2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 72
- chevron_right
Tie diski pazudīs...Ridlihs rakstīja:mošk melnus pārkrāsošu ar sarkanu plauktu
Kāpēc nevar nokrāsot klasiskajā sudraba krāsā? Vismaz 100%, ka garām nenošaus.
Ka es Tevi pašu rozā nenokrāsojuyanks rakstīja:tagad populāri esot viskautko rozā krāsot
Nekas tad atkal pārkrāsosNixon rakstīja:Tie diski pazudīs...Ridlihs rakstīja:mošk melnus pārkrāsošu ar sarkanu plauktu
un sudraba man nepatīk un tas ir domāts zolīdiem autiņiem.
Tavs ir nesolīdais?
Neko solīdu vai zolīdu te neredzu
šodien pabūts pie siikaa, megapaldies viņam par visu un Alpam thx + errchijam un Karrlo thx par detaļām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Laba izvele ellaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
lai labi bloķējas
Es šis markas eļļu leju kopš autiņa iegādes (jau gadus četrus) un tad šo marku izvēlējos prakstiski uz dullo tā teikt, bet cik skatos neesmu kļūdījies! :)
d[-_-]b
325 BMW rakstīja:Es šis markas eļļu leju kopš autiņa iegādes (jau gadus četrus) un tad šo marku izvēlējos prakstiski uz dullo tā teikt, bet cik skatos neesmu kļūdījies! :)
paldies. bija plans gāzt Motul, bet nu siikais norekomendēja šito, ka arī nav nekāda sliktā, arī jench izteicās, ka laba, tad nu nolēmu izmēģināt... gan jau puikas arī savos kapļos nelej sūdu un zin ko ieteiktKLAVINS rakstīja:Laba izvele ellaam
yes, paldies, ir ir pamatīkami, ka griežas uz vietas ap savu asi bez maz vaimikelsons rakstīja:lai labi bloķējas
Tos šķībacainos lukturus gan rauj ārā
tur ir sava doma apakšā, viss sākās kad iznāca pirmā fast and furious filma
mļe.... ik pa laikam šito nākas stāstīt nu bļin, šitos dabūju pa labu cenu ļoti un nav nekur ar defektiem, tajā brīdī cita varianta nebija, jo riebums pret rižikiem bija sasniedzi augstāko punktu un nācās rīkoties, un arī uz to momentu neviens nepiedāvāja ar balto augšu sedana lukturus, jauniem pietrūkās naudas kad būšu savedis tehniskās lietas čotka visas, tad loooģiski nomainīšu arī fāres pakaļējās un arī priekšējās. Un tās kas tagad ir , jau nu noteikti nava pretīgākais variants no šķūneru lampām
mļe.... ik pa laikam šito nākas stāstīt nu bļin, šitos dabūju pa labu cenu ļoti un nav nekur ar defektiem, tajā brīdī cita varianta nebija, jo riebums pret rižikiem bija sasniedzi augstāko punktu un nācās rīkoties, un arī uz to momentu neviens nepiedāvāja ar balto augšu sedana lukturus, jauniem pietrūkās naudas kad būšu savedis tehniskās lietas čotka visas, tad loooģiski nomainīšu arī fāres pakaļējās un arī priekšējās. Un tās kas tagad ir , jau nu noteikti nava pretīgākais variants no šķūneru lampām
tā, ir noskaidrots kas ir tie sitieni zem roku balsta, aptuveni, dažreiz ieberot grīdā. kardāna piekaramais gultnis iet uz beigām. Nu nekas, šonedēļ samainīšu cerams. Un jā, izrādījās ir vesels topiks šim gultnim veltīts
jāuzliek M bampers atpakaļ, ar otru piegājienu vasaras ļitaki, jāsaregulē sagāzums, savirze, jānovērš pāris vizuāli kasjaki un tad jau puslīdz sirds būs mierīga, lai gan plāni protams kā vienmēr ir betmobiļa cienīgi
njā un nav miera par auto izskatu..... mošk iedot kādam grafiti māsteram apstrādāt pēc manu vēlmju uzklausīšanas vai aplīmēt ar black white camo plēvi. Nez ... kaut ko jau sastrādāšu, diez va šitāds parasts melns paliks. jāpieliek ir punkts uzskatam, ka tas ir zolīds sedans tikai mieru, nummurs sānā un rat style nekad nebūs(ja algu neapgriezīs ). Vai nu izdomāšu ko gaumīgu vai būs zolīds parasts sedans
jāuzliek M bampers atpakaļ, ar otru piegājienu vasaras ļitaki, jāsaregulē sagāzums, savirze, jānovērš pāris vizuāli kasjaki un tad jau puslīdz sirds būs mierīga, lai gan plāni protams kā vienmēr ir betmobiļa cienīgi
njā un nav miera par auto izskatu..... mošk iedot kādam grafiti māsteram apstrādāt pēc manu vēlmju uzklausīšanas vai aplīmēt ar black white camo plēvi. Nez ... kaut ko jau sastrādāšu, diez va šitāds parasts melns paliks. jāpieliek ir punkts uzskatam, ka tas ir zolīds sedans tikai mieru, nummurs sānā un rat style nekad nebūs(ja algu neapgriezīs ). Vai nu izdomāšu ko gaumīgu vai būs zolīds parasts sedans
Ridlihs rakstīja:šodien pabūts pie siikaa, megapaldies viņam par visu un Alpam thx + errchijam un Karrlo thx par detaļām
pabūts pie siikaa, paldies par paveikto liels un Agnim thx par trubas atgādāšanu
sadarīts:
*nomainīts kardāna piekaramais gultnis
*eļļas filtra korpusa blīve
*antifrīza augšējā truba kas nāk pie radiatora
*viens durvju moldigs pielikts vietā ar jauniem stiprinājumiem
*pielikts atpakaļ splitterotais M bampers (nu man ir atkal miglas )
*uzlikts aftermarket šortšifteris .... viss ir ahuenna, BET..... tas, kā tagad robi štepselējas patīk, taču besī, ka tik īss pārslēgs pats kādu brīdi pabraukāšu, bet laikam tiks speciāli taisīts šifteris, lai ir šortšiftera efekts un arī pats šifters ir tādā garumā, kāds man patīk gandrīz sapinos šito rakstīdams
un viena bilde bonusā. bļin , un man ir aizdoma, ka esmu kur pasējis M bampera moldingus
sadarīts:
*nomainīts kardāna piekaramais gultnis
*eļļas filtra korpusa blīve
*antifrīza augšējā truba kas nāk pie radiatora
*viens durvju moldigs pielikts vietā ar jauniem stiprinājumiem
*pielikts atpakaļ splitterotais M bampers (nu man ir atkal miglas )
*uzlikts aftermarket šortšifteris .... viss ir ahuenna, BET..... tas, kā tagad robi štepselējas patīk, taču besī, ka tik īss pārslēgs pats kādu brīdi pabraukāšu, bet laikam tiks speciāli taisīts šifteris, lai ir šortšiftera efekts un arī pats šifters ir tādā garumā, kāds man patīk gandrīz sapinos šito rakstīdams
un viena bilde bonusā. bļin , un man ir aizdoma, ka esmu kur pasējis M bampera moldingus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man ir moldingi, bet nav bampera- tev ir bampers un nav moldingu.
ar m/// uzreiz labāks skats!
ar m/// uzreiz labāks skats!
ir labāks, bet kaut kas man tur nepatīk pagaidām tāpat. sāk diski nepatikt un sāku domāt par R 15, jo ar tiem vieglāk trakot
nu iemaini man vai pārdod tos moldingus. neesi suns uz siena kaudzes
nu iemaini man vai pārdod tos moldingus. neesi suns uz siena kaudzes
Nē nē. es vnk bamperi sāku pirkt ar moldingiem, pēctam spliterus, tad lūpu, sietu un tikai tad bamperi. citādi vēl iedomāšos pliku bamperi uzlikt. bet man ir r15. varam samainīties protams!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 72