Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 88
- chevron_right
Es vinjus samainiiju 1:1 ar saviem orgjinaalajiem Shie bija jauni iepakojumaa pa tiesho no veikalamožais rakstīja:taa jau likas..
nja vismaz labi, ka apsildami un regulejami... bet ne sis ne tas dizainam..
bet pārmaiņas der..
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vaitad kaads teica, ka tie ir orgjinaalie????????????takeshi rakstīja:tie taks nau orginalie spoguli?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Shodien tika nokraasoti jaunie spoguliishi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vajag vairākas bildes no vairākime rakursiem, nevar saprast, vai man patī vai nē!
Lūdzu uzbldē vēl kādu!
Lūdzu uzbldē vēl kādu!
Nu nezinu man patīk kaut kā vecie spogulīši.....
Vecie spoguļi labāki, šie atgādina passat spoguļus .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Visam ir savs labums!!!Vismaz citi taadus neliks un liidz ar to man buus kautkas savaadaaks
Kautkaa piegriezusies taa vienveidiiba
Kautkaa piegriezusies taa vienveidiiba
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nez man piemeram patiik uuuuuuunnnnnnnnnnnn tas plaukts
ok, otrajā bildē ir labs
2. bilde laba!
Man prasās kko melnu viņiem, kā orģinālajiem, to trijstūrīti pie loga vrb
man šķiet ka telefona turētājs
Notiiri savu monitoruArmando rakstīja:kas tur uz ta prieksejaa loga? baloza kaka, vai kaukas speciali uzlimets?
Tieshi taabaumanis rakstīja:man šķiet ka telefona turētājs
nu tagad toc sex..
Orkaan nāksies tev nahrenizēt un kādam nopārdot uzacis Kaut kā neiederas ar diskiem/nāsim
Nekaa nebij:) Taas tur staav jau no auto iegaades briizha
kads bus nakamais solis uzlabosana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …