tad iedomājos tieši par tavu komentu un to, ka, ja būtu līdzi foto, tad būtu baigi labais snaps: blonda meiča, ar gariem matiem, lakotiem nagiem , sēž uz diska un ar urbi rokās tos pucē!
Varēji jau vismaz uztaisīt spiegu snapu ar telefonu, bet Podziņai tiešām apņēmība
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
He Student, es kad strādāju, kaut ko daros, man nav laika fočēt Un ja ir laiks, tad nav ar ko Telefonbildes nav tas Bet jā, ar diviem diskiem tiku galā... Rennoks kko filmēja
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Super!
Apbrīnoju Podziņu!
Skaista meitene, skaists Bembītis... skaisti padarīts
Apbrīnoju Podziņu!
Skaista meitene, skaists Bembītis... skaisti padarīts
Ja tic rakstītajam un tiešām to visu dari Tu, nevis Tavs čalis, tad tiešām apbrīnoju Tevi
Lai izdodas viss iecerētais!!!
Lai izdodas viss iecerētais!!!
Paldies :) Jā, daru pati, tāpēc jau tik lēni viss notiek, bet vismaz notiek
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es domāju, ka vairākums man piekritīs, ka, tāpat kā manā gadījumā, viss atduras pret finansēm. Ja būtu finanses, lielākajai daļai būtu sterili un perfekti autiņiPodziņa rakstīja:Paldies :) Jā, daru pati, tāpēc jau tik lēni viss notiek, bet vismaz notiek
Šim nu es varu ielikt lielu +1Balcers rakstīja:Es domāju, ka vairākums man piekritīs, ka, tāpat kā manā gadījumā, viss atduras pret finansēm. Ja būtu finanses, lielākajai daļai būtu sterili un perfekti autiņi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 73