Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 73
- chevron_right
mnjaa neapskauzu to visu pec tam smuki sareguleet liekot atpakal
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es sito darīšu kad viss tiks sametināts, atd uz avsaru jāuztaisa nenormālā kārta, ko pret guļošajiem noskrapēt nostZirdzins rakstīja:Man arii kaut ko tadu vajadzetu izdariit
P.S. Smukas miglas, Podziņ, pa cik un kur ņēmi? Es apr cik ar agtavojos pievienoties melno e36 klubiņam, tad būtu glīti
Pēdējais labojis Kon4a - 12 Mar 2013, 11:29, kopā labots 1 reizi.
aha . Bet man saregulēs čalītis kurš regulē sportiniekus iekš HGK
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kon4a rakstīja:Es sito darīšu kad viss tiks sametināts, atd uz avsaru jāuztaisa nenormālā kārta, ko pret guļošajiem noskrapēt nostZirdzins rakstīja:Man arii kaut ko tadu vajadzetu izdariit
P.S. Smukas miglas, Podziņ, pa cik un kur ņēmi? Es apr cik ar agtavojos pievienoties melno e36 klubiņam, tad būtu glīti
Es pārpirku no lietotāja IK13 pa 10 Ls Tā viņas maksā drusku virs 20 Ls
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
paveicaas tev jo pasam to dariit ir mazliet nonemsanasPodziņa rakstīja:aha . Bet man saregulēs čalītis kurš regulē sportiniekus iekš HGK
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Tā, tikko pabeidzu lēnu garu ķimerējoties. Noņēmu brilli un televizoru (plazminieku)
Un skrūvējot vēl atradu stirnas spalvas
Un skrūvējot vēl atradu stirnas spalvas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ņu Podziņ, tad no sirds novēlu, lai šīs būtu pēdējās stirnu spalvas uz Tava auto...
Vakar padarbojos ap savu haubi un sliekšņu uzlikām. Un aizvakar taisijāmies uzmontet man priekšā manus amīšus, bet beigās aplauzos, jo nesaprotamu iemeslu dēļ viņi neder. Man tagad jāmaina zaldātiņi, atbalsti,stabilizatora stienis un atsperes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
baigi traki tā haube gatavota
"ja ļubļu ķibja" uzrakstu izslīpēji no kapota!?!
Tur vajadzēs šķidro špakteli pūst un daudz slīpēt es vakar viena pati tur ap viņu ņēmos. Es jau domāju, ka krāsotājs rīt uz mani lamāsies vienkārši visa priekša bija mazos rūsas punktiņos un es gribēju viņus visus izslīpēt, tai lai uz haubes nebūtu ne smakas no rūsas domāju, ka būs ok.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vareja jau labaak teikt Poga - tad vismaz saktu trakot....
Tev drošivien nāk garās atsaites kas stiprinās pie amortiņa?tas laikam tikai pirmo gadu e36 bija,un kautkādā gadā arī viņiem mainās atbalsti, amortiņam galā atbalstam vieta nepietiek noteikti, vītne par īsu ex sedanam saskāros ar tādu pašu situāciju.Un tos vecā tipa amīšus ar atsaišu vietām un garākām vītnēm tā īpaši nepiedāvāja grosauto, un ja bija tad dārgāki,ja pareizi atceros.
Jokaini, ka garās atsaites pie amīša nākušas pirmo gadu e36 - tāda pati sistema ir e46, tik tur liekot koilas vsp jāliek atsaites no kautkādā Sierrām vai kā tā, jo oriģinālās neviena nederm4z rakstīja:Tev drošivien nāk garās atsaites kas stiprinās pie amortiņa?tas laikam tikai pirmo gadu e36 bija,un kautkādā gadā arī viņiem mainās atbalsti, amortiņam galā atbalstam vieta nepietiek noteikti, vītne par īsu ex sedanam saskāros ar tādu pašu situāciju.Un tos vecā tipa amīšus ar atsaišu vietām un garākām vītnēm tā īpaši nepiedāvāja grosauto, un ja bija tad dārgāki,ja pareizi atceros.
m4z rakstīja:Tev drošivien nāk garās atsaites kas stiprinās pie amortiņa?tas laikam tikai pirmo gadu e36 bija,un kautkādā gadā arī viņiem mainās atbalsti, amortiņam galā atbalstam vieta nepietiek noteikti, vītne par īsu ex sedanam saskāros ar tādu pašu situāciju.Un tos vecā tipa amīšus ar atsaišu vietām un garākām vītnēm tā īpaši nepiedāvāja grosauto, un ja bija tad dārgāki,ja pareizi atceros.
Jap, tieši tā/ 91. gada 36tajiem kaut kas tāds tur bija.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
man arī bija 91.gada, stulbākais ka tas stabilizatora stienis jamaina lai uzlikut īsās atsaites
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 73