dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 130
- chevron_right
no kurienes kefīrs?
man liekas tev pašam būs jāēd kefīrs un jādzer ūdens,pec šiem remontdarbiem esi paskaitijis cik jau ir ielikts? tāpi studijā
man liekas tev pašam būs jāēd kefīrs un jādzer ūdens,pec šiem remontdarbiem esi paskaitijis cik jau ir ielikts? tāpi studijā
Es tak saku, ka agri vai vēlu jūs lielākā daļa nonāksiet līdz 2.8!
Tas ir pa smuko!
Jūtu, ka nākamo vasaru būs man ar ko paskrieties?!
Tas ir pa smuko!
Da es veel pa vidu ar savejo 2.8 nolikshos!:D visa foruma 2.8 paskrieshanos var uztaisit, vasara tak sabi trenini katru ned!;)erda rakstīja:Es tak saku, ka agri vai vēlu jūs lielākā daļa nonāksiet līdz 2.8!
Tas ir pa smuko!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
+1, tieši to arī plānoju, foruma turnītu uzbliest!
2.8 pat saprotu tagad ap ko lieta grozas ka ir 2.8, butu vel labak ja ta bundza man butu vieglaka
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
beidziet kārdināt,man manējais jau sen pa īsu,vnk nevaru saņemties priekš 2.8
coupe 2.8
ko tur daudz sanemties, janem un viss, un neko daudz vins need
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Es principa pēc palikšu pie 1.8 Nu, vismaz tuvāko gadu...
vins pat pa kaadu pud litru mazaak eed pa 2.5!;)KLAVINS rakstīja:ko tur daudz sanemties, janem un viss, un neko daudz vins need
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
paR TĀDIEM JAUT. PAT ZINĀTNIEI VĒL STRĪDĀS!
Viensa varbūt pajātāks 2.5, kas ēdīs vairāk par sakarīgu 2.8 .
Vienozīmīgi nevar apgalvot!!
Viensa varbūt pajātāks 2.5, kas ēdīs vairāk par sakarīgu 2.8 .
Vienozīmīgi nevar apgalvot!!
Personigi spriezu pec saviem dzinejiem, bij kartigi parlasits 2.5 BET bez vanosa un tgd ir kartigi parlasits 2.8, kko bik jau eed mazaak! Bet tam piekritu, ka zinatnieku to vel nav atrisinajusi!;)
es Jūs visus izkabināšu ar savu 2.5
nu nez,man ar vanosu tas 2.5 un pa štrāsi ir stabili 6,5 -7 a pa pilsētu nu kā brauc sākot 11 līdz pat 15jenchs rakstīja:Personigi spriezu pec saviem dzinejiem, bij kartigi parlasits 2.5 BET bez vanosa un tgd ir kartigi parlasits 2.8, kko bik jau eed mazaak! Bet tam piekritu, ka zinatnieku to vel nav atrisinajusi!;)
coupe 2.8
es ar e30 2.8 uzvilkshu
Saakaas, es juus visus ar 4.4 kompotu uzvilkshu!:Djurcis rakstīja:es ar e30 2.8 uzvilkshu
pastaastii siikaak par aatrumklokja aadu, ko dariji lai dabuutu uz preteejo virzienu. ajag tikai raamiiti nomainiit? vai arii jaaapaarshuj?
To labak jautat Hoodijam, bet, cik sapratu, tad tikai japarliek ramis.
erda rakstīja:Es tak saku, ka agri vai vēlu jūs lielākā daļa nonāksiet līdz 2.8!
Tas ir pa smuko!
Es toč nenonākšu pie 2.8.. Bet tāpat visus jūs izlikšu.
Njā, šodien satikts dogMa - šķiet ka tāds noguris no darbiem, bet nu gan jau būs ok, kad saliks būs braukšana uz visiem 110!
Paldies par atbalstu
Mazliet samazgātas motora komponentes:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 130