Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 73
- chevron_right
+M6
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ir arī liela daļa, ja būtu finanses brauktu ar nākošo modeli, aiznākošo, un teiktu tāpat ja būtu naudu būtu tas u.t.t.Balcers rakstīja:Es domāju, ka vairākums man piekritīs, ka, tāpat kā manā gadījumā, viss atduras pret finansēm. Ja būtu finanses, lielākajai daļai būtu sterili un perfekti autiņiPodziņa rakstīja:Paldies :) Jā, daru pati, tāpēc jau tik lēni viss notiek, bet vismaz notiek
Bet podziņai
++ Jurcim ..
Lielākai daļai ja būtu tāds piķis, nebrauktu ar e36 .. brauktu moš tie, kuriem ir TIKAI un vienīgi entuziasms uz e36
Pārējiem jau būtu e90 utt...
Protams, citiem ir finanses, bet nevēlas visas liekās finanses iebāzt autiņā
Lielākai daļai ja būtu tāds piķis, nebrauktu ar e36 .. brauktu moš tie, kuriem ir TIKAI un vienīgi entuziasms uz e36
Pārējiem jau būtu e90 utt...
Protams, citiem ir finanses, bet nevēlas visas liekās finanses iebāzt autiņā
+Jurcim un Studentam.
Es tad papildus e36tajam izveletos e46 touringu. Nakosie modeli kaut ka nesaista.
Lai veicas Podzin ar slipesanu.
Es tad papildus e36tajam izveletos e46 touringu. Nakosie modeli kaut ka nesaista.
Lai veicas Podzin ar slipesanu.
Piekrītu par finansēm, bet šobrīd ir tā , ka nauda ir pietiekoši , bet laiks pietrūkstās pamatīgi. Tā jau visu nedēļu nostrādāju pa servisu + savā brīvdienā braucu uz servisu jau kuro nedēļu ar domu pieķerties, bet tādus sīkumus vien sanāk padarīt Bet šo 6dien plānoju sadarīt ko nopietnāku, jāmaina aizmugurē peldošā bukse un aizmugurē tā lielā , plaukta bukse kura šobrīd dauzās pret kuzavu kad braucu Vēl sajūgs jāapskatās, kapēc visu laiku sajūta, ka viņš ir nospiezts un neatlaižās + vakar nopirku visādus zieķus ar kuriem 6dien pindzelēšu visu apakšu. mastika, rūsas pārveidotājs, kautkāds balons ar garu trubiņu kuru pūš iekšā sliekšņos u.t.t. Vienvārd sakot , 6diena saplānota.. Ceru visu paspēt pa vienu dienu, jo vēl diviem diskiem krāsa jānoslīpē nost
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
lai es varētu ķerties klāt ķirurģiski
Tā! Par to ko sliekšņos iepūšamo varētu sīkāk ko uzzināt!?
Droši. Saucās viņš CAR-REP, Hollow section wax spray
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kur var tadu iepirkt un cik maksa un cik tadu vajaga? un kaa jalieto ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nopirku krāsu veikaliņā uz Biķernieku ielas Daudz nemaksā, kādi 3 Ls apm. Es pirku viss kaut ko, tapēc nepiefiksēju katrai lietiņai cenu bet daudz nebija un domāju, ka pietiks
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Sadarīti sīkumiņi, bet tomēr Uzliktas jaunas logu slotiņas un vakar kārtīgi samazgāta mana maziņā + sapūtu visas gumijas ar silikona airesolu, lai neaizsalst
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
man ari vajadzetu appūst savu lamatu ar visadiem līdzekļiem, lai nesāk pūt :)
dzīve tavs bembis - noisj
dzīve tavs bembis - noisj
spiegu snap-shot ar nokia
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nja, Podziņai laikam tiešām ir jāņem asistents, jo pati neko negrib rādīt vai slinkums
Lai arī nekas nenormāli progresējošs bildēs vēl nav, taču tāpat ir patīkamāk palasīt topicu, kur ir arī kāda fotka
Ļoti interesants skats, kad meitene ko tādu dara
Lai arī nekas nenormāli progresējošs bildēs vēl nav, taču tāpat ir patīkamāk palasīt topicu, kur ir arī kāda fotka
Ļoti interesants skats, kad meitene ko tādu dara
kādēļ Patriks skatās un nepalīdz???
Es tajā dienā biju neadekvāti "noguris" un pašam bija interesanti paskatīties, kā tas notiek, jo redzēju to pirmo reizi.!RENIO rakstīja:kādēļ Patriks skatās un nepalīdz???
Protams, pēc tam pieķēros saviem bleķiniekiem, un sapratu cik tas ir grūts darbs!!
Vienvārd sakot - sliņķis(todien biju)
vainu es esmu kko palaidis garām, bet es joprojam neredzu kupejas bildes!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
neko nēsi palaidis garām, viņas nav vai nu arī es esmu palaidis garāmega rakstīja:vainu es esmu kko palaidis garām, bet es joprojam neredzu kupejas bildes!
cik man zināms, tad kupeja ir, bet gan nevis kā Podziņas auto, bet gan kā auto uz Podziņas vāra, kas paredzēts pārdošanai!
P.S. Palabojiet, ja samuldēju!
P.S. Palabojiet, ja samuldēju!
bet tas jau nemaina faktu, ka vina teica ka bildes būšot vēlāk, tapēc jau uzradas jautājums WHERE???!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 73