dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 130
- chevron_right
esmu mainijis! vienigais kas jadara ir plastmasa ramitis janomaina! vins viegli atpleshas valja un tad prosta pielimejas atpakal un jaunaa matreala. parsvara perkot jaunus apvalkus klokim un rocenei, vinji naak bez ramishiem, respektivi pasham jauzlimee virsuu uz vecajiem ramishiemAgris rakstīja:pastaastii siikaak par aatrumklokja aadu, ko dariji lai dabuutu uz preteejo virzienu. ajag tikai raamiiti nomainiit? vai arii jaaapaarshuj?
...
Prieks skatīties, kā top auto.
Lai tik raiti skrūvējas arī tālāk!
DogMa malacis
Lai tik raiti skrūvējas arī tālāk!
DogMa malacis
parbaudiji vai bloka plaisu nav ??
nja labs darbinjsh
nja labs darbinjsh
ir vietas kuras nemaz nevar uz aci parbaudit, parbaudis pie slipehanas! nu vismaz ta vajadzetu but
...
tam vajag suutit bloku uz vulkanizaciju :) ja pareizi atceros ta vinju sauc
nu jaa medz ari gadities ka ta plaisa nepamanama, pretigaa vieta un tad saliekot visu kopa sanak baigais ieberziens.
Es vedu uz vienu vietu Rīgā.. tur pārbaudīja pa padsmit latiem un noslīpēja arī par kautkādiem padsmit latiem, tā kā , nav tik traki dārgi siikais zin kur tas ir, es nemācēšu izstāstīt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nja tada tempa te toch visiem bus 2.8
Tā tam būt!
kas bus pec tam kad 2.8 liksies par shvaku ???
visi izkjers 5.0 no 850i bembuka ??
es tocna zinu ka uz ziemas beigam mainisu uz 2,8
taa ka bus pieejams loti labs 2,5 vanos
Pie/zem/blakus brasas tilta ciekurkalna pusē bauda, slipē utt! :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
kad bus lielais foruma maratons, es ar savu 2.5 jusu 2.8 sastadishu nopietnu konkureci, nu tas tad kad bushu lvdreimanis_lv rakstīja:es tocna zinu ka uz ziemas beigam mainisu uz 2,8
...
taa jav visi saka
uz visiem tadu nepietiks, vienigais 4,4 vai 4,0putans rakstīja:kas bus pec tam kad 2.8 liksies par shvaku ???
Kamēr atbrauski, tikmēr jau motoram būs kapiArmando rakstīja:kad bus lielais foruma maratons, es ar savu 2.5 jusu 2.8 sastadishu nopietnu konkureci, nu tas tad kad bushu lvdreimanis_lv rakstīja:es tocna zinu ka uz ziemas beigam mainisu uz 2,8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …