Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 88
- chevron_right
Te paaris fiksaas bildiites ieskatam par paveikto darbinju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
izskatas vnk zvērā
Te veelviena ar paplatinaato arku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Man ir dalītas sajūtas
Diski patīk,bet kaut kā neiet kopā ar mašīnu
Diski patīk,bet kaut kā neiet kopā ar mašīnu
Tāāāāāāāāāāds SEX malacis orkaan
a ja es taisos likt R18 255/35 laikam bija, tad man arkas arī jāvalce vai arī varu iztikt bez valcešanas, jo itkā no arkām nelien ara ( runa iet par aizmuguri ) priekšā 225/35 tur itkā viss ir kārtība man tā šķiet tur valcēt nevajadzētu =]
a ja es taisos likt R18 255/35 laikam bija, tad man arkas arī jāvalce vai arī varu iztikt bez valcešanas, jo itkā no arkām nelien ara ( runa iet par aizmuguri ) priekšā 225/35 tur itkā viss ir kārtība man tā šķiet tur valcēt nevajadzētu =]
bet ta bazuka aimugure - izpuuteejs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kas vainas manam puuteejam ???
nu tagad vispār
hondas stils izputejam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu nezinaaju gan ka auto markaam ir noteikti izpuuteeju stili
Diski izskatās baigi labi,bet kaut kā liekas riepas par platu.Baigās šaibas.
Reāli gribas ievērtēt dzīvē!!!!
Taa jau aizmuguree disks ir plataaks par riepumats rakstīja:Diski izskatās baigi labi,bet kaut kā liekas riepas par platu.Baigās šaibas.
ari man patik savs izputeejs un pilniigi pie kajas ko citi domaa
nav kaut kkada atpakaljskata kamera?
Tieshi taa
viņa tew nav pievienota gadījumā atpakaļskata spogulim salonā ieslēdzot atpakaļgaitu?
domaju ka uz lieldienam varesim uztaisit kopiigu foto pie ta elvi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …