Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 62
- chevron_right
Patīk kā izskatās ar oem krāsojumu bet ar dzelteniem vidiem būtu krietni skaistāk!
+ 328dogMa rakstīja:Vienkārši oem spoguļi, tie nav mikimauši. Replikām patīk pret sauli sliegties
erda bet sapulet un ievaskot taka prasas + un no visiem rižikiem tikt vaļa man taka liekas ka vajadzetu
Erda
Nu nez, man tie rižiki piedur
Nu nez, man tie rižiki piedur
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Dj_Zii rakstīja:+ 328dogMa rakstīja:Vienkārši oem spoguļi, tie nav mikimauši. Replikām patīk pret sauli sliegties
erda bet sapulet un ievaskot taka prasas + un no visiem rižikiem tikt vaļa man taka liekas ka vajadzetu
sapulēt un vaskot vajag, bet diez vai pagaidām gribu ar to noņemties! Precīzāk sapulēt grabažnieku un ievaskot visu auto!
Jau rakstīju, ka gribu atvilkt elpu no darbiem, par rižikiem, tāds ir mana auto koncepts uz šodienu, pagaidām tur nekas nemainīsies!
varbutas nieres ar hrometo malinju?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Noteikti nē!
kautka ar vecajiem diskiem labak izskatijas un sterilak varbut tapec jo katram otrajam jau tie st5
parasti Tev smukas bildes sanāk, bet nu šitā sērija nav īsti izdevusies. Leņķis, fons nav īstais priekš tagadējā auto izskata. Man personīgi šīs 3 komponentes kopā galīgi neiet: rižiki, diski (galīgi nepiestāv, iepriekšējie 100% labāk izskatijās), akvārijs.
man gan tieši šādi patīk
dziivee, masiina ar siem diskiem izskatas kudi labaak nekaa bildees ir ieverteets, kaa arii ieverteets disku plauktu spiidums
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Forsi, ka kadam ari kaut kas nepatik!
Pilnīgi manas domas, bet nu kuru tas interesēDj_Zii rakstīja:+ 328dogMa rakstīja:Vienkārši oem spoguļi, tie nav mikimauši. Replikām patīk pret sauli sliegties
Un jā, bildēs auto neizskatās īpaši labi, jo tā krāsa nespīd kā vajadzētu. Izskatās, ka arī netīrs auto ir, vrb tpc
rižiki šim noteikti jāatstāj, vajadzēja diskus tuvāk sabildēt, bet nu zolīdi
Jā, nedaudz netīrs, jo 5dienas vakarā lija lietus!uteo rakstīja:Pilnīgi manas domas, bet nu kuru tas interesēDj_Zii rakstīja:+ 328dogMa rakstīja:Vienkārši oem spoguļi, tie nav mikimauši. Replikām patīk pret sauli sliegties
Un jā, bildēs auto neizskatās īpaši labi, jo tā krāsa nespīd kā vajadzētu. Izskatās, ka arī netīrs auto ir, vrb tpc
St5 tikai tuvumā izskatās labi Bet šis eksemplārs tiek dikti mīlēts un pēc tāda arī izskatās!
šīs bildes kaut kā nav erdas stilā....
kaut kas nav ... kaut kādas pelēkas.
kaut kas nav ... kaut kādas pelēkas.
varbūt vnk nebija iedvesma cilvēkam uz bilžu šederviem šoreiz
nolaidu lažu, piedosiet?!
zinot uz uz kādām bildēm esi spējīgs, noteikti piedosim
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37