Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 65
- chevron_right
Tie paši to labi zin, kuri tie bij...cipruss18 rakstīja:Kuri ir tie kas runaa aiz muguras?
Tu tad jau biji prom
Laikam arī braukšanu taisni (6:01) tiesneši vērtēja individuāli ne tik apgriezšanos aiz finiša, vai vnk viņiem tur RED BULL telts tieši priekšā.
Tev vajag kādu, kas biežāk pasaka, kā labāk braukt, jo laikam kāds pateica uz 3 braucienu, lai turi pedāli grīdā pirmajā līkumā un viss sanāca
Tev vajag kādu, kas biežāk pasaka, kā labāk braukt, jo laikam kāds pateica uz 3 braucienu, lai turi pedāli grīdā pirmajā līkumā un viss sanāca
Ok no problem, ja ir kādi jautājumi pajautā viņiem,tiesnešiem.. Jo ja kas video arī skatās, kad vērtē ja ir nesaprašanāsintis rakstīja:Laikam arī braukšanu taisni (6:01) tiesneši vērtēja individuāli ne tik apgriezšanos aiz finiša, vai vnk viņiem tur RED BULL telts tieši priekšā.
Tād nu beidzot ir tas brīdis, kad padalīšos ar Jums visiem arī savās emocijās un priekā, tātad nu beidzot mums ir sākušies lieumlielie darbiņi, pirmā pati lielākā daļa - beidzot bundžas sakārtošana!! Tātad visa bundža tiek pārmetināta
Reku pāris bildes Jums arī visiem pašokēties, kāds foršs flinstons biju es trasē
Reku pāris bildes Jums arī visiem pašokēties, kāds foršs flinstons biju es trasē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Njuuuu un reku kaut kas pamazām sāk uzlaboties
Palēnām informēšu, kas un kā tālāk notiek..bet nu tas pagaidām viss
Uhh nevaru sagaidīt jau kad mana mazulīte tiks manās rokās pēc lielajām pārvērtībām, būs kā no jauna piedzimusi
Palēnām informēšu, kas un kā tālāk notiek..bet nu tas pagaidām viss
Uhh nevaru sagaidīt jau kad mana mazulīte tiks manās rokās pēc lielajām pārvērtībām, būs kā no jauna piedzimusi
Jeb.. kas par grīdu
nav tik traki viss ir taisaams veiksmi darbos tikai pec krāsošanas uzliec to plastmasiņu ap durvju ručku a to skatos jau 2vus gadus braukā bez
Grīda līdzīga kā manai ex kupejai. :flinstoni_rulzz:
Sent from Your heart using Tapatalk
Sent from Your heart using Tapatalk
Pie aķa, tā vieta izskatās takā būtu izgriezta no Klarksona BMW tur kur viņi brauca meklēt nīlas izteku
Bet baigi labs darbs ieguldīts.
Bet baigi labs darbs ieguldīts.
- ikey07
kas tev metina un krāso?
sakops un bus pa zolido, tikai vai acereties vienu lietu- ja taisa tad taisa kartigi, un izdara lidz galam, lai nau pec gada diviem japartaisa blakus partaisitajam vietam
ps. patik tavi video
ps. patik tavi video
...
Galvenais pareizi apstradat.... un bus ok... bet nu bundza tāaaada....
Viss tiek savests kārtībā, tā kā būs kā jaundzimusī mazulīte man :) kad dabūšu atpakaļ būs otrā dzimšanas dieniņa heh
Paldies Armando
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Paldies Armando
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Mums darbiņi iet pilnā sparā :)
erda rakstīja:kas tev metina un krāso?
Erda ja es pateikšu tu tpt nezināsi to dara vairāki cilvēki..erda rakstīja:erda rakstīja:kas tev metina un krāso?
wow, tas bus spilgti!! labais!!
Sabinchix rakstīja:Erda ja es pateikšu tu tpt nezināsi to dara vairāki cilvēki..erda rakstīja:erda rakstīja:kas tev metina un krāso?
bet es taču gribu uzzināt!
Jeb tas ir noslēpums?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37