Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 65
- chevron_right
[/quote]
bet es taču gribu uzzināt!
Jeb tas ir noslēpums? [/quote]
Serviss "Torpēda" - kaut ko izsaka? Nē
bet es taču gribu uzzināt!
Jeb tas ir noslēpums? [/quote]
Serviss "Torpēda" - kaut ko izsaka? Nē
kurš tad torpēdu nezin?
http://youtu.be/pCIQZdenoUI
Mūsu Lietuvas brauciena kvalifikācijas brauciens...nju vajag vēl treniņus tas loģiski, bet nju laiks pa maz visam..tad nju tā sanāca mums izbraukt šoreiz..
Pamazām augam..
http://automedia.lv/motoru-sports/drift ... mans-foto/
Un reku rakstiņš par mums, kur arī varat redzēt mūsu jauno izskatu...vēlāk salikšu visas bildes un reportu uutt..
Mūsu Lietuvas brauciena kvalifikācijas brauciens...nju vajag vēl treniņus tas loģiski, bet nju laiks pa maz visam..tad nju tā sanāca mums izbraukt šoreiz..
Pamazām augam..
http://automedia.lv/motoru-sports/drift ... mans-foto/
Un reku rakstiņš par mums, kur arī varat redzēt mūsu jauno izskatu...vēlāk salikšu visas bildes un reportu uutt..
Paldies lielsArmando rakstīja:malacis!
Krāsojums :lauki: :bezgaumība:
Trases auto viss piedodams.
Spekis rakstīja:Krāsojums :lauki: :bezgaumība:
Katram sava gaume
visu cieņu.. izskatīga blondīne un vēl driftē
Paldies lielsmikelsons rakstīja:visu cieņu.. izskatīga blondīne un vēl driftē
Galvenais , lai atrodas tik sponsori , kas stutē
Krāsojums ir tāds ka toč nepamanīta nepaliksi
Tikai nevajag atkal sākt ar saviem prikoliem...cipruss18 rakstīja:Elksni ko stutee ???
Paldies, nju cilvēks kas dotajā brīdī palīdz visu ir manas mammas sens paziņa, tapēc cenšamies kopā arī celt manu mazulīti uz pekāmelksnis rakstīja:Galvenais , lai atrodas tik sponsori , kas stutē
Nju tā gan ir forši braukt pa ielām, kad visi atskatās
Vairāk tādu uzņēmīgu meiteņu!!!
Mūsu pirmais normālais drifta treniņš pēc tā ka sataisīja mašīnu un vēl plus pirmais test drive ar hidro roceni - kas tas tāds pirmo reizi iemējģinājām
Malacis, lai veicas, taču kkas vakar treniņā tev nesanāca, vai negāja jo beigās pēc ilga laika kad nebrauci un kko darijies pa motortelpu tev zilus dūmus pa izpūtēju sita ārā.
Tur gredzeniem ir auzas,dzinejam kapiralka prasas,bet sabine to zin
Un patraboku spiezh slodzee nost,vai nu galvaa spiediens vai nu kkas cits
Un patraboku spiezh slodzee nost,vai nu galvaa spiediens vai nu kkas cits
ar kompatu pa brugji
Njuu jap, ir problēmas, bet drīzumā tiks pārlasīts motorsLācis rakstīja:Malacis, lai veicas, taču kkas vakar treniņā tev nesanāca, vai negāja jo beigās pēc ilga laika kad nebrauci un kko darijies pa motortelpu tev zilus dūmus pa izpūtēju sita ārā.
Zin kā saka labāk ar zīliem dūmiem izputējā nekā ar ziliem blakām Tā ka tas viss ir sīkumi.Lācis rakstīja:Malacis, lai veicas, taču kkas vakar treniņā tev nesanāca, vai negāja jo beigās pēc ilga laika kad nebrauci un kko darijies pa motortelpu tev zilus dūmus pa izpūtēju sita ārā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 65