540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 56
- chevron_right
RENIO rakstīja:kupeju domā ar turbo, ko Balcers tirgo?
Tāda doma bija , ja sanāktu savu notrigot, laist skatīt to, vakar kārtigi izvizināja ar to compaktu turbo toč ir kaut kas, nu ja nekas nesanāks čubināšu vien tāļāk savējo.
e36
a kuru kompaktu Tu tieši domā?
Kompots skaists , bet priekšas krāsa .
Savu ssā liksi ?
Savu ssā liksi ?
Pagaidām vel nelikšu ss.lv , vel tāds 50/50, tomēr daudz salikts varbūt vel paliks manā īpašumā.
e36
Es jau tādu autiņu atstātu, jo tomēr ar šo vēl VAR izpausties Man būtu žēl pārdot tādu garadarbu
ne jau pirmo reizi pārdos
RENIO rakstīja:ne jau pirmo reizi pārdos
, gan jau ka 3šo reizi pēc tam nopirktu atpakaļ..
Katrā ziņa nav vel nekur aizgāijis, ticamākais ka arī neaizies..
e36
tad jau labak uzliec savam turbo neka perc to nesmuko kompaktu
bus interesantak ja pats uztaisi turbo projektu neka nopirksi jau gatavu
bus interesantak ja pats uztaisi turbo projektu neka nopirksi jau gatavu
Instagram INDIGAIS
Labs ir auto paliek lēnu garu būvēšu b30 apakšu, tā kā ja kādam ir pārdodama m54b30 kloķene klaņi virzuļi , un m50b25 čuguna bloks, gaidu jūsu piedāvājumu..
e36
Piemeklē vel kādus 86mm virzuļus, tantes runā ka no kkāda forda der un arī ir dzirdēts ka no kkāda opeļa, un protams izborē to bloku arī uz 86mm, būs pāri pa 3l.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pagaidām doma par parastu 3l, ar esošajiem upgreidiem, bet protams info tiks ievākts..
Bloks jau ir sagādāts, tagad interesantākais 3 l iekšas dabūt..
Šodien vel tiku pie sen meklēta sīkuma oem rataslēgas..
Bloks jau ir sagādāts, tagad interesantākais 3 l iekšas dabūt..
Šodien vel tiku pie sen meklēta sīkuma oem rataslēgas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Man so ned bus viens m54b30 motors ja piedava labu ciparu varu pardot pa daljam
Ja ir interese tad PM man ar savu cenu
Ja ir interese tad PM man ar savu cenu
Instagram INDIGAIS
Virzuli der no toyota 2jz gte. Ar b28 klokene bus gandriiz 3l (29**l) tikaj vajag izboreetbloku uz 86mm un protams galvas bliive no s52. Tas bus labak neka meklet labu bloku (ar labu honu un t.t). Ja bloks bus slikts tad ar tiem m54b30 virzuliem bus 2l/100 ellas paterins un maza kompresija. Vajag bus izboreet bloku uz 1remuntu 84,5, un pec tam remonta virzuli bus gruti atrast.Jānis.P rakstīja:Piemeklē vel kādus 86mm virzuļus, tantes runā ka no kkāda forda der un arī ir dzirdēts ka no kkāda opeļa, un protams izborē to bloku arī uz 86mm, būs pāri pa 3l.
Ar skatu nākotnē..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Man ar padilušu bloku ar b28 kloķeni un m54 virzuļiem nebija nekādi eļļas zudumi, galvenais jaunus gredzenus un kārtīgi piebraukt!!! un kompresija arī bijagutta rakstīja:Virzuli der no toyota 2jz gte. Ar b28 klokene bus gandriiz 3l (29**l) tikaj vajag izboreetbloku uz 86mm un protams galvas bliive no s52. Tas bus labak neka meklet labu bloku (ar labu honu un t.t). Ja bloks bus slikts tad ar tiem m54b30 virzuliem bus 2l/100 ellas paterins un maza kompresija. Vajag bus izboreet bloku uz 1remuntu 84,5, un pec tam remonta virzuli bus gruti atrast.Jānis.P rakstīja:Piemeklē vel kādus 86mm virzuļus, tantes runā ka no kkāda forda der un arī ir dzirdēts ka no kkāda opeļa, un protams izborē to bloku arī uz 86mm, būs pāri pa 3l.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Butiba tada ideja ari ir aizlaist uz bloku pārhonešanu un jaunus gredzenus virsū, vel jau cik pakonsultejos ar cilveku kas ir buvejis b30 cuguna bloka, b30virzuļi kka izplesoties, un liekot kopa jabut 8simdaļu atskiribai starp bloku un virzuli, savadadak sakot ķīlēt., ta ka domaju nekur ta ella neliksies.
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …