zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 73
- chevron_right
Saňemu drāti ļipināšanai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevaru izlemt ka krāsot kompotu.
Zinu tikai to ka būs trases auto. Ir ideja vai nu baltu vai citrusa zāļu bet domas vēl šaudās uz visādām citām krāsām
Zinu tikai to ka būs trases auto. Ir ideja vai nu baltu vai citrusa zāļu bet domas vēl šaudās uz visādām citām krāsām
Luudzu
ar kompatu pa brugji
Nop citrusa zaļais savādāks nekā tavejaiscipruss18 rakstīja:Luudzu
Cukrusa zalais ir smuka krasa bet es nekad tadu nekrasotu jo cukrusam tada labak baltu vai pat to ziguļa zilo leta krasa un trases masinai pie kajas
Nerada tavu bildi.GM-747 rakstīja:Cukrusa zalais ir smuka krasa bet es nekad tadu nekrasotu jo cukrusam tada labak baltu vai pat to ziguļa zilo leta krasa un trases masinai pie kajas
Man cena būs vienādām tonim zils zaļš pelēks poh kāds 5l 80euro. Taka rēķinos ar 3l krāsas tad kopā kādos 70euro vajadzētu sastaties uz auto
Nu ja cena vienada tad doma pats
Ar grīdas krāsu krāsoji?cipruss18 rakstīja:Man shi zalja krasa izmaksaaja 20 euro
Tam industrialam nekāda spīduma nau un baigais citrons parasti pēc laika uzmetas. Ir darba volvo smagais ar industriālo nokrāsots un piekabes arī krāsojam ar tām industrialam.cipruss18 rakstīja:Nee,industrialo
Izvēle ir kritusi uz balto krāsu.
Tagat tik jāsameklē viss baltako toni un jādodas pēc krāsas. 2-3ned laikā vajadzētu būt gatavam.
Taisīšu kopiju šim kompotam tikai ar piemiztiem lukturiem un tad nākam sezon tiekamies trasē ja nebūs nomocīts ziemā
Tagat tik jāsameklē viss baltako toni un jādodas pēc krāsas. 2-3ned laikā vajadzētu būt gatavam.
Taisīšu kopiju šim kompotam tikai ar piemiztiem lukturiem un tad nākam sezon tiekamies trasē ja nebūs nomocīts ziemā
Diskiem ņēmu Nissan white. Likās krietni baltāks par jebkuru BMW balto.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es neņemšu nekādus tur krutos baltos auto toņus.TomSkarsts rakstīja:Diskiem ņēmu Nissan white. Likās krietni baltāks par jebkuru BMW balto.
To kas kataloga būs visbaltakais to arī ņemšu jo krāsošana būs budžeta variants ar visiem materiāliem rēķinu 70euro uz krasosanu
es golf 3 variant , nopūtu baltu pa 21 eurzurkae36 rakstīja:Es neņemšu nekādus tur krutos baltos auto toņus.TomSkarsts rakstīja:Diskiem ņēmu Nissan white. Likās krietni baltāks par jebkuru BMW balto.
To kas kataloga būs visbaltakais to arī ņemšu jo krāsošana būs budžeta variants ar visiem materiāliem rēķinu 70euro uz krasosanu
Es gribu lai arī pēc auto izskatās nevis pēc leduskapja
Ar rullīti jākrāsozurkae36 rakstīja:Es gribu lai arī pēc auto izskatās nevis pēc leduskapja
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Rīgas krāsu un laku rūpnīca
Krāsa pati izmaksāja 13eur 1,5 l ,
Krāsa pati izmaksāja 13eur 1,5 l ,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36