E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 57
- chevron_right
Es tikai nesaprotu, kapēc kats otras forumā mēģina skaitīt svešu naudu, cilvēks pērk ko grib, tirgo ko grib, taisa kā grib, viss notiek, kompots top, skaists sēdinājums [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ivars_e36 rakstīja:Es tikai nesaprotu, kapēc kats otras forumā mēģina skaitīt svešu naudu, cilvēks pērk ko grib, tirgo ko grib, taisa kā grib, viss notiek, kompots top, skaists sēdinājums [emoji106]
Tapēc ka tas ir latviešu dabā :)
Tāpēc, ka tas ir forums, kas ir domāts apspriešanai!
Ja cilvēki redz, ka te notiek kkāda huj*a (un ne jau tāpēc, ka kādam tā "palikās", jo daudzi to atzīmē), tad to arī pasaka/atzīmē!
Ja mans kaimiņš meklēs sērkociņus, staigājot apkārt aplējies ar benžu, man kā reiz uz to būtu kkā jāreaģē, jeb pēc tavām domām vnk jāklusē, jo redz nav mana darīšana, kaimiņš benžu pircis par savu naudu?!
Ja cilvēki redz, ka te notiek kkāda huj*a (un ne jau tāpēc, ka kādam tā "palikās", jo daudzi to atzīmē), tad to arī pasaka/atzīmē!
Ja mans kaimiņš meklēs sērkociņus, staigājot apkārt aplējies ar benžu, man kā reiz uz to būtu kkā jāreaģē, jeb pēc tavām domām vnk jāklusē, jo redz nav mana darīšana, kaimiņš benžu pircis par savu naudu?!
d[-_-]b
Man ar intelekti viss ir ok,bet tavi komenti nogalina visos topikos.Tu runaa tik gudri,bet vieniga lieta ,ko esi izdarijis,nokrasojis sarkanus diskus un 2 gadus jau staigaa viena un tani pasha jakaa.es nesaku ka man ir ah...naa mashina,bet atshkjiriba no tavas tuksas dirshanas man kkas notiek.
Tu man atsit dzeku kuram nav personiskas dzives,ka tik kko gudru kko meginat iedirst.
Tu man atsit dzeku kuram nav personiskas dzives,ka tik kko gudru kko meginat iedirst.
ar kompatu pa brugji
Nu baigais modei sekotājs neesmu, tas gan (labi, ka Tev ome vienmēr jaunu džemperi noada)!
Par manis izdarītajām lietām skatos esi baigi "labi apgaismots" (un ne manām vien, spriežot pēc foruma)... Ja tās "kkas notiek" būtība ir visādu šrotu krāmēšana, nu tad atvainojiet, te es sacensties tiešām nespēšu... Ar personīgo dzīvi man viss ok, vismaz te forumā "dir*u" kā Tu saki mazāk (skat. postu skaitu)... :)
Par manis izdarītajām lietām skatos esi baigi "labi apgaismots" (un ne manām vien, spriežot pēc foruma)... Ja tās "kkas notiek" būtība ir visādu šrotu krāmēšana, nu tad atvainojiet, te es sacensties tiešām nespēšu... Ar personīgo dzīvi man viss ok, vismaz te forumā "dir*u" kā Tu saki mazāk (skat. postu skaitu)... :)
d[-_-]b
Ka jau teicu-lohiem lohu problemas man nav nekas pret kritiku,bet vecit es saprastu,ja tavs auto butu tik perfekts
Un es domaju ka mes diezgan nopietni varetu parunat kuram no mums ir shrots
Var patirit sho huinju?
Un es domaju ka mes diezgan nopietni varetu parunat kuram no mums ir shrots
Var patirit sho huinju?
ar kompatu pa brugji
Lasot šo no malas, ja es uzrakstītu savas domas, kritiku, tad man sekotu atbilde, ka esmu no laukiem, man nav naudas un vispār esmu lohs! Fakts tāds, ka kritiku nemāk uztvert.
Hapo topiks pat nav tik interesants, jo viņš neko neatbild, te citrus uzmet "garu" ar katru atbildi un nostāda sevi ne tajā labākajā pozīcijā.
Hapo topiks pat nav tik interesants, jo viņš neko neatbild, te citrus uzmet "garu" ar katru atbildi un nostāda sevi ne tajā labākajā pozīcijā.
Es jau nekur un nekad neesmu teicis, ka man pašam kkāda baigā raķete būtu, bet tas neliedz man komentēt Tavus vai kāda cita garadarbus! :)
Lab, te jau kkāds offtopiks panesās! Nopēdējā man nepatīk tās lielas arkas, ja būtu viņas mazākas, tā lai varētu just, ka tie diski tiešām kkādi platie, tad vēl būtu daudz maz ok, ja piever acis...
Lab, te jau kkāds offtopiks panesās! Nopēdējā man nepatīk tās lielas arkas, ja būtu viņas mazākas, tā lai varētu just, ka tie diski tiešām kkādi platie, tad vēl būtu daudz maz ok, ja piever acis...
d[-_-]b
Jus labak butu padomajuši vai citus interese Jūsu viedoklis... vai tas dod kaut gramu labuma citiem vai citrusam.. gudri dirst nav malku cirst...
Nu tās arkas ar diskiem vnk
Ko teikt par tā saucamo kritiku?
ir vienkāši sasoditi main streameri / kuriem nav kaut kādas individualitates ta teikt copy / paste.
kompots zb izskatās , lai na*ui želejas ieskrienas!
Ko teikt par tā saucamo kritiku?
ir vienkāši sasoditi main streameri / kuriem nav kaut kādas individualitates ta teikt copy / paste.
kompots zb izskatās , lai na*ui želejas ieskrienas!
Rezumē no šī topika:
~Ja neesi špakteļnieks, tad tu esi lohs un bomzis un nezini cik pelna par m2~
~Ar kritiku viss esot kārtībā, bet kritizēt un savu viedokli izpaust var tik tas, kuram ir atlaizīta žurka un jauna jaka.~
~Jo jobanākās krāsās auto, jo modernāka stila izjūta.~
~Jāmaina drēbes ik pēc 2mēn(omes garadarbi neder)~
~Ja tavai mašīnai nav nepieciešams kko uzlabot, kā tik pārkrāsot diskus retu reizi, tad tavs auto ir šrots~
~Nogriest arkas ar fleksi, pieskavot stiklenes un uzmest diskus saucas ''Te vismaz notiek projekts''~
~Lai ātrāk pārdotu auto obligāti jāpiemin, ka dodies uz UK.~
Daudz pretrunas, bet vismaz iegansts ieiet šajā forumā, lai pasmietos.
~Ja neesi špakteļnieks, tad tu esi lohs un bomzis un nezini cik pelna par m2~
~Ar kritiku viss esot kārtībā, bet kritizēt un savu viedokli izpaust var tik tas, kuram ir atlaizīta žurka un jauna jaka.~
~Jo jobanākās krāsās auto, jo modernāka stila izjūta.~
~Jāmaina drēbes ik pēc 2mēn(omes garadarbi neder)~
~Ja tavai mašīnai nav nepieciešams kko uzlabot, kā tik pārkrāsot diskus retu reizi, tad tavs auto ir šrots~
~Nogriest arkas ar fleksi, pieskavot stiklenes un uzmest diskus saucas ''Te vismaz notiek projekts''~
~Lai ātrāk pārdotu auto obligāti jāpiemin, ka dodies uz UK.~
Daudz pretrunas, bet vismaz iegansts ieiet šajā forumā, lai pasmietos.
Eu mazie ergleni un kritikji,davai nelidisim citu makos un darishanaas
Mes visi liekam savos auto to ko un kaa velamies.jums nepatik manas arkas,bet tani pasa laikaa mizhat karstu par auto drifta kuriem ir tieshi tadas pasas arkas un nav vairs svarigi ielas vai trases auto,uzlikas ir identiskas un no shi skatupunkta jus sevi nolirkat tada debilaa loma.un tie mazie bikses pilinataji jus par sabines auto krasojumu karstu miizaat un sheit ir for fun kkas lidzigs un te jau ir gateris
Pa lielam ka Elksnis teica,man kka po uz jusu viedokljiem jo man mani visi auto ir patikusi iznemot pedejo sedanu
Un pa lielam,lielaka dalja te kritikju braukaa ar trolejbus
Mes visi liekam savos auto to ko un kaa velamies.jums nepatik manas arkas,bet tani pasa laikaa mizhat karstu par auto drifta kuriem ir tieshi tadas pasas arkas un nav vairs svarigi ielas vai trases auto,uzlikas ir identiskas un no shi skatupunkta jus sevi nolirkat tada debilaa loma.un tie mazie bikses pilinataji jus par sabines auto krasojumu karstu miizaat un sheit ir for fun kkas lidzigs un te jau ir gateris
Pa lielam ka Elksnis teica,man kka po uz jusu viedokljiem jo man mani visi auto ir patikusi iznemot pedejo sedanu
Un pa lielam,lielaka dalja te kritikju braukaa ar trolejbus
ar kompatu pa brugji
Es nemīzu ne vienā no Tevis minētajām vietām/lietām (laikam pārāk vecs priekš tā)! Bet jāsaka, ka drifta auto ir drifta auto, 1.6 kompakts ir 1.6 kompakts! :)
d[-_-]b
Un kur ir te japieversh uzmaniba dzineja tilpumam?
Arkas un skats ta tas pats
Arkas un skats ta tas pats
ar kompatu pa brugji
Dievinu so topiku
sapuvušas arkas nevis pārmetināt, bet ar fleksi izgriezt un pa vidu hvz ko iepūst, droši vien makrofleksu gan ir gudrielksnis rakstīja:Jus labak butu padomajuši vai citus interese Jūsu viedoklis... vai tas dod kaut gramu labuma citiem vai citrusam.. gudri dirst nav malku cirst...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 57