540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 56
- chevron_right
tik kapec puikas neuztaisija tai apaksejai atsaitei kadu stieni, kas iet pa diognali
pasargatu karteri kaa ari izveidotu geometriski daudz stipraku konstrukciju (trissturi)
pasargatu karteri kaa ari izveidotu geometriski daudz stipraku konstrukciju (trissturi)
Pēdējais labojis Armando - 05 Sep 2014, 12:10, kopā labots 2 reizes.
...
Ņemšu vērā ieteikumu. Iespējams, ka var mēģināt replicēt OEM ražojumu.
nau jau obligati japartaisa oem tips, bet kauko pa diognali ieliekot izveidojot divus tristurus butu daudz labak un nebutu vairs nekadusanisku kustibu metala lieksanaas rezultataa (nesaku ka sobrid tadas ir). Tristuris ir stiprakaa geometriskaa figura. domaju pasaules tirgu atrastos daudz klientu ja redzetu trissturveidigas formas tai atsaitei
...
Pasaulē tāpat ir daudz, bet vairāk šoreiz nav sliktāk!
ar to biju domajis, ka butu lielaks pieprasijums
piemeram man sobrid ja butu jaizvelas starp tavu produkciju un oem (ja man nebutu iespeja pasham uztaisit un nenjemot veraa cenas) es izveletos oem jo tavs darbs veido cetrsturi, bet oem tristurus, kaa ari pasargaa karteri.
nu tas taa tikai tiri mans mulkja viedoklis
sorry par offtopiku
piemeram man sobrid ja butu jaizvelas starp tavu produkciju un oem (ja man nebutu iespeja pasham uztaisit un nenjemot veraa cenas) es izveletos oem jo tavs darbs veido cetrsturi, bet oem tristurus, kaa ari pasargaa karteri.
nu tas taa tikai tiri mans mulkja viedoklis
sorry par offtopiku
...
Šodien uzliku atsaites priekša un aizmugure, aizmugure vel dekoratīvie darbi palikuši, samēriju apakšu 6cm līdz zemei zemākajā vietā atsaitei, zem sliekšņiem zemākajās vietās ir mazliet mazāk, tā kā domāju būs braucams., Bildes vēlāk..
e36
Un atšķirība ir?
kars rakstīja:Un atšķirība ir?
Līdz braukšanai vel nav tikts, pucēju bleķus zem aķīša un rezerves riteņa pārs vietās kur bija nodaudzījusies krāsa virspusējs ruslans iemeties,vel jagruntē un jākrāso slinkums aķīti skrūvēt ar domu kā tulīt jāņem ārā..
e36
Nedaudz no procesa, bildē pirms izskatās trakāk kā bija, vel netirumi klāt..
Rūsa noslīpēta, apstrādāta ar pretrūsnieku, pašlaik nogruntēta, bija tikai virspusējs ruslans nekas traks, rīt - parīt sakrāšošu, domāju ka prekš bagažnieka grīdas būs ok..
Rūsa noslīpēta, apstrādāta ar pretrūsnieku, pašlaik nogruntēta, bija tikai virspusējs ruslans nekas traks, rīt - parīt sakrāšošu, domāju ka prekš bagažnieka grīdas būs ok..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Labāk ir kā bija, ar veikumu pats esmu apmierināts!
Ir ideja izgreizst kkadu tepiķīti zem rezerves riteņa ieklāt, lai nejāj kopā grīdu,,
Ir ideja izgreizst kkadu tepiķīti zem rezerves riteņa ieklāt, lai nejāj kopā grīdu,,
e36
Drošivien labāk jau kādu gumijas gabalu. Tepiķītis savilksies ar mitrumu un sapūdēs tur visu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vannas istabas, tepiķi jānopērk, vai arī rezerves ritenim jāuzliek riktīga balonene, tā ka disks neskarās pie grīdas.
Katrā ziņa kas uz to pusi būs, vel domāšanas procesā..
Katrā ziņa kas uz to pusi būs, vel domāšanas procesā..
e36
smuks darbs padarīts!
Man zapaskai apakšā 3jās vietās ir tādas gumijotas strēmeles, kas neļauj saskarties zapaskai ar grīdu.
es aizmetināju to caurumu kur varēja izbāzt cauri kulaku un ieliku zapasku atpakaļ.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pārs dirty snapi, ar stieņiem pār glāzēm, auto kādu laiku atkal nodzīvōjis garažā, saliku bagažnieku,izlīmēju ar kkadu piķa lentu tās vietas kur rezerves ritenis skarās klāt, pierūcināju un tā ikdienas auto tika pie brīvdienas.. , Sōdien beizdot jānomazgā..
Izjūtas ar atsaitēm, hhm sen nav braukts tāpēc grūti spiest, cik liekās salonā ejot diezgan ātri asā līkumā tā sajūta ka tevi met ārā no benķa škiet mazāka kā iepriekš,un ejot ārā uz 100km/h no Cēsu apļa nav tik assa mašinas svārstība kad stūri griež uz otru pusi,lai izbrauktu no apļa, tā kopumā esmu apmierināts, patīk kā izskatās un pa ļaunu autiņam noteikti nenāca. Pagaidām "to do listā" sagaidīt vel pārs rezerves daļas un doties pēc TA.
Izjūtas ar atsaitēm, hhm sen nav braukts tāpēc grūti spiest, cik liekās salonā ejot diezgan ātri asā līkumā tā sajūta ka tevi met ārā no benķa škiet mazāka kā iepriekš,un ejot ārā uz 100km/h no Cēsu apļa nav tik assa mašinas svārstība kad stūri griež uz otru pusi,lai izbrauktu no apļa, tā kopumā esmu apmierināts, patīk kā izskatās un pa ļaunu autiņam noteikti nenāca. Pagaidām "to do listā" sagaidīt vel pārs rezerves daļas un doties pēc TA.
e36
Ar tām plāksnēm bija tā ka domāju ka man tādas vajag, bet izrādījās man jau tādas bija virsū.
Iepreikšejāis īpašnieks liekot Koni amīšus būs pacenties.
Iepreikšejāis īpašnieks liekot Koni amīšus būs pacenties.
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …