Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- chevron_right
Ok, super, paldies!
jaa kaa jau teica, nomainit reduktoru bus tiesam loti viegli, es ari vinju mainu vienk palienot zem auto.
...
Es jau arī atradu netā DIY kur viss paskaidrots, bet paslaik pat šķiet, ka lielākais čakars ir pašu reduktoru atrast ne pa kosmosu
Jacenšas pa šo nedēļu sataisīt, ceru, ka lietus nelīs Savādāk šeit jau toč bez auto kā bez rokām
Jacenšas pa šo nedēļu sataisīt, ceru, ka lietus nelīs Savādāk šeit jau toč bez auto kā bez rokām
Nu ko, reduktors uzsūtīts, diemžēl ne bloķis, bet vismaz auto kustēsies uz priekšu atkal :) Tagad gaidīšanas svētki līdz ceturtdienai, pa to laiku jāsadabon 18mm muciņa reduktora skrūvēm un E12 Torx muciņa pusasīm, tad tik jācer, ka viss nāks normāli vaļā un uz ielas to varēs normāli izdarīt
Bildes vienkārši afigenčiks, un tās Hondas arī smukas!
Paldies, paldies Hondām nav ne vainas, vienīgi tas troksnisScoobyFresh rakstīja:Bildes vienkārši afigenčiks, un tās Hondas arī smukas!
VTEC JUST KICKED IN YO!Kon4a rakstīja:Paldies, paldies Hondām nav ne vainas, vienīgi tas troksnisScoobyFresh rakstīja:Bildes vienkārši afigenčiks, un tās Hondas arī smukas!
man liekas ka vajadzeja 18mm atslegu jo mucinju bija kkadas problemas uzlikt!!!Kon4a rakstīja:Nu ko, reduktors uzsūtīts, diemžēl ne bloķis, bet vismaz auto kustēsies uz priekšu atkal :) Tagad gaidīšanas svētki līdz ceturtdienai, pa to laiku jāsadabon 18mm muciņa reduktora skrūvēm un E12 Torx muciņa pusasīm, tad tik jācer, ka viss nāks normāli vaļā un uz ielas to varēs normāli izdarīt
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ja noņem stabilizatora stieni, kā to iesaka puse no DIY ārzemju lapās, tad nav problēmu ar muciņām, atslēgu man anv sajēgas kā tur vispār varētu uzmaukt, tpc ka tur tak tā skrūve ir iekšā bukses korpusā, nezinu kā parastu atslēgu tur varētu dabū, ja nu vienīgi tādu, kam izvirzījums, bet tpt liekas nereālibestbmw rakstīja:man liekas ka vajadzeja 18mm atslegu jo mucinju bija kkadas problemas uzlikt!!!Kon4a rakstīja:Nu ko, reduktors uzsūtīts, diemžēl ne bloķis, bet vismaz auto kustēsies uz priekšu atkal :) Tagad gaidīšanas svētki līdz ceturtdienai, pa to laiku jāsadabon 18mm muciņa reduktora skrūvēm un E12 Torx muciņa pusasīm, tad tik jācer, ka viss nāks normāli vaļā un uz ielas to varēs normāli izdarīt
Sagaidīju reduktoru, tagad atliek tikai skriet uz Halfordu pēc 18mm muciņas un E12 Torx, tad jau pa rītdienu jāmēģina uzstutēt uz auto
Nu ko, reduktors nomainīts pateicoties Rom4iks_328 jo lauzta atslēgas kaula dēļ to izdarīt nevarēju
Nu ko, nekādu jaunumu bez vasaras riepām un jaunu reduktoru arī nav, pāris bilžas no brauciena uz Velsu, kāmēr sencītis ar mazo brāli bija ciemā
Nu ko, pēc ilga klusuma esmu atkal atgriezies pie foruma lietošanas, tāpēc jāapdeito kas un kā te notiekas
Nekā diži jauna nav, ir tikai plāns kas visdrīzāk būs un šādi tādi sīkumiņi uzfrišināti vizuālajam
Sākšu ar izklaidēm ar muftu un iekaramā gultņa "amortizatoru":
Izģērbās mufta - too much powaaa Bonusā tam arī savērpts kardāna gals kur mufta skrūvējas un galīgi izjucis amortizators iekaramajam gultnim :(
3 dienas darba un detaļu meklēšanas un auto atkal ripoja
Tad tikai beidzot da galam saveidots USB lādētājs, lai nav jāaizņem piepīpētājs visu laiku: Tumsā: Skats gandrīz perfekti OEM, man patīk
Palutināju auto ar šādiem labumiem, par cik beidzot ir iespēja pašam mazgāt auto pie mājas Un tad jaunums, kas vēl top. Izlēmu, ka divi gadi viens paskats autiņam ir pārāk mainstream, tāpēc tika izlemts par disku krāsas maiņu
Taps viss šitāds: Bet pirms visi nodomājam "Ahaha, pokemonzilā krāsa", apskatamies vēl pokemoniskāko efektu:
Un tālākie plāni, kas, ja atradīšu palīgus, tiks īstenoti:
*Dzinēja jaudas palielināšāna ar nedaudz nestandarta iepūtēju - kompresoru
*Pakaļējais M bampers, tik jādabon plēve no LV uz UK
* Melnie griesti un pārvilktas durvju apšifkas
Pagaidām tas arī viss, domas vel tik raisās
Nekā diži jauna nav, ir tikai plāns kas visdrīzāk būs un šādi tādi sīkumiņi uzfrišināti vizuālajam
Sākšu ar izklaidēm ar muftu un iekaramā gultņa "amortizatoru":
Izģērbās mufta - too much powaaa Bonusā tam arī savērpts kardāna gals kur mufta skrūvējas un galīgi izjucis amortizators iekaramajam gultnim :(
3 dienas darba un detaļu meklēšanas un auto atkal ripoja
Tad tikai beidzot da galam saveidots USB lādētājs, lai nav jāaizņem piepīpētājs visu laiku: Tumsā: Skats gandrīz perfekti OEM, man patīk
Palutināju auto ar šādiem labumiem, par cik beidzot ir iespēja pašam mazgāt auto pie mājas Un tad jaunums, kas vēl top. Izlēmu, ka divi gadi viens paskats autiņam ir pārāk mainstream, tāpēc tika izlemts par disku krāsas maiņu
Taps viss šitāds: Bet pirms visi nodomājam "Ahaha, pokemonzilā krāsa", apskatamies vēl pokemoniskāko efektu:
Un tālākie plāni, kas, ja atradīšu palīgus, tiks īstenoti:
*Dzinēja jaudas palielināšāna ar nedaudz nestandarta iepūtēju - kompresoru
*Pakaļējais M bampers, tik jādabon plēve no LV uz UK
* Melnie griesti un pārvilktas durvju apšifkas
Pagaidām tas arī viss, domas vel tik raisās
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ideali vnk, davaj uzcepj topiku - how to make usb charger :)) es tev plusinu iedosu :) loti interese, gribetos ari sev tadu
Lomax rakstīja:ideali vnk, davaj uzcepj topiku - how to make usb charger :)) es tev plusinu iedosu :) loti interese, gribetos ari sev tadu
Tiks darīts, tik uzreiz saku, ka nebūs actual bildes, jo manējais jau pabeigst, zīmēšu fotošopā kā ko darītLomax rakstīja:ideali vnk, davaj uzcepj topiku - how to make usb charger :)) es tev plusinu iedosu :) loti interese, gribetos ari sev tadu
gaidu DYI
Arī, gaidu.!
Nu nejau atkal zilus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35