Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 70
- chevron_right
Jā esmu lasījis, ka jums deformējas ja metina. Baigi negribas pirkt pa lielu naudu plastmasas zaglušku.kexxx rakstīja:ja ir vajadzīga drošība un ilgmūžība, tad ir jāaiztaisa ciet ar metāla līsti... varianti ir 2- metināt visapkārt vai arī uzlikt uz hermētiķa un piekniedētriebeklis rakstīja:70cc rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=ncYt33MAmB0
Labs Gater Racing variants, bet man neder.
kniedējot sūdīgāka izturība un lielāka iespēja, ka tecēs iekšā ūdens
metinot visapkārt šuvi ir lielāks jebons un var biki padeformēties jumts dēļ metāla sakaršanas...
vot i domā
Es izlociju vaurākus U veida bleķīšus, izgriezu lūkai to vidu ārā, lai paliek tikai ārējais slānis. Un iemetināju to vāku, apkārt ar logu līmi aizspiesta šķirba, netek, trases mašīnai ir labi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
vajag metināt pa punktiem , pilnīgi atdzesējot, tad nekas nedeformēsies
Kādu attiecību ieķēri?
Pieļauju, ka 3.6x vai 3.7x. Virs/zem tā nezinu vai jēga kaut ko domāt.
Offtopic - Kars, tev uz kāda no auto ir LSD vai metinātais?
3.73kars rakstīja:Kādu attiecību ieķēri?
Abiem ir LSD,funkyasshit rakstīja:Pieļauju, ka 3.6x vai 3.7x. Virs/zem tā nezinu vai jēga kaut ko domāt.
kupejai mint kodishen pārlasīts/pastiprināts 40% ar 3.15, gribētos īsāku, bet kad pabrauc garākus gabalus ārpus pilsētas tad liekas ka ir tieši laikā
kompotam rūpnīcas LSD mazajā korpusā (auto nācis no šveices) oem 3.38 attiecība, bet sācis gaudot meklēt citu (kaķis maisā), restaurēt, visdrīzākais ka paprovēšu metināto, negribās tērēties un arī intereses pēc
Te domas atsķirās, es braucu ar 3.9, zinu vienu kas brauca ar 4.44funkyasshit rakstīja:Pieļauju, ka 3.6x vai 3.7x. Virs/zem tā nezinu vai jēga kaut ko domāt.
Sākumā kad braucu (centos braukt ) man pietika ar 3 ātrumu trasē, bet pēc paris posmiem ātrums kāpa un vietām jau vajadzēja 4 ātrumu, bet uz taisnes beigām. Ideālo attiecību varētu atrast pēc testiem tikai.
Un tagad sīkāk, kā tos 40% ieguvi?kars rakstīja: kupejai mint kodishen pārlasīts/pastiprināts 40% ar 3.15
4 plāksnes, 2 vietāriebeklis rakstīja:Un tagad sīkāk, kā tos 40% ieguvi?kars rakstīja: kupejai mint kodishen pārlasīts/pastiprināts 40% ar 3.15
Man ikdienai ir 3.38, ļoti okay, bet gribās īsāku...kamēr nebrauc tālāk. Man kā bieži sanāk braukt tālāk, tad bija doma par TDS kārbu ar 2.93 vai 3.15, bet to kārbu, ja uz galda izjauktu, es atpakaļ nesaliktu, ja vispār izjauktu.
Bet tur jau nav tik viss vienkārši? Jāmodificē nav nekas?kars rakstīja:4 plāksnes, 2 vietāriebeklis rakstīja:Un tagad sīkāk, kā tos 40% ieguvi?kars rakstīja: kupejai mint kodishen pārlasīts/pastiprināts 40% ar 3.15
Jā bija kkas jāvirpo, nav plug and play, ex īpašnieks ar to krāmējās, sīkāk nemācēšu teikt.
viewtopic.php?f=21&t=3119 rekur formā ir diy kā to paveikt
Paldies!Bmw_e36 rakstīja:viewtopic.php?f=21&t=3119 rekur formā ir diy kā to paveikt
Pēdējais labojis riebeklis - 14 Dec 2016, 21:24, kopā labots 1 reizi.
Atlika pavisam nedaudz no plānotā.
- Sasodītā Lūka.
- Motors
- Diski
- Sasodītā Lūka.
- Motors
- Diski
Kur var nopirkt typ 188 LSD plāksnes?
Kuras plāksnes?
-
find_in_page
- chevron_left