Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 103
- chevron_right
protuning.lvDj_Zii rakstīja:kura vieta tie ar lediem tirgojasKLAVINS rakstīja:stiklini atseviski nemainas, tikai kopa ar visu patronu,bet var vel jau gatavu patronu ar led ieksa , kadi 25ls paris , ja nemaldos atseviski jauna patrona maksa kadus 8ls/gb
x21.lv
u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man kolegim strarteris iespruda un grieza dzineju nepartraukti , pat dumi saka paradities kamer klemmu nenorava, ta ka tev vel nebija tas sliktakais variants, bet atrestaurets starteris tev kalpos ilgi:super:
Smuki lukturīši Es savam stikliņus pats no organiskā stikla griezu un līmēju vecā stikliņa vietā. Arī traki gaišs numurs palika
jaa tada doma iesavas ari galvaa, bet kad izdzirdeju ka samie maksaa kaukadus 10ls, vai pat mazak, tad vienk iepirku un ietaupiju cakaru
nu jaa, reali atskiribas jau nau, griez vislaik, vai negriez visparVitalx325 rakstīja:Man kolegim strarteris iespruda un grieza dzineju nepartraukti , pat dumi saka paradities kamer klemmu nenorava, ta ka tev vel nebija tas sliktakais variants, bet atrestaurets starteris tev kalpos ilgi:super:
...
Tev vakuumņiks ne tur stāv
Ko tur daries vispār?
Ko tur daries vispār?
Gan jau kaadu M loriņu stūķē
nomainits vaaks
izmazgatas visas iepludes trubinjas
izmazgats brivgaitas regulators
iztirits iepludes kolektors
iztirits gmm
izmazgats filtrs
nomainitas bendzina gumijas trubijas
nomainits bendz filtrs
piestradats pie vietas gur truba iet kolektoraa no brivgaitas regulatora, lai nebutu nekadas sucites. vienvardsakot izdarits viss lai nebutu gaisa/ bendz padeves traucejumi.
ps. merkjis bija tikai nomainit vaku
izmazgatas visas iepludes trubinjas
izmazgats brivgaitas regulators
iztirits iepludes kolektors
iztirits gmm
izmazgats filtrs
nomainitas bendzina gumijas trubijas
nomainits bendz filtrs
piestradats pie vietas gur truba iet kolektoraa no brivgaitas regulatora, lai nebutu nekadas sucites. vienvardsakot izdarits viss lai nebutu gaisa/ bendz padeves traucejumi.
ps. merkjis bija tikai nomainit vaku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
var kads ludzu izskaidrot ko dod gaisa filtram ta lapstinja kas ir sanos ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Nedaudz skauž.
Arī gribas iztīrīt motortelpu un nomazgāt, satīrīt motorīti - pēc pažara nav sanācis un motors ir nošmucējies.
Malacis.
Arī gribas iztīrīt motortelpu un nomazgāt, satīrīt motorīti - pēc pažara nav sanācis un motors ir nošmucējies.
Malacis.
paga tas ir m50 iepludes kolektors vai m3 3.0 kolektors ? kaut ka liekas savadaks neka m50 kolektors vai jau esmu malziet parsedejie spie datora
Labas cenas.
Labas cenas.
KLAVINS rakstīja:var kads ludzu izskaidrot ko dod gaisa filtram ta lapstinja kas ir sanos ?
Pilnīgi neko ???
ir M50 kolektors!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
es teiktu tas ir m50 dzinejs
nekas jau tur nau sakopts, tik sakopta ir mehaniskaa puse no aughsasAlps rakstīja:Nedaudz skauž.
Malacis.
parsedejies pie pc, viennozimigi tas ir parasts m50 dzinejs kaa jau seit kolegjis minejaKLAVINS rakstīja:paga tas ir m50 iepludes kolektors vai m3 3.0 kolektors ? kaut ka liekas savadaks neka m50 kolektors vai jau esmu malziet parsedejie spie datora
dankegincha rakstīja:kaa vienmer sis auto super sakopts
...
no sakuma kartigi pasmejamies ar sievu, un tad nolemu atbildet. tavam uzbraucienam maniem vaderiem nau pilnigi nekada pamata. par shuvem vispar nau nejausmas kur tu redzi kadu shuvi uz aru? (neesi padomajis ka zemakas rezolucijas bildes svitras uztaisa rievainas?) paradi man ari
un par krasaam preks svitrinjam- varbut ir laiks iegadaties krasaino monitoru un to melnbalto ko izmanto aizstiep uz muzeju
atceros vel ka izmekleju pa visu pasauli lai pareizas krasas dabutu, liekas ka pat gaisi zilu rokas sominju dabuju pirkt lai tik butu matreals, a tu man te saki ka es uz krievu karogu esmu uztaisijis.
un par krasaam preks svitrinjam- varbut ir laiks iegadaties krasaino monitoru un to melnbalto ko izmanto aizstiep uz muzeju
atceros vel ka izmekleju pa visu pasauli lai pareizas krasas dabutu, liekas ka pat gaisi zilu rokas sominju dabuju pirkt lai tik butu matreals, a tu man te saki ka es uz krievu karogu esmu uztaisijis.
...
jamm.. pārbaudīju pats - yanksam ir problēmas ar monitoru
paldies ka padalijies ar savam domam par maniem kresliem, bet garam tavi parmetumi par karogu
ne jau visi ir tadi experti kaa tu un mak uzshut perfektus kreslus tapat ka no rupnicas
ne jau visi ir tadi experti kaa tu un mak uzshut perfektus kreslus tapat ka no rupnicas
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …