E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 91
- chevron_right
tu laikam neesi iebraucis ka es negribu taisit so e36 taa kaa jau ir citiem tadelj izvelejos ko taadu kas nav redzets
Instagram INDIGAIS
ok, lai veicas darbos.
te ir viena problema kad pirku sos diskus caur e36.lv cilveks apsolija ka diski ir labi es aizsutiju kurjeru un tas savaca diskus bet kad peigadaja man tad ieraudziju ka diski ne tuvu nav tik labi kaa man teica325 BMW rakstīja:Sapulēt plauktus un būs bomba!
2viem plauktiem ir bijis laikam metinats tadelj nav vairs jega vinjus puleet
Instagram INDIGAIS
..Ne pirmais ne pēdējais ē36tais.. iespējams uz kāda no nākošajiem arī uzlīmēs rūtaino!Rapakivi rakstīja:Pirms tam izskatijās krietni labāk. Griestus varēji ar ko labāku nolimēt. Tas pats rūtainais flaneļa raksts izskatītos gaumīgāk.
Bet ir ok! Man patīk! Šinī topikā toč vajag arī kko tādu!
Beautiful Mechanical Wonder
Sodien baigi raziga diena Hard top ari atceljoja no UK
Sedeklji ari nomainiti tik nav vel izdomats vai atjaunot so krasu vai parkrasot kada cita krasa in salonu parlikt melnu tad ir kada 1000€ jautajums
Sedeklji ari nomainiti tik nav vel izdomats vai atjaunot so krasu vai parkrasot kada cita krasa in salonu parlikt melnu tad ir kada 1000€ jautajums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Vienmuļu to salonu padara tie pelēkie plastmasi.. Saliktu visu melnu, tad šī pelēkā āda arī izskatītos daudzreiz labāk un domāju nevajadzētu nemaz citu krāsu un būtu tāpat!
Dabūji stiklu hardtop'am?
Dabūji stiklu hardtop'am?
Beautiful Mechanical Wonder
Pilnigi piekritu tev mosk taa ari bus jadar jo man pasam patik melns salons Nevis peleks un citas krasas sedekljiem
Stiklu var dabut tikkai oem 350€ :)
Stiklu var dabut tikkai oem 350€ :)
Instagram INDIGAIS
Melnu točna nevajag... fucking karsti ir.
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
biju domajis melnu passu salonu,tepikji un apsifkas bet sedekljus cita krasa
Instagram INDIGAIS
Sodien tikka iepirkts prieks m3 prieksa K&W V2 aizmugure K&W V3 coiloveru sets maz lietots pa 3dalju no realas summas itka nav leeti prieks lietotiem bet nu vismaz ir kvalitate un ari lidzi naca K&W camber plates kuras vien maksa normalu coiloveru cena :)
Bus japarkraso atsperes in bus ka jauni
Te bus vairak info par vinjiem http://www.kw-store.com/products/kw-sus ... v2-30.html
Bus japarkraso atsperes in bus ka jauni
Te bus vairak info par vinjiem http://www.kw-store.com/products/kw-sus ... v2-30.html
Instagram INDIGAIS
skatos biji apciemot garo leiti, kas sevi devee pa valdas
labas lietas esi iepircis no vinja
labas lietas esi iepircis no vinja
...
Jaa biju pieskrejis pie vinja vinjs nopirka vienu m3 un 318is kurus es nobremzeju un nepanjemu tagad japerk detaljas no vinja
vispar jau bija doma lidz nakamai sezonai panjemt air bag kit prieks m3 bet laikam jau nee tomeer 3000+ euro butu nedaudz pa shiku njemot vera vel to ko esmu ieplanojis tai masinai
vispar jau bija doma lidz nakamai sezonai panjemt air bag kit prieks m3 bet laikam jau nee tomeer 3000+ euro butu nedaudz pa shiku njemot vera vel to ko esmu ieplanojis tai masinai
Instagram INDIGAIS
Sodien braucu pirkt pastuza vadus jo ir doma mainit paklaju uz melnu un Gribeju piereizes pa smuko vadus ievilkt
Nopirku vadus un ejot garam tumbu plauktam iekrita acis dazas Vibe tumbas ar nelielu atlaidu jo itka vecie modelji domaju japanjem jasaliek viss no vienas firmas.
Aizejot pie kastes kautka tiem neskenejas vinjas pagaja kadas 20min kamer vinji tikka gala un beigas man pa to pasu naudu iedeva jaunos modeljus happy days
Nopirku vadus un ejot garam tumbu plauktam iekrita acis dazas Vibe tumbas ar nelielu atlaidu jo itka vecie modelji domaju japanjem jasaliek viss no vienas firmas.
Aizejot pie kastes kautka tiem neskenejas vinjas pagaja kadas 20min kamer vinji tikka gala un beigas man pa to pasu naudu iedeva jaunos modeljus happy days
Instagram INDIGAIS
es iepirku edge. ari skatijos uz vibe.
tu vinjas kabrii liksi?
tu vinjas kabrii liksi?
...
man liekas ka edge ir baigie mesli skanjas zinja bet tas mans viedoklis esmu baigi prasigais uz skanju
jaa kabri ir jau ieksaa bet kaa jau mana stila nopirku vienas tumbas pa daudz reali nevajadzeja tadelj nummur 6 aizvedu atpakalj uz veikalu
tas 4 tiessi izradas iet ieksa aizmugure orgjinalo tumbu vieta cabrim un 5 iet prieksa zem kajam a tas 6 ir lielakas un galigi netikas taisit kautkadas mega parejas lai deretu aizmugure sanos
tagad tik janoperk kads labs subis kas iet aizmugure ieksa
jaa kabri ir jau ieksaa bet kaa jau mana stila nopirku vienas tumbas pa daudz reali nevajadzeja tadelj nummur 6 aizvedu atpakalj uz veikalu
tas 4 tiessi izradas iet ieksa aizmugure orgjinalo tumbu vieta cabrim un 5 iet prieksa zem kajam a tas 6 ir lielakas un galigi netikas taisit kautkadas mega parejas lai deretu aizmugure sanos
tagad tik janoperk kads labs subis kas iet aizmugure ieksa
Instagram INDIGAIS
Gudrie jau runā, ka šādām darbībām neesot jēgas
Kops kura laika mainit vecas saplestas tumbas pret jaunam nav jeega
Pēdējais labojis aivis328 - 12 Jūl 2014, 01:52, kopā labots 1 reizi.
Instagram INDIGAIS
tev gan izskatās ka nauda aug uz kokiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36