Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 88
- chevron_right
Pilna paarkraasoshana nedaudz interesantaakaa tonii
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav gan, šīs nav tās uzacis, kas bija uz auto iegādes brīdiOrkaans rakstīja:Nekaa nebij:) Taas tur staav jau no auto iegaades briizha
Vecie spoguļi smukāki. (Man xenonu ēra beigusies, tagad visiem pie spoguļiem piesiešos )
sac ar sevi(par piechuratam miglam)
Orkaan atvainojos par piekasību, bet man liekas ka ir jau par daudz apkarināta tava kūtiņa uzacis,spoguļi un tādā garā, manuprāt bez tā visa būtu labāk!bet tas tik mans viedoklis, katram gaume sava
Man prasītos notīrīt lukturus lai dzidrāki izskatās:)
Par tiem spoguļiem grūti pateikt pat, bet domāju, ka pārmaiņas jau nav sliktas.
Par tiem spoguļiem grūti pateikt pat, bet domāju, ka pārmaiņas jau nav sliktas.
Pēdējie darbi, ko es izdarītu - uzliktu jumta reliņus, noņemtu uzacis un ieliktu krustus lampās un būtu BOMBA! Kaut gan tagad jau ir ļoooti glīts!
Man liekas ka vecie melnie diski izskatijas labak... un spogulji parastie ari vairak patik... Bet protams galvenais lai saimniekam patik pasham! ta jau auto kopts...
FWD - Faggot Wheel Drive
Man nav meerkjis uztaisiit auto ,kas liidzinaas visiem paareejiem!!!! Mani jau tagad tracina klona auto! Visi gandriiz vienaadi! Es saprotu ,ka tagad kruta ir standarta bembiitis ar M pakas elementiem un BBS diskiemm4z rakstīja:Orkaan atvainojos par piekasību, bet man liekas ka ir jau par daudz apkarināta tava kūtiņa uzacis,spoguļi un tādā garā, manuprāt bez tā visa būtu labāk!bet tas tik mans viedoklis, katram gaume sava
Man patiik taads ,kaads man vinjsh ir un ja ko vinjam mainu ,tad tikai tapeec,ka man tas patiik un neviss tapeec ka tas tagad ir modee
Juus te esat dikti daudz un ja man buutu jaauzbuuvee auto taa lai Jums visiem izpatiktu tad jau aatraak vareetu sajukt praataa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaan, chill out!
Tava mašīna izskatās ļoti labi, nemaz tik individuāla arī viņa nav!
Vot Hoodiebro un Kobreti drapaki ir tādi, kādi katram otrajam nav- sarūsējuši totāli!
Vot Hoodiebro un Kobreti drapaki ir tādi, kādi katram otrajam nav- sarūsējuši totāli!
orkaan, ar spoguljiem esi ieraavis zaraa, tikai tagad negribi to atziit. Atliek tikai oem mpaka, seedinaats un style 5, lai tautai patiktu. Ch dziivs piemeers nevienas sliktas atsauksmes vinja topikaa
+3366Orkaans rakstīja:Man nav meerkjis uztaisiit auto ,kas liidzinaas visiem paareejiem!!!! Mani jau tagad tracina klona auto! Visi gandriiz vienaadi! Es saprotu ,ka tagad kruta ir standarta bembiitis ar M pakas elementiem un BBS diskiemm4z rakstīja:Orkaan atvainojos par piekasību, bet man liekas ka ir jau par daudz apkarināta tava kūtiņa uzacis,spoguļi un tādā garā, manuprāt bez tā visa būtu labāk!bet tas tik mans viedoklis, katram gaume sava
Man patiik taads ,kaads man vinjsh ir un ja ko vinjam mainu ,tad tikai tapeec,ka man tas patiik un neviss tapeec ka tas tagad ir modee
Juus te esat dikti daudz un ja man buutu jaauzbuuvee auto taa lai Jums visiem izpatiktu tad jau aatraak vareetu sajukt praataa
DSSD rakstīja:orkaan, ar spoguljiem esi ieraavis zaraa, tikai tagad negribi to atziit. Atliek tikai oem mpaka, seedinaats un style 5, lai tautai patiktu. Ch dziivs piemeers nevienas sliktas atsauksmes vinja topikaa
Jaa jaa, bij man jau taada doma individualizeet saveejo ,tik neesmu veel ticis liidz Kjekavai noskatiit sev kaadu jauku prieksheejo buferiitierda rakstīja:Orkaan, chill out!
hmm.. jāpiekriit m4z - vakardien tieši skatijos tavu topiku, bet vienā brīdi likās kaut kas par daudz... bet skaists jau tew tas tourings.. nesabojā to, bet katram, protams, savs celjs un sava gaumem4z rakstīja:Orkaan atvainojos par piekasību, bet man liekas ka ir jau par daudz apkarināta tava kūtiņa uzacis,spoguļi un tādā garā, manuprāt bez tā visa būtu labāk!bet tas tik mans viedoklis, katram gaume sava
Jo vairaak tauta shtancees vienaadus e36 jo es centiishos vairaak savam pielikt ko taadu ,lai atshkjirtos no paareejiem
Labi ,ka sarkanie saloni veel nav modee ienaakushi ,citaadi to ar man naaktos nomainiit
Labi ,ka sarkanie saloni veel nav modee ienaakushi ,citaadi to ar man naaktos nomainiit
Pareiz ari dari... es domaju vienispraatis...vienprātis....viensprātis... vienprātīgi... ka nu tur bij pareizi
Pēdējais labojis KV_ - 24 Apr 2012, 22:52, kopā labots 1 reizi.
Nokrāso rozā diskus - otru līdzinieku nesagaidīsi!
Bet, ja nopietni - jāpiekrīt Orkānam par vienveidību. Iestājusies garlaicīga vienveidība - visiem standartiņi, M-pakas, style5...
Bet, ja nopietni - jāpiekrīt Orkānam par vienveidību. Iestājusies garlaicīga vienveidība - visiem standartiņi, M-pakas, style5...
Katru minūti uz ielas redzi mpakas ar style5? Tas, ka forumā dažiem ir tādi, nenozīmē ka uz ielas tādi ir papilno. Un tas, ka Orkaans baidās kādam līdzināties ir smieklīgi, jo diez vai tu kādreiz sastapsi megatronu pa ceļam un tev kaimiņos dzīvo visi ar e36 sudraba kūtīm? .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 88