Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 88
- chevron_right
Reliņi prasās kā ēst!
Vot taa lieta gan nekad nebuus uz mana auto!!! Ljoti nepatiik ,kaa izskataas e36 tourings ar relinjiemaupinsh rakstīja:Reliņi prasās kā ēst!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān, nebojā auto ar emmas spoguļiem... Lai nu kam, bet Touringam piestāv tikai un vienīgi parastie spieģeļiOrkaans rakstīja:Shodien veiksmiiga dieninja ,jo radaas iespeeja tikt pie jauniem M stila spoguliishiem
Taa kaa tuvaakajaa laikaa manam auto atkal buus paarmainjas
Parastos uzlikt es varu jebkuraa laikaa ,bet na haljavu tikt pie taadiem varu tikai tagad
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
marux rakstīja:Orkān, nebojā auto ar emmas spoguļiem... Lai nu kam, bet Touringam piestāv tikai un vienīgi parastie spieģeļiOrkaans rakstīja:Shodien veiksmiiga dieninja ,jo radaas iespeeja tikt pie jauniem M stila spoguliishiem
Taa kaa tuvaakajaa laikaa manam auto atkal buus paarmainjas
P.S. Orkān, katram savs, es pateicu, kā man patīk!
Nu tad paņem tos emminiekus un notirgo kādam citam tālāk. Nu nebūs smuki Tourings ar fledermauša ausīmOrkaans rakstīja:Parastos uzlikt es varu jebkuraa laikaa ,bet na haljavu tikt pie taadiem varu tikai tagad
Saakumam uzlikshu un paskatiishos vai man pasham patiik! Tu jau zini ka man taa gaume diivaina
Nevis dīvaina, bet atšķirīga no manējās
Nepaklausiiju Marux un tomeer samainiiju tos spoguljus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vajadzēja tieši tādu pašu bildi ar parastajiem, lai salīdzinātu, bet nu man kkā patīk, kā Tev izskatās šitie spoguļi
Bija shaadi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja būtu sudraba krāsa būtu labāk bet tagat kā tagad. Liekas ka ar parastajiem ir labāk. :)
ir ok! Hvz vai ir labāk, bet sliktāk noteikti nav. Nokrāsos būs ok.!
no šī brīža sāku gaidīt brīdi, kad parādīsies M moldingi!
no šī brīža sāku gaidīt brīdi, kad parādīsies M moldingi!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jaasameklee kaads kraasotaajs ,kursh pa leeto uzkraasos
Ja paraadiisies moldingi 30Ls robezhaas ,tad nopirkshu
Ja paraadiisies moldingi 30Ls robezhaas ,tad nopirkshu
Savādi spoguļi, vajadzētu redzēt viņus nokrāsotus uz auto, tad arī kopskats uztverams vieglāk!
Šitie ir tie Harage?
Šitie ir tie Harage?
šie nav tie, ko piedāvā BeamerGuru?
Tieshi taamožais rakstīja:šie nav tie, ko piedāvā BeamerGuru?
Kvalitaate oki! Apsildaami un elektriski
taa jau likas..
nja vismaz labi, ka apsildami un regulejami... bet ne sis ne tas dizainam..
bet pārmaiņas der..
nja vismaz labi, ka apsildami un regulejami... bet ne sis ne tas dizainam..
bet pārmaiņas der..
Nu, viss, auto norakstāms...Orkaans rakstīja:Nepaklausiiju Marux un tomeer samainiiju tos spoguljus[attachment=0]43.jpg/attachment]
tie taks nau orginalie spoguli?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …