Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 62
- chevron_right
Izieta skate!
piemērīti sezonas diski, skaidri redzams, ka 60/40 nekam neder, vajag zemāk, jebšu citas riepas 215/45 , bet tas atkal nekam nederēs, tāpēc paliksim pie 205/40 un ar lielāku sēdinājumu!
piemērīti sezonas diski, skaidri redzams, ka 60/40 nekam neder, vajag zemāk, jebšu citas riepas 215/45 , bet tas atkal nekam nederēs, tāpēc paliksim pie 205/40 un ar lielāku sēdinājumu!
Ko šitas nozīmē?
Nobraukums: Odometra rādījums norādīts kļūdaini, dati dzēsti.
Nobraukums: Odometra rādījums norādīts kļūdaini, dati dzēsti.
To, ka panelī izplūduši cipariņi!
Starpcitu, ietekmējoties no apkārtējo forumistu pieredzes. sabāzu visus dzēsējus, vestes un aptieciņas mašīnā, lai tik nekam nepiesienās, bet atkal kārtējais gads, kad tādas lietas nepārbaudīja!
Starpcitu, ietekmējoties no apkārtējo forumistu pieredzes. sabāzu visus dzēsējus, vestes un aptieciņas mašīnā, lai tik nekam nepiesienās, bet atkal kārtējais gads, kad tādas lietas nepārbaudīja!
Labāk rādi vasaras tupeles Kam interesē skate, mhh
Vēl nav laiks!
Ka arī, liekas, ka beidzot atrisināta problēma ar krītošiem apgriezieniem tukšgaitā un sprauslu tikšķēšanu- nomaiņits sadalenes devējs!
Paldies liet. siikais par darbīgām rokām!
Ka arī, liekas, ka beidzot atrisināta problēma ar krītošiem apgriezieniem tukšgaitā un sprauslu tikšķēšanu- nomaiņits sadalenes devējs!
Paldies liet. siikais par darbīgām rokām!
Ko ar sprauslām dariji ? vedi uz kādu kantori tīrīt ?
Apsveicu ar skati!
Tu izgāji skati dienu vēlāk nekā es, bet derīga viņa 6 dienas mazāk, nekā man. Tos datumus viņi uz bobi liek?
Tu izgāji skati dienu vēlāk nekā es, bet derīga viņa 6 dienas mazāk, nekā man. Tos datumus viņi uz bobi liek?
Ir noteikts skaits ar uzlīmēm. Ja tās tiek iztērētas, tad tiek iedotas jaunās uzlīmes :)
Vairākus komplektus mēģināju mainīt, bet rezultāta nebija, kā tikšķēja, tā tikšķēja!Error rakstīja:Ko ar sprauslām dariji ? vedi uz kādu kantori tīrīt ?
Aizbraucu pie drivera uz diagnostiku, tas saka, ka sadalenes devējs pie vainas, nomainījām to, tagad viss o.k.!
Tagad lieki divi komplekti iespējams ar ejošām sprauslām!
Skates datums man līdz 26.03.2014, lai arī gāju 12.03.!
Forši! Varēja vēl gadu pa virsu iedot!
skaidrs būs japieslēdz pie kompja pirms sākt mainīt sprauslas
erda rakstīja:Izieta skate!
Sveicu ar skati
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pēdējais atskats uz winter edition!
Nākamās bildes jau piedāvāšu ar vasaras facelift'u, gribu sagaidīt +'sus temperatūrā!
Nākamās bildes jau piedāvāšu ar vasaras facelift'u, gribu sagaidīt +'sus temperatūrā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sheku, reku, paldies Archizlv!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaists.
Vēl st5 jāuzmet un tad jau kā raķete aizžvidzināšu!
Armando rakstīja:kaa to saprast, sprauslu tiksjeshanu?
Tā arī saprast
visas sprauslas tikshkj. taa tam jabut. paklausoties ar daktertoolu to var labi dzirdet. tapec jautaju kaa saprast sprauslu tiksjeshanu! pastiprinati/skaljaak/ neatbilstoshi vai kaa...?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …