E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 57
- chevron_right
ValtersZ rakstīja:Pārdod ?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bxjeo.htmlcipruss18 rakstīja:Ne
Pjērs rakstīja:ValtersZ rakstīja:Pārdod ?https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bxjeo.htmlcipruss18 rakstīja:Ne
Paskaties uz ievietošanas datumu
pirmo reizi atvēru šo topiku..... paga, es nesaprotu... tā ir Sabīnes ex kupeja???
to nogrieza šito piemetināja sanāca labi par kompaktu sataisīt
Pazaudēja pakaļu.
Ridlihs rakstīja:pirmo reizi atvēru šo topiku..... paga, es nesaprotu... tā ir Sabīnes ex kupeja???
kkads debils priokols.sodien uzliku jaunu bremzhu cilindriti aizmugure jo suloja garam.atgaisoju bremzes,bet vienalga pedalis iet griidaa
ar kompatu pa brugji
tad jau neatgaisoji kartigi. vai ari kkas vel ar sistemu nav kartiba.
maqn aizdomas par galveno cilindriti,vai ari toch nav katigi atgaisots
ar kompatu pa brugji
es sev nocakarejos nepajokam kamer dabuju kartigas bremzes ( 7 reizes gaisoju . pabraucu pabremzeju atkal nipelus vala un atkal pabraucu. kka ta )
Nu katram gadījumam pārgaiso visu, par ļaunu nenāks.
sodien pargaisoju un nekas neizmainijaas.tagad doma ir parvilkt visas trubinjas pa jaunam bremzem
sodien vel uzliku e46 plauktus.purns nosedas uz zemes nezinu kapec un saskaros ar problemu ar stabilizatora atsiti.par cik nav kur pie e46 plaukta vinju piestiprinat un brauciot sajutas ir drausmigas
papetot to plauktu un atstaiti,tas attalums liekas stipri par garu un atsaite manuprat netiks noslogota un labums no ta nekads nebus,bet koilai ari nav kur atsaiti pieskruvet
sagazums ar plauktiem ir mega liels
sodien vel uzliku e46 plauktus.purns nosedas uz zemes nezinu kapec un saskaros ar problemu ar stabilizatora atsiti.par cik nav kur pie e46 plaukta vinju piestiprinat un brauciot sajutas ir drausmigas
papetot to plauktu un atstaiti,tas attalums liekas stipri par garu un atsaite manuprat netiks noslogota un labums no ta nekads nebus,bet koilai ari nav kur atsaiti pieskruvet
sagazums ar plauktiem ir mega liels
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
tev ir jametina pie koilam atsaites vieta vai japer koilas ar tam atsaites vietam (sev es peimetinaju topika var redzet mana) un garas atsaites pielagoju pec sedinajuma
es vel padomashu,varbut izdosies uztaisit lai pie plaikta varetu piestirprinat
ar kompatu pa brugji
kads motors būs?
m52b25 garazha stav
bet nezinu vai uz atklashanu paspeshu ielikt
bet nezinu vai uz atklashanu paspeshu ielikt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis cipruss18 - 10 Mai 2015, 21:35, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
davai, davai saņemies!
Sodien uzliku stabilizatora stienim atsaites,cereju ka bus izmainjas.
Bet auto paslaik ir nebraucams.nezinu kapec sture pati negriezas atpakalj un likuma ejot tada pretiga sajuta
Savirze bus jauztaisa parit un lenkjim shaibas jaieliek.par cik e46 plauktiem sharas viena no otras ir aptuveni par 3cm talak neka e36 plauktam viena no otras,tad stures pirksts ari ir jaizskruve gandriz lidz galam ara.vitnee turas tikai uz 1cm un liekas par isu.shaibas ar 0.5cm biezumu nedaudz to uzlabos.
Beeeet kapec man sturi atpakalj negriezh un sturei tada sajuta ka rati lec paari un stumj purnu araa
Bet auto paslaik ir nebraucams.nezinu kapec sture pati negriezas atpakalj un likuma ejot tada pretiga sajuta
Savirze bus jauztaisa parit un lenkjim shaibas jaieliek.par cik e46 plauktiem sharas viena no otras ir aptuveni par 3cm talak neka e36 plauktam viena no otras,tad stures pirksts ari ir jaizskruve gandriz lidz galam ara.vitnee turas tikai uz 1cm un liekas par isu.shaibas ar 0.5cm biezumu nedaudz to uzlabos.
Beeeet kapec man sturi atpakalj negriezh un sturei tada sajuta ka rati lec paari un stumj purnu araa
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …