E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 57
- chevron_right
man tas pats bija ar nesapratu kape sareguleju savirzi padzuda, bet reika momenta nokavas . redzes cik sita ies ilgi
saibas neliku nonjemu tikai atdurites
e46 plaukti ir pa 2.5cm garaki ja nemaldos.
vajag pirkstus no e46, lai tas pasakums butu kautcik drošs.
purnu varētu stumt arā dēļ neprecīzās savirzes, man lēni braucot brutāli stūma arā purnu, jo bija pakaļā savirze un stupicas ar 0gradu akermana lenķi.
vajag pirkstus no e46, lai tas pasakums butu kautcik drošs.
purnu varētu stumt arā dēļ neprecīzās savirzes, man lēni braucot brutāli stūma arā purnu, jo bija pakaļā savirze un stupicas ar 0gradu akermana lenķi.
Man sanaca kkur 3cm kad meriju.e46 stures pirksti ir garaki??vai ari reika ir cita garuma?
Savirze ir uz aci reguleta jo paslaik jatiek gala ar bremzem.un shaibas lenkjm jauzliek.vel jautajums.uzliekot e46 plauktus,man auto nosedaa par kkadiem 2 vai 3cm,kapec taa?
Savirze ir uz aci reguleta jo paslaik jatiek gala ar bremzem.un shaibas lenkjm jauzliek.vel jautajums.uzliekot e46 plauktus,man auto nosedaa par kkadiem 2 vai 3cm,kapec taa?
ar kompatu pa brugji
ķipa paši pirksti ir garāki, cik sapratu stūres stieņi tik pat gari cik e36. reika identiskā garumā ka zurkai.
savirzi obligāti vajag, ja negribi pr. riepas mainīt tikpat bieži kā pakaļējās
es kad uzliku, man nenosēdās
savirzi obligāti vajag, ja negribi pr. riepas mainīt tikpat bieži kā pakaļējās
es kad uzliku, man nenosēdās
Man nokrita uz zemes.jacelj ar koilam augsa.karoche tad lidz sezonas atklasansi varnut tikshu
ar kompatu pa brugji
Shaibas pavisam noteikti ne biezākas par 4mm. reika jau ar tām 4mm tiek ātrāk beigta. Tieši driftworks forumā vienam bij 5 vai pat 6mm shaibas ieliktas-reika nedēļu novilka. tad ar teica, ka max 4mm, un tas nav vienīgais gadījums...pat lv forumos var atrast infu par to
ja kas, tās shaibas varam uz plazmas vai lāzera izgriezt
ja kas, tās shaibas varam uz plazmas vai lāzera izgriezt
Pēdējais labojis agang - 12 Mai 2015, 11:17, kopā labots 1 reizi.
Man, un vel 2 draugiem gan uz e46 un e36 stav ari 5mm, jau nobrakti 20k+ km, viss okcipruss18 rakstīja:Man kupejai bija 5mm un viss bija ok
jebkura gadijuma tas šaibas ir pilnīga huiņa. stūre paliek ''garāka'' un ieguvums niecīgs. za to reals variants ka sajāt reiku
Tas ir reals variants ka dabut bomaru lenkji.uz aci niecigi redzams,bet jutams efekts ljoti bija
ar kompatu pa brugji
Beidzot salikti plaukti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Ieguvums no E46 plauktiem ir tikai ''līkas kājas''? Izskatās, ka stab. atsaites arī neveselīgi stāv.
Vinas vismaz stav nevis karajas
Ieguvums ir sturei lielaks lenkjis
Ieguvums ir sturei lielaks lenkjis
ar kompatu pa brugji
ka ir ar vadamibu braucot pa soseju uz 120?
Uz 120 nesmu braucis kamer savirze nav uztaisita.vadamiba pati par sevi ir cietaka.sture stingraka,jutigaka.vismaz man ta liekas salidzinot ka bija.sagazums ljofi patik pasam.tik ar atsaitem jatiek gala.ka pagaidh variants paslaik ir ok
ar kompatu pa brugji
varbut kompaktam piestavetu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
oi,tas noteikti nav plaanos
i9nteresanti butu pameginat no audi 10vt dzineju iestutet ieksh ieksh e36
i9nteresanti butu pameginat no audi 10vt dzineju iestutet ieksh ieksh e36
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37