CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 59
- chevron_right
Kaut kas līdzīgs ir, jā. Paldies! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
aivis328 rakstīja:vispar tur is rakstits kam tas vads ir paredzets
Ja kas - man ir čendžeris!
Kur tu redzi kaut vienu uzrakstu?aivis328 rakstīja:vispar tur is rakstits kam tas vads ir paredzets
Malacis!Inferno rakstīja:Ja kas - man ir čendžeris!
Bildē vads ir aplīmēts ar baltu skoču (laikam), uz kura ir uzraksts ''CD-Changer''CaK rakstīja:Kur tu redzi kaut vienu uzrakstu?aivis328 rakstīja:vispar tur is rakstits kam tas vads ir paredzets
Pēdējais labojis ZzevsS - 07 Sep 2015, 00:32, kopā labots 2 reizes.
Nevis "Kam", bet gan "kuram".Rob rakstīja:Nu ko, tūlīt prasīs, kam samaksāt, lai cd čeindžeri ieliktu
Rob rakstīja:Nu ko, tūlīt prasīs, kam samaksāt, lai cd čeindžeri ieliktu
viewtopic.php?f=3&t=4223
- ikey07
Nu jā, to es netā atradu... Tu vispār skatījies, ko es rakstu vai tev galvenais bija kaut ko ierakstīt?ZzevsS rakstīja:Bildē vads ir aplīmēts ar baltu skoču (laikam), uz kura ir uzraksts ''CD-Changer''CaK rakstīja:Kur tu redzi kaut vienu uzrakstu?aivis328 rakstīja:vispar tur is rakstits kam tas vads ir paredzets
Jā, lasīju tevis rakstīto. Pēc kā, lūdzu, es varu saprast vai tu esi ielicis sevis bildētu bildi, vai no googles dziļumiem viņu izracis?CaK rakstīja: Nu jā, to es netā atradu... Tu vispār skatījies, ko es rakstu vai tev galvenais bija kaut ko ierakstīt?
Pēc tā, ka es sevis bildēto bildi biju ielicis ar jautājumu - kas ir tie par vadiem.ZzevsS rakstīja:Jā, lasīju tevis rakstīto. Pēc kā, lūdzu, es varu saprast vai tu esi ielicis sevis bildētu bildi, vai no googles dziļumiem viņu izracis?CaK rakstīja: Nu jā, to es netā atradu... Tu vispār skatījies, ko es rakstu vai tev galvenais bija kaut ko ierakstīt?
Un googles bildi tu ieliki ar tekstu, ka šo es atradu netā?CaK rakstīja:Pēc tā, ka es sevis bildēto bildi biju ielicis ar jautājumu - kas ir tie par vadiem.ZzevsS rakstīja:Jā, lasīju tevis rakstīto. Pēc kā, lūdzu, es varu saprast vai tu esi ielicis sevis bildētu bildi, vai no googles dziļumiem viņu izracis?CaK rakstīja: Nu jā, to es netā atradu... Tu vispār skatījies, ko es rakstu vai tev galvenais bija kaut ko ierakstīt?
Tu mani uzskati par idiotu?
Kāpēc uzreiz idiotu? Neesmu tevi dzīvē saticis un komunicējis, lai būtu tiesīgs spriest! Nepieredzējušu auto tehnikas jautājumos gan! Pieņēmu, ka neesi taisot pirmās bildes piefiksējis uzrakstu!CaK rakstīja:Tu mani uzskati par idiotu?
Nekāda naida, vnk. tas būtu smieklīgi, ja es ieliktu vadu ar uzrakstu un prasītu, kam tas domāts Es tad aiz kauna zemē ielīstu.ZzevsS rakstīja:Kāpēc uzreiz idiotu? Neesmu tevi dzīvē saticis un komunicējis, lai būtu tiesīgs spriest! Nepieredzējušu auto tehnikas jautājumos gan! Pieņēmu, ka neesi taisot pirmās bildes piefiksējis uzrakstu!CaK rakstīja:Tu mani uzskati par idiotu?
Piekrītu!CaK rakstīja:Nekāda naida, vnk. tas būtu smieklīgi, ja es ieliktu vadu ar uzrakstu un prasītu, kam tas domāts Es tad aiz kauna zemē ielīstu.ZzevsS rakstīja:Kāpēc uzreiz idiotu? Neesmu tevi dzīvē saticis un komunicējis, lai būtu tiesīgs spriest! Nepieredzējušu auto tehnikas jautājumos gan! Pieņēmu, ka neesi taisot pirmās bildes piefiksējis uzrakstu!CaK rakstīja:Tu mani uzskati par idiotu?
Ja patīk pašam darboties ap auto, tad naudas daudzums nav noteicošais! Tas ir atkarīgs no cilvēka! Es varu atļauties iedot servisā, bet labāk patīk izdarīt pašam, ko varu! Tā man ir sava veida atpūta! Nespried par visiem pēc sevis! ir, kas grib melnu muti zem mašīnas un ir, kas negrib savu manikīru bojāt!EJANSONS rakstīja:tu tak esi aksts pilnigakais.100% ja tev butu pietiekami daudz piķis(nevis lidz ar nagiem, bet tiesam pietiekami) lai vestu uz normalu servisu, pats pat nesmeretu rokas.visa sita kladzinasana, ka pats neko nedara un tapec ir lohs ir tiraka nabagu cikstesana, pasi tikai sevi mierinat ka esat baigie mehaniki, jo pasi visu darat. jo ja ir iespejas, nafig sedet melnu muti zem masinas, ja to laiku vari pavadit ar draudzeni/sievu/berniem/draugiem vai sazin ko vel citu darot???Rob rakstīja:Nu ko, tūlīt prasīs, kam samaksāt, lai cd čeindžeri ieliktu
Baigi grab durvis. Enģes ir kā pievilktas un ar rokām durvis nevar izkustināt, bet ir redzamas nodiluma pēdas, kur tās saskarās ar kuzavu. Video var redzēt/dzirdēt. Kur problēma? Trūkst gumijas?
nu pec fizikas likumiem,liek domat ka engjes ir nolietotas.pa 500 euro nomainshu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …